Левски бие - мачът е уговорен
Левски прави равен - мачът е уговорен
Левски губи - мачът е уговорен
Какво трябва да стане, че да не е уговорен, баси ?
Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Защо при вас не се говори за оставки?
Ако и след такива мачове се мълчи... докато при нас само за една загуба и се почва олелията до небето от журналиите

Ако и след такива мачове се мълчи... докато при нас само за една загуба и се почва олелията до небето от журналиите

-
- Контакти:
Re: Ще разследва ли БФС Левски и Хасково?
Eminem написа:Левски бие - мачът е уговорен
Нека лаят малките душички, това им остана.

- nikiobicata
- Контакти:
Teo написа:Защо при вас не се говори за оставки?
Ако и след такива мачове се мълчи... докато при нас само за една загуба и се почва олелията до небето от журналиите![]()
![]()
Оствка на базата на какво? Вие сте тези с ШЛ. Ние сме в долната шестица
Red Warrior написа:Eminem написа:Левски бие - мачът е уговорен
Ами например да има някаква логика в резултатите на Левски. Както има логика след като ЦСКА е загубил от Локо Сф. и Берое без да вкара гол, да загуби и от Ботев. Чат ли си?
Онзи мач с Хасково беше важен и това им даваше мотивация.
В днешния мач нямаха никакво настроение и желание за игра.
- rump_shaker
- Контакти:
Не си позволявам да пиша по чужди форуми, но заради всичката сволач която се изля по Ботев Пловдив последната седмица не издържах и се вмъкнах тука.....
Та оказа се, че няма да е скука в долната шестица. Ето днес Левски героично се добра до хикса срещу Хасково. Тодор нали се оплакваше че сте хванали най-малко точки от отборите от долната част на таблицата в сравнение с водещите отбори... Да не вземе да стане така, че Левски да е хванал най-малко точки срещу тези отбори въобще :D :D
И така и не разбрах какъв беше тоя рев. Ми че вие хаскоу не можете да биете, искате да сте в топа. А онова 8-0 сега светна ли ви колко мач е било.... Толкова колкото ви трябваше да си оправите нещастната голова разлика, щото си мислихте, че с ЧМ ще се биете за 6-то.... да ама не. Сега със Славия ще се борите за 8мо място. Честито да Ви е!
Та оказа се, че няма да е скука в долната шестица. Ето днес Левски героично се добра до хикса срещу Хасково. Тодор нали се оплакваше че сте хванали най-малко точки от отборите от долната част на таблицата в сравнение с водещите отбори... Да не вземе да стане така, че Левски да е хванал най-малко точки срещу тези отбори въобще :D :D
И така и не разбрах какъв беше тоя рев. Ми че вие хаскоу не можете да биете, искате да сте в топа. А онова 8-0 сега светна ли ви колко мач е било.... Толкова колкото ви трябваше да си оправите нещастната голова разлика, щото си мислихте, че с ЧМ ще се биете за 6-то.... да ама не. Сега със Славия ще се борите за 8мо място. Честито да Ви е!

-
- Контакти:
modor написа:tevez написа:Бих разбрал, ако отбор е в лоша форма, нямал късмет в мача или нещо друго, но това, което видях от 20-те последни минути от мача, е нежелание за победа!
Дали нещо бойкотират, или им е казано отгоре да не играят, не знам, но е гадно и гнусно.
Мирише ми на поредния бойкот
Или на залози?Нали им трябват пари за лиценза.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
И кого бойкотират? Себе си. Смях...
modor написа:tevez написа:Бих разбрал, ако отбор е в лоша форма, нямал късмет в мача или нещо друго, но това, което видях от 20-те последни минути от мача, е нежелание за победа!
Дали нещо бойкотират, или им е казано отгоре да не играят, не знам, но е гадно и гнусно.
Мирише ми на поредния бойкот
Според мен е свързано със залагания. Някой по-горе беше пуснал статия колко е бил коеф. за пп2/краен Х.
Гадно ми е само като си го помисля и го пиша, но от това, което видях е точно така. Ударът на Аниете дори не беше 100% гол, ако не беше вратарчето на Хасково, тва нямаше да е гол, а до края на мача нямаше чисто голово положение. Тва е абсурдно. Скандално!
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Eminem написа:Red Warrior написа:Eminem написа:Левски бие - мачът е уговорен
Ами например да има някаква логика в резултатите на Левски. Както има логика след като ЦСКА е загубил от Локо Сф. и Берое без да вкара гол, да загуби и от Ботев. Чат ли си?
Онзи мач с Хасково беше важен и това им даваше мотивация.
В днешния мач нямаха никакво настроение и желание за игра.
А заплатки получават ли?
Какво значи "нямали мотивация"? Нали са професионалисти. Взимат прилични пари за Бг.
Да ходят тогава да копат с мотиката на полето. Като нямат настроение за футбол.