W84me написа:boabbb написа:Че няма париОт това по-голям проблем ... За НАП - споко, ние им дължиме 10-тина
![]()
Ние поне сме в срок с плащанията... А вие сте в тежест на държавата!
Аха, в срок сте, забавен с около 3 години...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:boabbb написа:Че няма париОт това по-голям проблем ... За НАП - споко, ние им дължиме 10-тина
![]()
mistreated написа:W84me написа:boabbb написа:Че няма париОт това по-голям проблем ... За НАП - споко, ние им дължиме 10-тина
![]()
Аха, в срок сте, забавен с около 3 години...
![]()
mistreated написа:На мен пък не ми става ясно как месечните разходи са около 650 хил, а основното перо - заплатите са само 250 хил?! Тия 400 хил (неосновни пера) за какво са? Да не би администрацията и школата да гълтат почти 2 пъти повече от заплатите на първия отбор? Някой или лъже за реалните заплати на първия отбор или лъже за месечните разходи. Аз залагам на първото.
futbolqga написа:
Това е интересна новина. За нарушението на финансовия феърплей ние отнесохме глоба от 400 хиляди лева, ако не се лъжа. След като мониторинга е свален, то много сериозен процент от тази глоба би следвало да подлежи на възстановяване. С тях би следвало да си покрием голяма част от спешно дължимите суми.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: capnclive, maxi1914, obi4am_pirin, tmanolov, vlong и 36 госта