Гонят журналист, не отразявал Л-ц правилно

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Гонят журналист, не отразявал Л-ц правилно

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2015 14:04

Sole написа:Синьо-червените журналистически помияри естествено ,че пикаят газ и плюят по всеки които дръзне с футболни средства да им отнема подаряваните им до сега от държавата титли и купи. Е, няма как вече синьо-червените медии да пишат оди на радостта за фалиралите набедени за отбори на народа Левски§цска" и за това им остана само да агонизират в злобата си към всички останали отбори

Ти явно не си чел материалите на въпросния журналист, защото в противен случай щеше да знеш, че допреди няколко месеца сипеше хвалебствия по каузата, но от началото на годината ги засипва с критика.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 мар 2015 14:05

Карамел Му написа:
W84me написа:Точно пък цесекари да се възмущават от подобно нещо след случая с Т. Кирков...

Ти обаче и в тема"Лечебната сила на цикорията",ще намериш начин да замесиш ЦСКА :lol:
Не че аз не бих го направил за Левски :twisted:

Щото назаде има такива, дето сочат с пръст, а в техния отбор е ставало същото
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 20 мар 2015 14:05

ticha i vladislav написа:
Carpy написа:Селяни. Може да извадиш селянина от село, но не може да извадиш селянията от селянина.

Големи граждани станахте в София,забравихте повечето от къде дойдохте.
Според сведения от църковни списъци до Освободителната война през 1877-1878 г. в София е имало 1022 християнски къщи с 1150 семейства.
По данни от първото преброяване (през 1880 г.) най-голям град в Княжеството е бил Русе с 26 163 жители, следван от Варна и Шумен, които също са били по-големи градове от София. Ако се вземе предвид и тогавашната Източна Румелия, най-голям град според извършеното на 31. 12. 1884 г. преброяване е бил Пловдив с население от 33 442 жители.

Пробвай пак, не съм софиянец. От Русе съм.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2015 14:10

fen-fen написа:
....Ти колко журналисти видя осъдени? Съдят се, проточват се дела и т.н.

Между другото наскоро боксьорът Пулев осъди едно издание за клевета, което ме обнадеждава, че можело и такива хубави неща да стават в милата ни татковина.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 20 мар 2015 14:16

W84me написа:
Карамел Му написа:
W84me написа:Точно пък цесекари да се възмущават от подобно нещо след случая с Т. Кирков...

Ти обаче и в тема"Лечебната сила на цикорията",ще намериш начин да замесиш ЦСКА :lol:
Не че аз не бих го направил за Левски :twisted:

Щото назаде има такива, дето сочат с пръст, а в техния отбор е ставало същото

То в кой ли клуб не е ставало.И не само у нас.Но друго си е да наблегнеш на ЦСКА.Чист адреналин,а! :lol:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 мар 2015 14:22

парци написа:
peliforewer написа:Никъде не срещнах коментар на Зарков че е уволнен заради Стойчо Младенов,ако си видял такъв посочи ми го.

"ЧНГ на ПФК Стойчо Младенов" стои почти най-отгоре, толкова ли си кьорав?

С тебе трудно разговаряме,аз виждам какво пише във ФБ на Зарков,но не виждам някъде Зарков да казва Стойчо Младенов оказа натиск на Москов да бъда уволнен,аз скандални заглавия от коментари на Зарков срещу различни отбори мога да ти извадя десетки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 мар 2015 14:23

Sole написа:Синьо-червените журналистически помияри естествено ,че пикаят газ и плюят по всеки които дръзне с футболни средства да им отнема подаряваните им до сега от държавата титли и купи. Е, няма как вече синьо-червените медии да пишат оди на радостта за фалиралите набедени за отбори на народа Левски§цска" и за това им остана само да агонизират в злобата си към всички останали отбори

A bе умник, в момента цялото журналистическо войнство е впрегнато да лиже задника на Домусчиев.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 мар 2015 14:28

Карамел Му написа:То в кой ли клуб не е ставало.И не само у нас.Но друго си е да наблегнеш на ЦСКА.Чист адреналин,а! :lol:

Просто сте най-активни "борци за свобода".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2015 14:32

W84me написа:
Карамел Му написа:То в кой ли клуб не е ставало.И не само у нас.Но друго си е да наблегнеш на ЦСКА.Чист адреналин,а! :lol:

Просто сте най-активни "борци за свобода".

Бих добавил, че са и най-наглите освен всичко останало... :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 20 мар 2015 14:33

Alexx написа:

A bе умник, в момента цялото журналистическо войнство е впрегнато да лиже задника на Домусчиев.

А преди да се появи Домуса чий задник лижеха същите тези медии десетки години ?
Изображение

Върни се в “Футбол - България”