Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот drvasko98 » 15 мар 2015 21:42

Не, трябва ни игра, стратегия в трансферите и управлението, а не трофей.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 15 мар 2015 21:52

Синьо сърце написа:Player, не е въпросът в цените. Аз съм навит и 20 лева да дам за билет. На Левски е нужен трофей на всяка цена и от днес единствените мисли на треньор, ръководство и играчи трябва да е насочен натам! Скаути и разузнавачи на всеки мач на потенциалните ни съперници за Купата, пълен анализ и обмисляне как да бъде победен всеки от тези 3 отбора. Ако трябва, Топчо ще води тима на мачовете, а Стоев лично ще ходи да гледа съперника ни на полуфинала! Да се направи всичко професионално и както си трябва! Имаме потенциал да бием всеки от тях, всичко е в ръцете ни!

Има значение голямо в цената. Колко бащи с деца има сега с по-скъпите билети и колко са били преди когато бяха по-евтини. Също и момчета да си закарат гаджетата. Според мен е по-добре 5000 публика с 3лв. билет което ще донесе 15 бона на клуба отколкото 1000 публика с по 10 и 15 лева което ще е по-малко от 15 бона. Но дори и приходите да са еднакви по-добре е с повече публика. Най-малкото в магазина вдясно от касите е претъпкан когато има повече публика и доста по-празен когато са по 1000. Оттам също приходи идват повече с повечко хора. Ако се пръскаше по шевовете Герена съм за по-скъпи билети, но сега е важна само публиката. Всеки един човек повече си е един човек повече. Мача с Монтана беше 3 лв. билета и имаше повече публика от това което очаквах. Въпреки студения, тъмен делничен ден.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 15 мар 2015 21:56

Teo написа:
Player написа:
Teo написа:Никой не е виновен за вашето падение освен самите си вас.. разберете го това и не търсете под вола-теле :idea:
Колко още тонове срам трябва да преглътнете(то вече няма на къде..), че да разберете, че некадърността на Гонзо и Батков ви водят към Б група :idea:
Търсите причините там където не са.. а те са пред вас и ще ви избодат очите :idea:

И на вас никой не ви е виновен, че нямахте лиценз и Левски игра на ваше място. Разберете го това и не търсете под вола-теле! За всичко сте си виновни само вие, за изпусната поредна преднина пред Лудогорец която се стопи по-бързо от пролетен сняг, също вие, а не Домусчиев. Вие и само вие. Ние си знаем нашите проблеми, ама вие няма да ги видите вашите никога. Явно защото са ви избодени очите и сте слепи.

Когато със свободни агенти се опитате да атакувате титлата в България поне веднъж ще мога да ти отговоря на това мнение.. дотогава няма как :idea:
14 нови лятото и 4 нови зимата и фактор в първенството срещу отбор които надгражда 4-та поредна година :idea:
От нищо се опитваме и правим нещо. От нищо!!

Ами не ви знам много футболистите, но ние имаме много сменени за последните 5 години и бяхме на 15 минути от титлата преди 22 месеца. Също голяма част от тях взети като агенти или много евтино. Вие кой взехте без пари, Буш, Мораеш или Зику. А има сигурно и още такива.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 мар 2015 21:57

Bobolin написа:Не разбирам хората призоваващи, че трябва да се ходи на мачове точно в най-тежките моменти за да се подкрепя отбора. А когато отбора е в сценарии като настоящият?! Само под заплаха за целукупният край на вселената ако не отида, бих отишъл. Господа повтарящи клишета, подкрепата и уважението е изключително двустранен процес. Няма как да подкрепям и уважавам шайка доказали се и връщайки се за да докажат вече доказаното НЕКАДЪРНИЦИ. Няма как да им паля искрицата надежда, че могат да продължават така нещата. Те не ме уважават. Не уважават вярванията ми, не уважават интелекта ми, не уважават чувствата и емоциите ми. Благодаря им, че ме избавиха за следващите 3-4 месеца от нещото, наречено БГ първенство.

