Ако Сити и Арсенал също отпаднат, което към момента изглежда по-вероятно въпреки че според мен и 2-та отбора все още
имат шансове ще е голям удар за англичаните но пък аз виждам Евертън на 1/2 финал в ЛЕ даже мисля че може и финал да играят.
Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Роберто Мартинес прави в Евертън същото, което направи в последния си сезон в Уигън.. Подчинява на личната си амбиция да печели трофеи и така да му се издига реномето на мениджър целият отбор, без оглед на опасността от провал в другите начинания.. Така той спечели Купата на Англия с Уигън (постижение, достойно за уважение), но същевременно изпадна от Висшата лига! Сега с Евертън е много амбициран, според мен, да спечели Лига Европа - нещо, което може да му помогне да поеме някой водещ отбор в Англия или Европа, но рискува отново да завърши на позорно място в класирането
Признавам, че изпитвах симпатия към този мениджър, но подобен подход силно ме отвращава и не говори за необходимата класа на топ мениджър 
Последна промяна от CSKA69 на 12 мар 2015 11:57, променено общо 1 път.

- JackPackage
- Контакти:
Мартинез играе да спечели ЛЕ...интересно ще е да я спечели, а Пуул да завършат 4-ти във ВЛ и да им изяде квотата

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Мартинез играе да спечели ЛЕ...интересно ще е да я спечели, а Пуул да завършат 4-ти във ВЛ и да им изяде квотата![]()
![]()
Няма как,ЛЕ добавя едно място в ШЛ,а не отнема нечие друго

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:JackPackage написа:Мартинез играе да спечели ЛЕ...интересно ще е да я спечели, а Пуул да завършат 4-ти във ВЛ и да им изяде квотата![]()
![]()
И аз мисля че Лига Европа не яде от местата за ШЛ на другите отбори а има гарантирано място?. Или пък да дава място
в последния предварителен кръг! Къде всъщност почва участието в ШЛ на спечелилия ЛЕ?
В сайта на УЕФА пише,че ако победителят от настоящия сезон на ШЛ се класира за лигата чрез своето първенство,то победителят в ЛЕ започва директно от групите.Ако ли не - от плейофите.Тоест на 90 % носителят на ЛЕ има гарантирано място в групите 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Да така беше.
Мерси!
Мерси!
- JackPackage
- Контакти:
0007 написа:JackPackage написа:Мартинез играе да спечели ЛЕ...интересно ще е да я спечели, а Пуул да завършат 4-ти във ВЛ и да им изяде квотата![]()
![]()
Може, значи аз съм останал в заблуда
Мислех че е като ние и Тотнъм 2012
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
празник за футбола без инглизи на 1/4....
освен ако Шубата на пусне Уолкът, Алексис, Йозил зад Уелбек и не закотви Жиру....само така имат шанс за подвиг на Луи 2 според мен
освен ако Шубата на пусне Уолкът, Алексис, Йозил зад Уелбек и не закотви Жиру....само така имат шанс за подвиг на Луи 2 според мен
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
JackPackage написа:0007 написа:JackPackage написа:Мартинез играе да спечели ЛЕ...интересно ще е да я спечели, а Пуул да завършат 4-ти във ВЛ и да им изяде квотата![]()
![]()
Може, значи аз съм останал в заблуда
Мислех че е като ние и Тотнъм 2012
E щеше да е перфектно Саутхямптън да са 3-ти,а МЮ/Арсенал/Пул/Тотнъм 4-ти и един от тях да изгори,ама нъцки
Вчера фенове и на 3-те отбора ни скъсаха от ебавки,само че догодина като нищо голяма част от тях ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ще гледат ШЛ и нас по ТВ
ПП До Краля - безценно ще е Сити да ви отстрани,с един куршум - два заека