Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 29 мар 2015 01:10

john barnes написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:
suareshampion написа:Е не .Тоя Стъридж ,вече ще му викам стъкления .Брей ,дано да не продължават тия контузии и през другия сезон .
Барнс ,много станаха контузени и наказани ,спираме да броим :) Брендън ,ще намери пак 11 титуляра ,но не е там въпроса. Лукас се връща ,незнам Ибе кога се връща ,дано да е по скоро .Бием ли Арсенал ,ще влезем в топ 4 . Много важен мач. Имаме сили да ги бием ..

Ааааааа тренер,не така.Не искам да се въртиш-ти каза максимум две загуби и сигурен топ 4,а аз казах никакъв шанс за топа и лебеда средняк аут след края на сезона. :) :) :) Контузиите са част от играта,купиха се цели 8 нови човека за ширина на състава,не искам да чувам оправдания!!!

Дали ще е аут ? Ами ако не е ,кво прайм ? :lol: Да ,още една загуба най много да имаме до края ,ще видиш.И това ще е много добро постижение ,предречено единствено от мен ,още през януари.Надявам се ,другата година ,през целия сезон да сме така постоянни и да спечелим титлата.
Освен това ,мога да се обзаложа ,че и Роджърс остава със сигурност за другия сезон !
Ще гледаме сега българите ,да се надяваме на победа .От италианците харесвам Симоне Дзадза ,сега ще го вида как ще играе ..

няма да имаме още една загуба докрая,ами поне още три-арсенал,челси и една измежду хъл,стоук или уба.мача с манафа беше определящ за топ 4,паднахме и изгубихме всякакви шансове.ако оставят средняка,това ще потвърди лудостта и несъстоятелността на янките и ще потвърди моето твърдение,че спешно ни трябват нови собственици,тип чаршафи или руснаци,а във краен случай и китайци,които да налеят голямата пара,за да сме конкуренти на останалите отбори. ;)

И ти мислиш, че само с таланти за след 5 години, заплати до 120 000 /абсолютен максимум/ и никакво купуване на доказани играчи няма да стане нали?

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 29 мар 2015 09:03

16:00 Fudbal - Međunarodna prijateljska utakmica - Liverpool Charity Match-
ARENA SPORT1

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 мар 2015 11:24

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Дали ще е аут ? Ами ако не е ,кво прайм ? :lol:

Ако не е аут се готвим за четвърта поредна нулева година и за пореден път ще се докаже, че има нещо сбъркано в тоя отбор.

Кво викаш ,с нов треньор ,няма да има нулева година ,така ли ? :lol: Ей много сте ми смешни бе :) Големи сте гадатели ? :lol:
От 25 години ,защо нямаме титла с другите треньори ? Кажи бе гадател ? И тогава беше по лесно ,а сега се появи огромна конкуренция .
Ти май забрави кво лайняно наследство му остави Далглиш на Роджърс ? А ? Забрави ли ве ? Да ти припомня ли ? А ? Да те хвана и да ти набия гадателската манерка ,може и да се сетиш тогава ? Ти май забрави ,че никой треньор ,не искаше да идва тогава ,включително и Ван Гаал ? Никой треньор не искаше да наследи ония умрял Ливърпул ,пазеха си реномето .Виждаме Ван Гаал ,като дойде при манафите ,колко пари похарчи и знаем колко похарчи Роджърс ,през първия му сезон . Знаем и заплатата на Ван Гаал ,знаем и на Венгер ,Пелегрини ,да не говорим и за Моуриньо.....знаем и на Роджърс -2 млн на година . Така ,че взимайте ги тия фактори под внимание ,много моля .
Дойде смелия Роджърс и през първата година почисти мършата ,оставена от Далглиш .А през втората година ,едва не стана шампион ,не му стигнаха 2 точици. Той не е виновен ,че Стиви Джерард не можа да спре една елементарна топчица. И хоп на третата му продадоха най добрия играч а другия му най добър нападател е контузен цял сезон . Но той ще се справи ,свикнал е на проблеми .По негово време Ливърпул вече не е на минус.Няма задължения .Той стабилизира клуба,изключителен ръководител и мениджър,освен всичко останало.Само някой малоумник ,като теб ,би го сменил.
Роджърс в момента изгражда нов отбор ,не е завършил процеса .И пак е силен .А когато завърши тоя процес ,дори и ония богатите конкуренти ,ще бъдат мачкани наред.Те и сега повечето са газени . Свиквайте с мисълта ,че треньорът на Ливърпул ,години напред ,ще се казва Брендън Роджърс..или умирайте от нерви :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 мар 2015 13:41

Аз съм 50/50 относно уменията на Роджърс. Наистина свърши някои доста добри неща, но имаше и сериозни издънки, най- вече с трансферите. В ЕКТ също не показва, че знае как да води отбора. Все пак, не мисля, че трябва да го махат. С постоянни смени на треньора нищо няма да се постигне и отборът ще се върти в един омагьосан кръг. Нека му дадат да речем още 2 сезона, ако тогава вече Ливърпул не е поне стабилен участник в топ 4 може да се мисли за смяната му. Но сега е рано.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 мар 2015 13:53

nghcvth написа:Аз съм 50/50 относно уменията на Роджърс. Наистина свърши някои доста добри неща, но имаше и сериозни издънки, най- вече с трансферите. В ЕКТ също не показва, че знае как да води отбора. Все пак, не мисля, че трябва да го махат. С постоянни смени на треньора нищо няма да се постигне и отборът ще се върти в един омагьосан кръг. Нека му дадат да речем още 2 сезона, ако тогава вече Ливърпул не е поне стабилен участник в топ 4 може да се мисли за смяната му. Но сега е рано.