Да, изтъркаха се някои неща. Подкрепата наистина трябва да е огромна, но винаги има някакви граници, а нашите шефчета ги прекрачиха отдавна. Само с "подкрепа, подкрепа", да не се събудим в близкото бъдеще, 4-5 години и да не сме на 7-мо , ми на 10-то място, подкрепяйки отбора. Подкрепата в момента е подкрепа на статуквото. Въпреки всичко аз просто обичам да си ходя на колкото може повече мачове и с кеф отивам дори с Хасково и Марек. Но цялостното състояние не предразполага към масово посещение.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 мар 2015 21:58

Player написа:
Teo написа:
Player написа:
Teo написа:Никой не е виновен за вашето падение освен самите си вас.. разберете го това и не търсете под вола-теле :idea:
Колко още тонове срам трябва да преглътнете(то вече няма на къде..), че да разберете, че некадърността на Гонзо и Батков ви водят към Б група :idea:
Търсите причините там където не са.. а те са пред вас и ще ви избодат очите :idea:

И на вас никой не ви е виновен, че нямахте лиценз и Левски игра на ваше място. Разберете го това и не търсете под вола-теле! За всичко сте си виновни само вие, за изпусната поредна преднина пред Лудогорец която се стопи по-бързо от пролетен сняг, също вие, а не Домусчиев. Вие и само вие. Ние си знаем нашите проблеми, ама вие няма да ги видите вашите никога. Явно защото са ви избодени очите и сте слепи.

Когато със свободни агенти се опитате да атакувате титлата в България поне веднъж ще мога да ти отговоря на това мнение.. дотогава няма как :idea:
14 нови лятото и 4 нови зимата и фактор в първенството срещу отбор които надгражда 4-та поредна година :idea:
От нищо се опитваме и правим нещо. От нищо!!

Ами не ви знам много футболистите, но ние имаме много сменени за последните 5 години и бяхме на 15 минути от титлата преди 22 месеца. Също голяма част от тях взети като агенти или много евтино. Вие кой взехте без пари, Буш, Мораеш или Зику. А има сигурно и още такива.

Аз не ти говоря за оня сезон 2012, говоря ти за тоя в момента.. :idea:
Да ясно е и е голяма вероятността пак с калъфките накрая, но поне се бориме, но явно само на борба не става в България за жалост.
Имахте отбор тогава.. не е като да нямахте.. онзи крилото ви забрах му името ви носеше всеки мач.. но реално погледнато бяха като бюджет нашия в пъти повече тоя от 2012, ама тогава се правеха други неща, други ръководители, смехи и т.н..
Последна промяна от Teo на 15 мар 2015 22:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 мар 2015 21:59

Teo написа:От нищо се опитваме и правим нещо. От нищо!!

И какво "нещо" правите бе,клоун?Разкажи какво ви е прословутото "нещо".Ей заради такива откровени смешници като теб не си заслужава човек да чете тоя и без това замиращ форум.
На колко години си,че да повтаряш комунистически мантри и изказвания на сульо и пульо дето ви връткат както им е кеф.
От нищото се опитвали,ми опитвайте се,ега направите нещо.
Изображение

Flori
Контакти:

Мнениеот Flori » 15 мар 2015 22:06

Докато лицето Иванов е спортен директор на тима, аз на "Георги Аспарухов" няма да стъпя. Ако ще и билетите да станат не по 3 лева, а по 30 стотинки. Виж 30 лева съм готов да давам всеки втори уикенд, но когато видя правилните хора с правилната концепция за този велик клуб.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 15 мар 2015 22:14

Teo написа:От нищо се опитваме и правим нещо. От нищо!!

Ако това е нищо.... Поне чети преди да напишеш поредната си глупост:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/pety ... ari-320496
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 мар 2015 22:15

Айде не обръщайте темата в спор по оста ЛЕВСКИ-ЦСКА, моля ;)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 15 мар 2015 22:28

Bobolin написа:Не разбирам хората призоваващи, че трябва да се ходи на мачове точно в най-тежките моменти за да се подкрепя отбора. А когато отбора е в сценарии като настоящият?! Само под заплаха за целукупният край на вселената ако не отида, бих отишъл. Господа повтарящи клишета, подкрепата и уважението е изключително двустранен процес. Няма как да подкрепям и уважавам шайка доказали се и връщайки се за да докажат вече доказаното НЕКАДЪРНИЦИ. Няма как да им паля искрицата надежда, че могат да продължават така нещата. Те не ме уважават. Не уважават вярванията ми, не уважават интелекта ми, не уважават чувствата и емоциите ми. Благодаря им, че ме избавиха за следващите 3-4 месеца от нещото, наречено БГ първенство.

И защо реши, че си фен на Левски? Просто защото някога в славните времена на отбора си посетил някой друг мач ли?

Върни се в “Левски”