parazit написа:veni__85 написа:Автора на темата може ли да ми отговори какво прави на Коледа и Великден. Аз лично си имам собствена теория вярвам в Бог , но не вярвам в църквата.
Ям и пия с приятели.
Юда, ти ли си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
parazit написа:veni__85 написа:Автора на темата може ли да ми отговори какво прави на Коледа и Великден. Аз лично си имам собствена теория вярвам в Бог , но не вярвам в църквата.
Ям и пия с приятели.

Ivan951 написа:шивача написа:Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази
Господ от такива болести!Амин!
Защо всяка година хиляди деца умират от рак и други смъртоносни болести? Сигурно защото са богохулници? Ми не, мерси не искам да славя вашия извратен богНе е истина просто колко сте заблудени... вземете да прочете Делюзията Бог да се образовате малко.
шивача написа:Ivan951 написа:шивача написа:Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази
Защо всяка година хиляди деца умират от рак и други смъртоносни болести? Сигурно защото са богохулници? Ми не, мерси не искам да славя вашия извратен богНе е истина просто колко сте заблудени... вземете да прочете Делюзията Бог да се образовате малко.
Защо мен ме питаш? Само Бог знае всичко, защо и как, и докога. И като не искаш нашия "извратен" Бог, вярвай че си направен от лайна или си бивш маймун. Затова и човек има избор-да вярва или не. Пак той сам си избира как да постъпи, ако ще и да съгреши. Но определено е по-лесно да не си вярващ от гледна точка на "НЕЩАТА", с който трябва да се съобразяваш. Или иначе казано: по-лесно е да си хвърлиш боклука през терасата, отколкото да отидеш до контейнера.

Мистри написа:шивача написа:Ivan951 написа:шивача написа:Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази
Защо мен ме питаш? Само Бог знае всичко, защо и как, и докога. И като не искаш нашия "извратен" Бог, вярвай че си направен от лайна или си бивш маймун. Затова и човек има избор-да вярва или не. Пак той сам си избира как да постъпи, ако ще и да съгреши. Но определено е по-лесно да не си вярващ от гледна точка на "НЕЩАТА", с който трябва да се съобразяваш. Или иначе казано: по-лесно е да си хвърлиш боклука през терасата, отколкото да отидеш до контейнера.
Не му обяснявай.
Той пише от контейнера.
Ivan951 написа:шивача написа:Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази
pomiqr260 написа:Ivan951 написа:шивача написа:Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази
Хората боледуват, защото не живеят природосъобразно и науката е превзела света. Злото е резултат от това, че в сърцето на човека липсва Божията любов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта