ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот Alternative » 16 дек 2009 00:31

ееееееее[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gl2EOlhwnIM&feature=PlayList&p=737E41A9941B7924&playnext=1&playnext_from=PL&index=14[/youtube]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
st_anger
Контакти:

Мнениеот st_anger » 16 дек 2009 00:35

SHYNE написа:yes :!: :!: :lol:
и накрая ще стане така :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EHh0x7RMlqs[/youtube]
:lol:

Не бой се! :lol: Форевър и vhpvhp ще се клонират...пък може и нещо друго да се случи помежду им и да си народят поколение! :lol: :lol: :lol:

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 16 дек 2009 00:40

SHYNE написа:аз пък съм модератор и най-учтиво ви моля да спрете да се заяждате помежду си ..
не ми се иска да раздавам правосъдие ....
когато стане сделката

отче стига ве майна . тя става от 4 месеца . след точно 2 дни трябваше да празнуваме 1 година свободен Ботев ... а още тъпчем на едно място . все ще стане а накрая какво става ....

Защо да не стане, христолов да не е вечен?

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 дек 2009 09:03

st_anger написа:vhpvhp, ти или си любител на турските сериали, или на аналния секс. Според мен между двете нямам много разлика. Целият форум ти се изреди, а ти продължаваш да се кефиш, нищо че задника ти е цъфнал като руло тоалетна хартия. Е, това не го разбирам.

Жалко за хората, които те познават... Последният път май бяха пет на брой, сега с Форевър може да сте станали и шестима.

Жалко и че не съм модератор. Досега да съм те измела заедно с всичките лайна дето си ги нацвъкал...

Леле Како... имаш малко, но все неадекватни мнения . Усещам тук някаква завист към сексуалния живот на вихипихито...:lol: Къде е чичко Пръц, пардон, Мод1912, да те редактира?

И за да не пострадам от строгия, но справедлив и безпристрастен модераторски контрол, ще споделя скромното си мнение относно последните събития :lol:

Първо, Пичока подаде оставка - очакваше се, след като Малу си замина, футбалерите и те си взеха последно сбогом, нормално е и последният мохикан - дон Пичиони, да напусне потъващия кораб.
Форумните гурута, сделкапропагандоторите и паството им, пак излязоха с "достоверна версия" - видите ли, всичко това било предварително съгласувана стратегия за натиск срещу митачето :lol:
Какъв натиск, може би с голо дупе по селските мъди?
Ако на митачето му пукаше за заплати, треньори, бойкоти, стачки, бфс-та, глоби, съдилища... отдавна да се е обесил.
Той направи смешни половината граде мафиози в Татковината, а вие ще го плашите с голи дупета :lol:

Второ, ясно е, че Сделка няма да имаме, не и с безбройните и несекващи кандидати от братска Италия, каквото и да ни говорят падрете, отчета, пръцки ...
Друго ме притеснява, прокрадна се слухът за консорциум от наши, родни, биснесмени, които щели да издържат клуба до Април месец, като междувременно преговарят с митачето. Същите тези убавци, били в изключително близки отношения с човек от ръководството на клуба.
С думи прости, за да ме разберете всички тук - готвят ни прожекция на стария филм, със стария сценарий, но с други изпълнители на главните роли, които да заменят Италианските кандидати. Естествено, човекът от ръководството на клуба, с когото новите актьори са особено близки, може да бъде само митачето, други ръководители този клуб няма от поне декада.

Сега, много е важно, даже тук, в този форум, да не останат хора, които да се връзват на новата постановка.
Аз се надявам, старите муцуни, сделкаджиите, най-сетне да се покрият, както впрочем, уж бяха декларирали преди повече от месец, да не си изфабрикуват нови никове, и да потънат вдън земя, където им е мястото.
Вероятно, ще се появят нови месии, призоваващи към вяра, надежда, търпение...

Приятели, настава време да се отрезвим, започваме ДВАНАЙСТА година с митачето, и ако не се вземем в ръце, и не започнем да мислим с главите си, ни чака Тринайстата...
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 16 дек 2009 09:06

Селски продавай тези дни,защото незнаеш какво те чака.
1.няма да вземеш и една стотинка за отбора
2.Феновете вече сглобяват нов отбор.
3.ОТИВАШ В ЗАТВОРА СЪС СИГУРНОСТ И ТАМ ТЕ ЧАКАТ ЕДНИ ПРИЯТНИ МАНАФЧЕТА С ТОПЧЕТА ПО ХУ.....ВЕТЕ
4.ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ НЯМАШ ОТБОР.
5.ИТАЛИАНЦИТЕ СА КАЗАЛИ"ОТМЪЩЕНИЕТО СЕ СЕРВИРА СТУДЕНО".
много големи поЗдрави от мен

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 09:18

"Сектата на Мити" или вярващите във величието и безкрайността на Дон Христолилин се прояви отново с пълна сила в последния пост на булгаро.
Аз може в сделка с иатлианци да не вярвам, може да съм се надявал напразно , но в тази секта НЯМА да участвам.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 дек 2009 09:21

Пак гледам станала война между песимисти и оптимисти. Някой хора се умориха да ви повтарят, че от това няма смисъл, но щом така ви се вдига самочувствието като нападате всички един "мошок" ОК!. Може би трябва да си помислите с това поведение вие какви сте?!

Така искам и да кажа относно сделката.......
Пичове от 4-5 месеца аз и предполагам всички които са се съмнявали в този цирк сме в състояние на будна кома(заради такива които като някои имами напевно повтарят едно и също)...ни живи ни умрели чакаме...чакаме...чакаме а през това време някой най-нагло си отваряха шампанско и празнуваха.Изпитвам голямо разочарование от такива хора има си една дума но не искам да ставам като някой мишоци хахха
Стана така, че дори почнахме да се заяждаме. Колкото и да не ми се ще ще го кажа
СРАМ И ПОЗОР!!!
Гледам се задава нов цирк "БАЛКАНСКИ" да ви питам ще участваме ли пак в него???
И престанете с изтърканата фраза какво можем да направим сега как искаме не искаме трябва да чакаме!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 дек 2009 09:27

Hacko1912 написа:"Сектата на Мити" или вярващите във величието и безкрайността на Дон Христолилин се прояви отново с пълна сила в последния пост на булгаро.
Аз може в сделка с иатлианци да не вярвам, може да съм се надявал напразно , но в тази секта НЯМА да участвам.

Коя секта, тази която 4 месеца ни призовава от тоя амвон да имаме вяра и търпение?
Тази, която не понася чуждото мнение и мачка с модераторски методи?
Тази, която 4 месеца е край италианските кандидати, пие, яде и щрака с пръсти на тяхната хранилка, а на нас ни дава поучения и вяра в светлото бъдеще?
Вземи се ти, поне малко в ръце, нали си уж образован или тва, че си далеч ти пречи да прозреш, в какви лайна ни вкараха някои хора, не само от тоя форум?
Колкото до Дон Христолин, не си спомням по-приятни за него 4 месеца, от тези, които му дадохте вие - сделкаджиите!
Сега сте на път да го избутате до лятото :evil:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 09:42

Заслепен си от годините ... мислиш си си че Христолов е някво божество, па макар и омразно. Взели сте го за вечен, недосегаем и свръхестествен.
Колкото за последните месеци, аз чисто и просто не съм съглсен с теб и мнението ти. Много пъти съм го кавал. От една страна за мен имаше реален шанс за сделка и съвсем основателно се даде надежда за нейното осъществяване. Една сделка може да стане или не стане по редица причини. Второ, и много по-важно тук, никой от вас анти-сделкаджиите, не обяснява ясно и точно какво щеше да е различното ако нямаше доверие и ако войната беше продължила. Щеше ли ДХ да продаде до сега и на кой? Ако не, какво е различното между а) Ботев извхърлен от А група през септември и б) Ботев изхвърлен от А група през януари? Кажи ми - ясен и точен отговор. Едиснтвеното което виждам, евентуално (но не е ясно) е че можеше да се почне от В група още този сезон, но пак си мисля че и това не е опция, беше късно за това. От тази гл.т. се връщам на 1. Шансът даден на италианците беше логичен. Огромна част от хората за разлика от някои като ВХП или Андреев/Боби не искат да се почва от В или по-скоро виждат това като абсолютно финална и последна инстанция/мярка. За тях това е почти равносилно на смърт и дълго заличаване на Ботев от картата. Не можеш да ги съдиш за това , нали? Поради което са готови да дадат щанс и на най-малката възможност за сделка и оцеляване.

