borimir3 написа:Ботев и те се надяваха на феърплей ....и накрая Берое шампион за 1986г.
БАШ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
borimir3 написа:Ботев и те се надяваха на феърплей ....и накрая Берое шампион за 1986г.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
volf написа:DarkPsy написа:Уникална, незабравима седмица! Горд съм, че съм точно от този отбор.
Сега пък от този отбор ли си?!
Защо тогава бяха ония дитрамби, които пишеше около отбора на Цецо Василев?
Сигурно не ти е лесно да схванеш какъв е въпросът, но ако настояваш да го разгадаеш съм склонен да опресня паметта ти.
volf написа:DarkPsy написа:Уникална, незабравима седмица! Горд съм, че съм точно от този отбор.
Сега пък от този отбор ли си?!
Защо тогава бяха ония дитрамби, които пишеше около отбора на Цецо Василев?
Сигурно не ти е лесно да схванеш какъв е въпросът, но ако настояваш да го разгадаеш съм склонен да опресня паметта ти.
орлето написа:Едва ли хората са подценили и неглижирали Ботев. Просто се усъмниха в морала и достойнството на ЦСКА и техните фенове и то се оказа с право.

Lyubooo написа:Мен много ме зарадва днеска как съставения от анонимни чужденци ЦСКА, беше размазан от прокудени и никой неинтересуващи млади и стари български футболисти!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
xxxx написа:Дааааа цяла България е убедена ,че следващите 2 мача срещу днешния съперник ще се хвърлите на 1000 %костенурк написа:за една седмица стъжнихме жишота на циганите и на двата държавни тима от Подуене и Панчарево.наздраве ГОРДИ КАНАРИ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта