Венгер изненадан от прогреса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Венгер изненадан от прогреса

Мнениеот battlestar31 » 16 дек 2009 10:52

Арсен Венгер признава, че е изненадан от бързината и непоколебимостта, с които младите му звезди се завръщат в борбата за титлата.

Артилеристите се оказаха на 11 точки зад лидера Челси, когато загубиха с 0:3 у дома от сините. Победата с 2:1 над Ливърпул обаче ги доближи на 6 точки от лидера, при това имат мач по-малко.

"Смятам, че отправихме посладние към хората, които ни отписаха от титлата, когато бяхме победени у дома от Челси, коментира френският мениджър. - Успяхме да се доближим отново до лидерите. Направихме го за много кратко време, след като Челси ни победи в края на ноември. Дори аз не очаквах това да се случи."

В неделя Арсенал стана първият отбор, който печели на "Анфилд", след като първи допуска гол.

"Победата над Ливърпул ще бъде много важна, само ако бъде последвана от поредица добри резултати в следващите седмици", добави Венгер. Аз съм на мнение че тая година титлата е наша 8-)

malakhalm
Контакти:

Re: Венгер изненадан от прогреса

Мнениеот malakhalm » 16 дек 2009 11:14

["Победата над Ливърпул ще бъде много важна, само ако бъде последвана от поредица добри резултати в следващите седмици", добави Венгер. Аз съм на мнение че тая година титлата е наша 8-)[/quote]
Дано, като започнем с една победа днес :)

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 16 дек 2009 11:54

Победата над Пуул беше чиста доза късмет!!!!!!! Супер слабо играха и грубо, което е нетипично за тях. За титла не мисла, че ще се сборат макар че при отсъствието в борбата за титлата на Ливърпул предпочитам тях пред Манафите или смешното Лондонско отборче, което винаги е било конкуренция на Фулъм за 10тото място, на което му порасна работата от чичко паричко и което след като си отиде този чичко ще се върнат в борбата, за която споменах по горе. ;)

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 16 дек 2009 12:05

Ми аз гледах мача и споделям мнението, че Арсенал извадиха късмет! Първото полувреме Ливърпул бяха много по-добри и ги изтърваха като имаше и чиста дузпа срещу Джерард! Все пак се накефих, щото по смотан отбор от Ливърпул няма според мен, но за титла едва ли може да се говори! Този сезон Ливърпул падат на поразия и не бива да се приема като кой знае какво постижение победата над тях! Поне засега Челси ми изглеждат най-сериозен фаворит за титлата, но има още много мачове! Просто смятам, че Арсенал не е готов за шампион, защото е способен да изиграе няколко мача на много високо ниво, но липсва постоянство и както и други сезони това ще си каже думата! За да спечелиш шампионата ти трябва много рутина и самочувствие..Арсенал може да запишат 10 поредни много убедителни победи и след това да паднат в два мача срещу средняци и да кажат сбогом на титлата...Нищо в начина им на игра не ми подсказва, че и този сезон няма да бъде същото! Може в моменти да играят най-динамичния и красив футбол дори в Европа, но за да спечелиш шампионата ти трябват грозни победи - такива, в които въпреки че играта ти не върви изобщо успяваш да спечелиш трите точки! Това е нещо което Юнайтед примерно показва всеки сезон...При Арсенал това го няма! Когато играта не им върви им е много трудно дори срещу отбори от дъното на таблицата...и все пак ще видим! :)

korpusito
Контакти:

Мнениеот korpusito » 16 дек 2009 12:30

Той Венгер всяка година си ги говори тея глуспоти, пък купа никаква не сме видели от години. Да развързват кесията, че догодина Сити и Вила ще ни ядат с парцалите.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 дек 2009 19:36

korpusito написа:Той Венгер всяка година си ги говори тея глуспоти, пък купа никаква не сме видели от години. Да развързват кесията, че догодина Сити и Вила ще ни ядат с парцалите.
Еми ти какво искаш да каже-тая година няма да вземем купа,няма да се борим за нищо освен да влезем в ТОП 4 8-) Просто се радвайте,че и с тези играчи постига нещо

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 09:46

Прогреса свърши вече Бърнли1:1Арсенал :evil:

Върни се в “Арсенал”