Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Сектор Б

Мнениеот 1982 » 08 мар 2015 23:48

Аз просто отговорих на един опит за оневиняване на Младежа, не съм повдигал никакви въпроси, почети нагоре и ще видиш.

А бройката на мненията си не ги броя, ако за теб те показват нещо, за мен са нищо. Нито пък държа да се правя на някакъв точно тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

exiter
Контакти:

Съобщение до шефовете на София Запад

Мнениеот exiter » 20 мар 2015 20:48

Неуважаеми боклуци ,време е да освободите "Отбора на народа" от вредното си присъствие.Дошло е "Време разделно" !Никой не е спечелил войната с народа, няма да я спечелите и вие ! Вие сте туморът съсипал отбора от лятото на 2009- та година досега.Оттеглете се с мир заедно с вашата марионетка ГуГу.И преди и сега "Левски" значи свобода ! Само "Левски" Вековенъ !
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

exiter
Контакти:

Аз мразя София Запад

Мнениеот exiter » 21 мар 2015 07:12

Дошло е време разделно.Тези боклуци съсипаха отбора на "Левски"
Крайно време е истинските левскари да се обединим и да изрежем тумора!
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Аз мразя София Запад

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 мар 2015 07:21

Когато крайни фенове са решаващ фактор, резултата е винаги един и същ.В България е възможно и това да е факт.Не може хулигани да определят стратегия,качества на футболисти,треньори и клубна политика.Падението на два български отбора ви е пред очите.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 21 мар 2015 07:29

Нищо не може да направите, защото сте нормални хора, а не изроди с качулки. Шефовете ви затова си отглеждат подобни дебили - за да ви мачкат и да ви гонят от стадиона. Идеята е нормалните футболни фенове да бъдат изгонени, за да могат Батков и компания да си правят каквото искат. Те, ако искаха Левски да просперира, нямаше да гонят публиката, щяха да продават билети, аксесоари, щяха да въртят печеливш бизнес, а не залози....

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 21 мар 2015 08:02

Наблюдавам развитието им от началото на тяхното създаване.Фенклубът им на улица цар"Симеон" е в съседство до апартамента на леля ми .В периода 2001-2006 станаха изключително нагли.Свидетел съм на простотиите извършени от тях по стадионите и извън стадионите в Европа.През 2009 година мечтата им се сбъдна,взеха властта в агитката на 'Левски и поставиха удобна марионетка гугутка начело.Тези комплексари не харесват Кокала и Наско Сираков , защото ако в момента тези двамата бяха начело на "Левски" , сега нямаше да се налага да отварям тема за боклуците от София Запад .
Последна промяна от exiter на 21 мар 2015 08:03, променено общо 1 път.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 мар 2015 08:02

Едва ли дилърите-псевдонацисти си дават сметка, че имат голяма роля за пропадането на клуба. Абсолютно "отровиха" обстановката с малоумията си, както се изказа гимнастичката. Най-голямото падение може би беше подлагането на ГЕРБ преди изборите по линия на боклука Иво Тонев.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 мар 2015 08:08

obi4am_pirin написа:Нормалните хора мразят наркоманите...

+1

САШКОБАШКО
Контакти:

Мнениеот САШКОБАШКО » 21 мар 2015 08:10

Аз пък не ги мразя, не защото одобрявам поведението и действията на тия льольовци, просто съм си такъв никой не мразя не съм мразил и дано да не намразвам. Ние неможем и нетрябва да взимаме власта..... че кои сме ние, нормалните че да го правим и ако все пак се случи ще останем ли нормални? С бой нестава и не е начина, ако наистина са дилъри и предтъпници би трябвало чичко ушев и прокуратурата да свършат тази работа. Най-голямото падение ще е да седнем да се трепем левскари с левскари, ако ще се бием ти нека да е заедно срещу циганите защото тях държавата не ги закача, няма и да го направ . :)

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 21 мар 2015 08:10

Не искам вече да ходя в сектор Б ИСКАМ ДА СЪМ СВОБОДЕН ЧОВЕК,дори и срещу 5 лева в повече.--Думи на 23 годишен студент .

Върни се в “Левски”