fire написа:Според мен "мисията" на жълтурите е напълно възможна! Дербито ще се играе на много тежък терен, при тежки условия и затова фаворит няма! Както Локото може да бие, така и жълтурите. Всичко зависи от това, кой ще се приспособи по-добре към терена, а и късмета ще е от огромно значение за крайния победител.
Като добавим и факта, че ние не се борим за нищо освен за честта си(което не е никак малко, ако искаме да ни има), а Левски вече паднаха днес, всеки може да предположи, че все пак, като съграждани двата отбора могат да се разберат и единия пловдивски отбор да заиграе в "топ-6"!
За жалост, такъв слух вече осезаемо се носи из града ни, а аз лично го чух още в петък от колега жълтур, който приятелски ме повика, за да ми каже да не се надяваме на победа заради постигната договорка на "високо ниво"...........! До днес вече се чу от доста места, а доста наши фенове също са подочули клюката![]()
Нямам нищо против Ботев да играе в първата шестица, но само, ако това стане по честен начин най-малкото пък ние да сме им помогнали за това!
Коко си отиде,но коковизма още не.За какви договорки на "високо ниво" говориш?На жълти слухове ли да вярваме,ако загубим това,което си написал ще обезвери много хора.Защо трябва да им разпространяваш на жълтите слуховете?
пс.Излизат момчетата и ги държат 90мин. във въздуха това е!