КБ Хасково - Левски 1/4 финал - реванш |03.03.2015| 1-1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ Хасково - Левски 1/4 финал - реванш |03.03.2015| 1-1FT
1914.1902 написа:Пореден срам !
Глупости! Още малко и тренировките ще започнете да определяте като срам.
plamenst7 написа:1914.1902 написа:Пореден срам !
Глупости! Още малко и тренировките ще започнете да определяте като срам.
Ами не става в петък да ги бием 8:0 ..да ни отменат 2 гола и да изпуснем още 3 ,а сега резултата да е 1:1.Като гости този сезон сме си трагични,успяхме да бием Ботев и Локо Сф в съмнителни мачове!Отделно си виж за последните години колко пъти сме брали срам за последните 5/6 години.

Абе шопарче, я изчезвай от темата. Срам било. Като те е срам, стани си кренвирш и нема да те е срам. Малоумник.
mtaraduda написа:Абе шопарче, я изчезвай от темата. Срам било. Като те е срам, стани си кренвирш и нема да те е срам. Малоумник.
Без лоши чувства и без обиди

- Love in blue
- Контакти:
И все-пак има нещо вярно в мнението му, ако не е срам , как да го наречеш това което сътвориха днес нашите любимци!? Защото от резултат 8-0 до 1-1 има голяма разлика, а друга дума не намирам и аз! 

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Love in blue написа:И все-пак има нещо вярно в мнението му, ако не е срам , как да го наречеш това което сътвориха днес нашите любимци!? Защото от резултат 8-0 до 1-1 има голяма разлика, а друга дума не намирам и аз!
Стойчо Стоев го каза след мача - протоколен мач. Ето така се нарича. Съхраняват се силите за предстоящите важни мачове на основните играчи. Какво не е ясно? Или беше нужно да бием и днес с поне 5:0, да натрупаме картони или някоя нелепа контузия да стане???
plamenst7 написа:Love in blue написа:И все-пак има нещо вярно в мнението му, ако не е срам , как да го наречеш това което сътвориха днес нашите любимци!? Защото от резултат 8-0 до 1-1 има голяма разлика, а друга дума не намирам и аз!
Стойчо Стоев го каза след мача - протоколен мач. Ето така се нарича. Съхраняват се силите за предстоящите важни мачове на основните играчи. Какво не е ясно? Или беше нужно да бием и днес с поне 5:0, да натрупаме картони или някоя нелепа контузия да стане???
Мачкай,за да те уважават

Много слаб мач, но няколко неща си заслужават да се споменат.
1. До кога Гаджев ще опропастява всяко статично положение?!? То бива да е некадърен, ама то при децата набор 2005г. има по-добре центриращи от него. Абди изпълни едно от статичните положения през второто полувреме и го направи по отличен начин. Трябва да му се даде шанс да ги изпълнява.
2. Гикевич е толкова нападател, колкото Пацо Илиев е добър вратар. Пропусна положения, колкото Домо за цял полусезон. При гола му първия му удар беше меко казано трагедия, а при отменения гол опита му поне да пипне топката с патериците, които нарича крака, беше комичен.
3. Абди е с класи над Педро. Има фантастична техника, отличен поглед върху играта и пас. Жалко ще е ако цялата му авантюра при нас приключи през лятото, но все пак докато е тук, Педро не трябва да помирисва терен.
4. Бодичека... просто Бодичека. Като се налага той да играе, аз предпочитам да започваме мача с 10 човека, отколкото той да е на терена.
5. Нину затвърждава лошите първи впечатления, даже и срещу доста слабичкия тим на Хасково.
1. До кога Гаджев ще опропастява всяко статично положение?!? То бива да е некадърен, ама то при децата набор 2005г. има по-добре центриращи от него. Абди изпълни едно от статичните положения през второто полувреме и го направи по отличен начин. Трябва да му се даде шанс да ги изпълнява.
2. Гикевич е толкова нападател, колкото Пацо Илиев е добър вратар. Пропусна положения, колкото Домо за цял полусезон. При гола му първия му удар беше меко казано трагедия, а при отменения гол опита му поне да пипне топката с патериците, които нарича крака, беше комичен.
3. Абди е с класи над Педро. Има фантастична техника, отличен поглед върху играта и пас. Жалко ще е ако цялата му авантюра при нас приключи през лятото, но все пак докато е тук, Педро не трябва да помирисва терен.
4. Бодичека... просто Бодичека. Като се налага той да играе, аз предпочитам да започваме мача с 10 човека, отколкото той да е на терена.
5. Нину затвърждава лошите първи впечатления, даже и срещу доста слабичкия тим на Хасково.
Последна промяна от futbolqga на 03 мар 2015 17:15, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Честито класиране на полуфинал. 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.