Манджуков напуска ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: Манджуков напуска ЦСКА

Мнениеот gikahadji » 15 мар 2015 18:46

visentii написа:
gikahadji написа:Прав му път! Като не му харесва начина на управление защо не се появи преди две години да спаси клуба? Сега е лесно, след три загуби сцената за псевдо цесекари е свободна. Юноши искал - сега щяхме ние да сме на мястото на говедата да берем срам срещу Хасково, Марек и т.н. Стойчо бил взимал голяма заплата, най-голямата на треньор в А група - има ли друг треньор в момента в нашето първенство, който да е бил треньор на три континента и има отличия във всеки един? Кой треньор на БГ отбор в момента има две шампионски титли на България? Разни знайни и незнайни "специалисти" в последните години взимаха и повече пари от него, без да са постигнали нищо! Не го защитавам за играта на отбора - и на мен не ми харесва играта - но май има доста неща, които не са ни ясни, за да обвиняваме него за всичко. И все пак явно всички, и наши и противници, постигнаха целта - май утре ще има оставка. Ще видим като дойде някое евтино треньорче дали ще му се радвате на ниската заплата. И не си и мечтайте за Любо Пенев или някой треньор, с име, който ще си сложи главата в торбата - да няма пари за селекция, да му бавят заплатите и да го натискат за титли и шампионски лиги!

Ей това е червена благодарност :mrgreen:
Защо му беше на Манджуков да се хваща с ЦСКА.Защо не си останахте с Титан...да играете в "Б" група.
Храни куче,да те лае.

Манджуков ли ни е спасил от Титан?
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 мар 2015 18:46

diplomat написа:Изведнъж парите на МАнджуков станаха заеми. :lol: Това са инвестиции, пичове, той не е собственик, че да дава пари ей така. Нормално е да очаква нещо в замяна.

Остави парите, които е дал за акциите. Те са инвестиция. За тях никой не спори. ;)
Той дава заеми с лихва, които сега иска да му бъдат върнати във вид на акции.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 15 мар 2015 18:52

Легендата за битката на безпаричния ЦСКА срещу милионерите от Разград рухна като картонена кула.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 15 мар 2015 19:00

visentii написа:
Logical person написа:Ботев С юноши и нисък таван на заплатите, едва додрапаха до 6то място в последния момент ? Да не ми казваш, че е по-добре от това да си на първите две места и в борбата за титлата ?

Темата се измести...Манджуков искаше юноши,защото има безпаричие - не го получава.....и тогава задава въпроса: за какво се харчат парите ми?
По горния ти пост - мениджърите плюят стойчо,зашото прибира яко кинти.

„Аз получих писмо от г-н Томов – за миналата година, това писмо не е секретно, 14 400 000 лева са разходите за миналата 2014 година. Аз не виждам къде са отишли тези пари. Извън акциите, парите ми са дадени като дълг до края на март. Извинявайте не желая да се заяждам , вижте какво казва човекът....
Обичам Левски

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 15 мар 2015 19:01

Егати бюджетите. 8-14 млн., вие тия пари ги нямате за нищо май. Как се изкарват и кой ги дава не е много ясно. Само за сведения на Локо СФ обявения бюджет е 2.5 млн. и се справяме що годе добре до момента.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 15 мар 2015 19:06

14 милиона за едно Зимбру.............

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 мар 2015 19:15

Манджуков действа като инвеститор, Лупи като политик! Единият търси устойчивост на проекта ЦСКА, а другият фойверки. Единият знае как се изкарват пари, а другият как се харчат чужди.

Лошото е, че сега политикът трудно ще навие други предприемачи да инвестират в къртичината :(
Дано не се окажа прав, но ни чакат тежки месеци.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 15 мар 2015 19:17

Logical person написа:Радвам се че Петър Манджуков напуска. Той беше радетел за юноши плюс некадърник като Пламен Марков.

п.п. Сина му е свестен и вероятно ще остане.

А нима настоящите ви играчи имат футболни достойнства,че да е страшно да ги заменят с юноши? Или нима Пламен Марков е по-слаб треньор от Стойчо Младенов?Та Стойчо само провали ви ниже в Европа.У нас за ВТОРИ път разпилява аванс от точки.Веднъж 8,сега 7!!!!!! Нима след всичко това го "боготворите" още заради онези два гола срещу "Ливърпул" ?????? Странно,много странно! Вкарал си семейството на хранилка,взема огромна заплата , а не прави нищо.И вие го славите! А кажи после,че сте велика публика.Може да се събирате периодично повечко хора,но след като търпите смешник и неудачник като Томов,безгръбначен като Котев, безхаберник като Тодоров и слаб треньор като Младенов,значи наистина сте "велики"........

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 15 мар 2015 19:20

Logical person написа:
diplomat написа:
Logical person написа:Радвам се че Петър Манджуков напуска. Той беше радетел за юноши плюс некадърник като Пламен Марков.

п.п. Сина му е свестен и вероятно ще остане.

:lol: Друго си е с кадърните маймуни и Стойчо.

Ами друго си е. Да сме 17 кръга на първо място да сме в борбата за титлата.

Бяхте,защото "Лудогорец" имаха по-важна работа от това да си губят времето с вас.Свършиха си важните задачи и за нула време от -7 са вече +3.......А ще стават и още.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 15 мар 2015 19:24

Нормално е Манджуков да се оттегли. Учудвам се, че се съгласи да бъде в един бизнес заедно с Томов.
Който е сърбал попарата на Лупи знае едно: Томов е цар на номера да "управлява" (т.е прибира) чужди пари.
И рано или късно балона гърми със страшна сила. Спасителите (Томов и Младенов) ще струват много скъпо на ЦСКА. Каза го преди доста месеци и Чакмаков
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Върни се в “ЦСКА”