roskov9 написа:Понеже не спореше на сините срещу червените, най-силните им мачове за сезона са я с Лудогорец, я с Литекс.
С оглед загубата в Надежда, вчера, с ръка на сърцето желая много успех на Стойчо Стоев, както и на отбора му.
И на мен ми звучи 2-3 като баш дерби резултат, но е ясно че мача ще е на нож.
Лудогорец - Левски ( 8 Март | Неделя | 1-0FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски ( 8 Март | Неделя | 15:30)
- LoveAndPeace
- Контакти:
1:1 и с Моцката и без Моцката
LoveAndPeace написа:1:1 и с Моцката и без Моцката
Ще играе легендата!
- action66
- Контакти:
Teo написа:mozart написа:И двата отбора ще искат победата. Левски търсят задължителни 3 точки за да са при 6 най-добри, а Лудогорец търси победа, че да запази разликата след убедителната победа на ЦСКА над Берое. Прогноза за хубав мач, 3-2!
Левски и да падне пак ще са в шестицата.. тоя мач изобщо не е кантар
И е хубаво да са в горната, щото без дерби не може...
Въобще не си прав.Една тежка загуба ще постави Левски под напрежение.Всичко може да опре до това Черно море или Левски ще вкарат повече голове в последните си мачове.Така че има значение дали Левски ще падне и с колко ще падне.
- action66
- Контакти:
doktora25 написа:2-2 или 2-3. Очаквам открит мач с много положения, в който се надявам Левски да се възползва от спада в играта на Лудогорец. Стойчо е добър треньор, който много се радвам, че дойде на Герена. Той в детайли е запознат с играта на разградлии, много по-добре от Балъков. Вероятната липса на Моци също би трябвало да се отрази, така както слабата форма на Безяк, М. Александров и Марселиньо, макар че атаката навярно ще бъде водена от Кишада. Трябва да се пазим и от статични положения, защото Ешпиньо по всяко време може да ни изненада неприятно. Нашата атака за сега се представя задоволително, но големият въпрос е защитата ни в какво състояние е. Този мач ще бъде първият по-сериозен тест за нея преди сблъсъците в първата шестица. Класирането ни за нея не го мисля, дори ми се струва на база чутото от мачовете от първия пролетен кръг, че можем да преследваме и по-високи цели от предварително обявените.
Стойчо Стоев е добър треньор,прав си.Но футболистите на Левски са слаби.Няма как с тези посредствени играчи да се победи Лудогорец.Особено след като са "ранени" и ядосани.Очаквам с нетърпение последните мачове,когато Левски и Черно море ще се надпреварват кой да вкара повече.
- action66
- Контакти:
Unforgiven_M написа:1-2
Лудогорец не са във форма! Стоев им знае слабите места, а вероятно би искал и да покаже на Домусчиев че е сгрешил като го уволни.
Освен ако мача не е уговорен на високо ниво на някоя маса...
Лудогорец може и да не са във форма,но Левски не са в никаква форма.Просто нямат такава.Това ще е истински мач.Не като кварталните разцъквания с Хасково.....
- action66
- Контакти:
veni__85 написа:Red_Pride написа:Тука Левски взимат 3 т. за да дадат после 6
По каква логика ще дадат 6 точки след това , дали ще са 5 ,6 или 7 , ако не вземат купата няма никакво значение. Целта на Левски е място в Европа , а за целта нямат право да дават точки на никой.
И за какво им е да играят в Европа?! Пак да излагат България ли? Пари от там няма да вземат,понеже ще отпаднат още на фаза,когато разходите превишават приходите.
- action66
- Контакти:
Teo написа:Значи от това което гледам в класирането...
Черно море и да бие двата мача при равни точки с Левски, Левски влиза...
Левски трябва да загуби в разград и да направи некво супер харакири срещу Марек тип Славия за да не влезе което на практика е невъзможно!
Лошо гледаш.Всичко опира до голова разлика.Директните мачове са еднакви резултати(разменени победи с 1:0).В момента Левски е с шест гола повече,но при загуба (сериозна) в Разград и победа на Черно море в София срещу "празнуващия" вече Локомотив,разликата в головете става съвсем малка и всичко опира до това какви ще са победите на Черно море срещу Хасково и на Левски срещу Марек......Не е невъзможно,нали?
-
PFK_Levski
- Контакти:
action66 написа:Teo написа:Значи от това което гледам в класирането...
Черно море и да бие двата мача при равни точки с Левски, Левски влиза...
Левски трябва да загуби в разград и да направи некво супер харакири срещу Марек тип Славия за да не влезе което на практика е невъзможно!
Лошо гледаш.Всичко опира до голова разлика.Директните мачове са еднакви резултати(разменени победи с 1:0).В момента Левски е с шест гола повече,но при загуба (сериозна) в Разград и победа на Черно море в София срещу "празнуващия" вече Локомотив,разликата в головете става съвсем малка и всичко опира до това какви ще са победите на Черно море срещу Хасково и на Левски срещу Марек......Не е невъзможно,нали?
Да де ама аз все си мисля, че дали ще бием или паднем от Лудогорец няма да окаже голямо влияние, защото според мен няма как да не бием Марек. Докато вие трябва да биете Локо София навън, което мисля, че няма да ви е по силите.