А ако има такива, които (забележи става въпрос за две взаимно свързани условия) да (1) са взимали пари от италианците , (2) знаейки от началото, че сделка няма и не може да има с цел да заблуждават феновете, то да гният в ада во веки веков, в казан съеден на ДХ-С то.

Изображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 дек 2009 10:04

Hacko1912 написа:Заслепен си от годините ... мислиш си си че Христолов е някво божество, па макар и омразно. Взели сте го за вечен, недосегаем и свръхестествен.
Колкото за последните месеци, аз чисто и просто не съм съглсен с теб и мнението ти. Много пъти съм го кавал. От една страна за мен имаше реален шанс за сделка и съвсем основателно се даде надежда за нейното осъществяване. Една сделка може да стане или не стане по редица причини. Второ, и много по-важно тук, никой от вас анти-сделкаджиите, не обяснява ясно и точно какво щеше да е различното ако нямаше доверие и ако войната беше продължила. Щеше ли ДХ да продаде до сега и на кой? Ако не, какво е различното между а) Ботев извхърлен от А група през септември и б) Ботев изхвърлен от А група през януари? Кажи ми - ясен и точен отговор. Едиснтвеното което виждам, евентуално (но не е ясно) е че можеше да се почне от В група още този сезон, но пак си мисля че и това не е опция, беше късно за това. От тази гл.т. се връщам на 1. Шансът даден на италианците беше логичен. Огромна част от хората за разлика от някои като ВХП или Андреев/Боби не искат да се почва от В или по-скоро виждат това като абсолютно финална и последна инстанция/мярка. За тях това е почти равносилно на смърт и дълго заличаване на Ботев от картата. Не можеш да ги съдиш за това , нали? Поради което са готови да дадат щанс и на най-малката възможност за сделка и оцеляване.

А ако има такива, които (забележи става въпрос за две взаимно свързани условия) да (1) са взимали пари от италианците , (2) знаейки от началото, че сделка няма и не може да има с цел да заблуждават феновете, то да гният в ада во веки веков, в казан съеден на ДХ-С то.

Първо, да, беше логично да се даде време за осъществяване на сделката!
Само, че не и да се дадът 4 месеца и да се изредат половин дузина кандидати, всеки с обещанието за "няколко дни и другата седмица".
Второ, никой не може да каже, какво би станало, ако беше продължил бойкотът от преди идването на жабарите. За мен бойкотът, нападенията срещу митака и състоянието на "война" бяха, ако не успешна, то поне някаква реална съпротива от наша страна.
Трето, да, италианците и техните постановки парираха евентуалното желание на Други кандидати, колкото и имагинерна да е била тази възможност.
Четвърто, няма будала, лаик и наивник, който да има интерес към БПФК и да не е наясно, че има реална възможност да придобие клуба след едно негово вадене в аматьорския футбол. Бъди 100% сигурен, че това го знаят всички италиянски псевдокупувачи. И приказките за сделка на загуба, само от едната любов към града и привържениците са бля, бля за пред камерите.
Пето, всички сме наясно с интересът на Димитров и Андреев, техните користни подбуди и машинации, но това не ги прави по-малко предпочитани от запазване на статуквото. Разберете, че не сме в състояние ние да си избираме собственици!
Всеки е по-добър от митака!
Шесто, В - група не е краен, а като гледам единствен, на този етап, вариант за изгонване на гадината!

Върни се в “Ботев”