Аз просто отговорих на един опит за оневиняване на Младежа, не съм повдигал никакви въпроси, почети нагоре и ще видиш.
А бройката на мненията си не ги броя, ако за теб те показват нещо, за мен са нищо. Нито пък държа да се правя на някакъв точно тук.
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сектор Б
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Съобщение до шефовете на София Запад
Неуважаеми боклуци ,време е да освободите "Отбора на народа" от вредното си присъствие.Дошло е "Време разделно" !Никой не е спечелил войната с народа, няма да я спечелите и вие ! Вие сте туморът съсипал отбора от лятото на 2009- та година досега.Оттеглете се с мир заедно с вашата марионетка ГуГу.И преди и сега "Левски" значи свобода ! Само "Левски" Вековенъ !
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Аз мразя София Запад
Дошло е време разделно.Тези боклуци съсипаха отбора на "Левски"
Крайно време е истинските левскари да се обединим и да изрежем тумора!
Крайно време е истинските левскари да се обединим и да изрежем тумора!
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
-
- Контакти:
Re: Аз мразя София Запад
Когато крайни фенове са решаващ фактор, резултата е винаги един и същ.В България е възможно и това да е факт.Не може хулигани да определят стратегия,качества на футболисти,треньори и клубна политика.Падението на два български отбора ви е пред очите.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Нищо не може да направите, защото сте нормални хора, а не изроди с качулки. Шефовете ви затова си отглеждат подобни дебили - за да ви мачкат и да ви гонят от стадиона. Идеята е нормалните футболни фенове да бъдат изгонени, за да могат Батков и компания да си правят каквото искат. Те, ако искаха Левски да просперира, нямаше да гонят публиката, щяха да продават билети, аксесоари, щяха да въртят печеливш бизнес, а не залози....
Наблюдавам развитието им от началото на тяхното създаване.Фенклубът им на улица цар"Симеон" е в съседство до апартамента на леля ми .В периода 2001-2006 станаха изключително нагли.Свидетел съм на простотиите извършени от тях по стадионите и извън стадионите в Европа.През 2009 година мечтата им се сбъдна,взеха властта в агитката на 'Левски и поставиха удобна марионетка гугутка начело.Тези комплексари не харесват Кокала и Наско Сираков , защото ако в момента тези двамата бяха начело на "Левски" , сега нямаше да се налага да отварям тема за боклуците от София Запад .
Последна промяна от exiter на 21 мар 2015 08:03, променено общо 1 път.
Едва ли дилърите-псевдонацисти си дават сметка, че имат голяма роля за пропадането на клуба. Абсолютно "отровиха" обстановката с малоумията си, както се изказа гимнастичката. Най-голямото падение може би беше подлагането на ГЕРБ преди изборите по линия на боклука Иво Тонев.
- trokadero_
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Нормалните хора мразят наркоманите...
+1
-
- Контакти:
Аз пък не ги мразя, не защото одобрявам поведението и действията на тия льольовци, просто съм си такъв никой не мразя не съм мразил и дано да не намразвам. Ние неможем и нетрябва да взимаме власта..... че кои сме ние, нормалните че да го правим и ако все пак се случи ще останем ли нормални? С бой нестава и не е начина, ако наистина са дилъри и предтъпници би трябвало чичко ушев и прокуратурата да свършат тази работа. Най-голямото падение ще е да седнем да се трепем левскари с левскари, ако ще се бием ти нека да е заедно срещу циганите защото тях държавата не ги закача, няма и да го направ . 

Не искам вече да ходя в сектор Б ИСКАМ ДА СЪМ СВОБОДЕН ЧОВЕК,дори и срещу 5 лева в повече.--Думи на 23 годишен студент .