Локо(Сф)-ЦСКА-неделя 01.03.15.15:30 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Първият куршум

Мнениеот Blue1914 » 02 мар 2015 22:54

Човек, стига издиша, пробвай да си стегнеш мисълта малко, сериозно. :shock:

1.Как според твоето експертно мнение е трябвало да се провери състоянието на въжетата и дали са за смяна?
2. Защо го даде този пример с американските мостове?

Напълно сериозно ти казвам, аз поне не разбрах позицията/мнението ти от твоите писания.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2015 23:01

Blue1914 написа:Човек, стига издиша, пробвай да си стегнеш мисълта малко, сериозно. :shock:

1.Как според твоето експертно мнение е трябвало да се провери състоянието на въжетата и дали са за смяна?
2. Защо го даде този пример с американските мостове?

Напълно сериозно ти казвам, аз поне не разбрах позицията/мнението ти от твоите писания.

Ти толкова ли си левскар, та не разбираш примера с мостовете, които са висящи, както е висяща и козирката в Надежда?
Казах и, че ръждясали до такава степен въжета се подменят, но няма кой да чете! Казах и, че това не става за "няколко дена" а ще отнеме месеци труд, но кой да мисли!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 02 мар 2015 23:16

Сладур, спри да издишаш с яростни лични нападки, ако обичаш! Нямам намерение да ти падам на нивото и ще ти благодаря за частичното разяснение на свръхчовешката ти мисъл.

Откъде си толкова убеден, че въжетата са били за смяна, а не е можело да минат само с профилактика, че тръгна така "на въпреки"?

Много добре разбрах че даваш пример с висящи конструкции. Минавал съм и по двете. Не се разбра каква точно ти е аналогията със висящата конструкция в София. Не разбрах, защо тръгна "на въпреки", понеже съм коментирал пример, който сам даде. За твое учудване бях взел предвид разрушителните свойства на условията, на които мостовете са поставени- нищо че съм левскар. Това и без това са фактори в подкрепа на това, което бях написал- без поддръжка нещата отиват на затваряне.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 мар 2015 10:25

Вие двамата нали разбирате , че на стадион Локомотив не става въпрос за въжетата или някаква друга стройтелно ремонтна дейност :?: Проверката на тези въжета беше извършена 60 години преди да е станало необходимо. Аз като Локомотивец си го обяснявам с опитите за затриване на клуба (не само футболния) и борбите за приватизация на апетитно парче земя. А това защо не ни пускат в новата част на стадиона е ясно като бял ден . Става въпрос за по-евтината охрана на мачовете когато отделните публики са в отделни постройки. А за ЦСКА беше ясно, така или иначе трябваше да се плати на полицията да охранява призованите на Джихад армейци , дали ще пазят 2000 или 5000 цената е все една , само печалбата(за Гигов естествено) е по-голяма.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локо(Сф)-ЦСКА-неделя 01.03.15.15:30 часа

Мнениеот FLANKER » 03 мар 2015 15:39

Може ли някой да намери пълен запис на срещата,колеги? :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 04 мар 2015 18:42

Истината е че дойдоха във сектор В около 60-70 човека от Локомотив и след 10 минутки се изпариха като пръдня от гащи. :)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 04 мар 2015 22:33

Leeroy написа:Истината е че дойдоха във сектор В около 60-70 човека от Локомотив и след 10 минутки се изпариха като пръдня от гащи. :)

Истината е че ако не си бяха тръгнали и делегата прекратеше мача губехме с 0:3.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 05 мар 2015 07:58

Мани го това 0:3, в един момент на мача когато беше супер изнервено, щяхте да сте в опасност там..

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Кога ще се самосезира ДК?

Мнениеот blanco » 06 мар 2015 09:11

Във вчерашното предаване на Господари на ефира, много ясно се вижда, че при изпълнение на ъглов удар от страна на Локомотив Сф, по - време на мача с ЦСКА, от страната на агитката на ЦСКА се хвърлят предмети и един от тях удари страничния съдия в бедрото. Подлежи ли на наказание подобна проява и до кога ДК, ще си затваря очите?

inivanov
Контакти:

Re: Кога ще се самосезира ДК?

Мнениеот inivanov » 06 мар 2015 09:28

За какво по-точно да се самосезира след като има наказание за хвърлените предмети?

За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 2- ДК наказва ПФК"ЦСКА"София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=535535
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Върни се в “Локо София”