Какво значи трансферни издънки ? Ако му се даваха по 30 млн за всеки трансфер(плюс висока заплата),както се дава на конкурентите Моуриньо и Пелегрини ,дали щеше да има слаб трансфер ?? И въпреки всичко ,Роджърс направи силен отбор ,конкурентно способен .Много бързо забравихте ,как миналата година ,манафите ,Моуринката и Венгер му бяха в краката ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 мар 2015 14:17

Трансферни издънки значи да дадеш 20+ млн. за Деян Ловрен. И не само той. Съгласен съм с тезата ти за парите, но дори при това положение трябваше да има по- добра успеваемост при трансферите, никой не е очаквал всички купени да са мега класа.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 мар 2015 14:26

nghcvth написа:Трансферни издънки значи да дадеш 20+ млн. за Деян Ловрен. И не само той. Съгласен съм с тезата ти за парите, но дори при това положение трябваше да има по- добра успеваемост при трансферите, никой не е очаквал всички купени да са мега класа.

И какво за Деян Ловрен ? Да не е изиграл 50 слаби мача за отбора ,че го обяви за лош трансфер ? Нека изчакаме и да не слагаме толкова бързо крайни оценки ,смешно е . Хендерсън го чакахте 4 години ,бяхте готови да чакате толкова и другите куци магарета на Далглиш ,както и самия Далглиш а сега бързо заклеймявате ?! И тук отново идва обичайният ми неудобен за вас въпрос ,койото няма как да не задам отново .....как така харесвахте глупавия и неадекватен Далглиш ,грозната игра при него и трагичните му трансфери а сега не харесвате много по добрата игра при Роджърс и по добрите му трансфери ? :lol: Вие сте уникални фенчета ,няма други като вас :lol: При положение ,че харесвахте играта при Далглиш и трансферите му ,вие изобщо нямате право повече да говорите за футбол ,не е ли така ? Така е ,разбира се .А вие правите точно обратното ,не ви спират устичките .Смях.
Роджърс има доста добри трансфери .Пак питам ,дали Моуриньо ,щеше да има добри трансфери ,в условията на Роджърс ? Не.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 мар 2015 15:40

Трансферна издънка за мен е Лалана нито класа има, нито опит има с две думи нищо няма един напълно посредствен футболист на почти 27 с едни нормални средняшки качества ето това тренер е издънка, защото за 25 милиона аз очаквам или да дадеш още някакви отгоре и да вземеш класа или поне вземи някой младок на 19-20 да се развива, а не смешния Лалана в който Хаус е блюбен ...Има и трета опция не взимаш никой и ги пазиш за някой качествен играч... Футболист като Лалана парите никога няма да може да си избие нито от силни изяви в отбора нито от евентуален трансфер затова най-добре беше да вземе някой като Маркович млад и ако се получи ще е добре ако не парите се избиват ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 29 мар 2015 15:48

Така... Наистина и тази година ще бъде нулева и който си прави някакви илюзии, че ще бием Арсенал на техния стадион и с формата , в която са е глупак. След този мач вече се надявам някои спецове да спрат да се бият в гърдите колко велик отбор е изградил БР.Освен скапаната трансферна политика има и нещо, което повече трябва да ни тревожи - май никой от собствениците не иска да създава голям отбор, а по скоро да си избива вложенията и да печели. Не можеш да изтървеш най големия талант в Англия в момента, защото искал заплата, която поне 8 клуба в световен мащаб няма и да се замислят да му дадат. Същото важи и за Хендерсън. Тази политика на американците ще ни превърне в отбор тип Саутхямптън , за когото целта никога не е била шампионска лига или титла в Англия, а да развият талантите си и да ги продадат на по големите.
А що се отняся до БР - една голяма уста и толкова - два трансфера - Стъридж и Каутиньо, от които единия си показа защо го изтърваха Челси и Сити - защото е стъклен, а другия просто се разви много добре. Всичко останало е средна класа или бъдещи звезди, но не и в момента. Същевременно гониш две от емблемите - Карагър и Джерард заради собственото си его. Да, в някои мачове играехме доста красиво, но за разлика от недолюбвания от някои Далглиш, не може да се опъне на силните на деня - 2 загуби от уж закъсалия Юнайтед, победа и загуба от Сити, очаквам още 2 задължителни загуби - от Арсенал и Челси - и това е минимума. Не исках по рано да разлайвам кучетата, но като изтървеш 4 месеца от сезона не може да наваксаш след това и неминуемото се случи срещу Юнайтед - аз така да ни разкостват първото полувреме не помня от много отдавна ( забелязали ли сте как като направи няколко победи и вече вижда миражи нашия стратег - вместо да си мълчи и да се надява на Господ да влезем в топ 4, гения се изцепва баш преди мача , че ние ще гоним второто място - пълен кретен). Сега ще ни опърлят и Арсенал и пак старата песен - нов сезон , с нови надежди за добри трансфери, които няма да се случат и другата година пак така, докато след няколко години вече няма да има и надежди за нещо, ами просто ще си играем във Висшата лига и това ще ни стига.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 мар 2015 15:51

Линк за мача на Джерард?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”