Дядо ви Илия е истински фен...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Дядо ви Илия е истински фен...

Мнениеот dafquezz » 16 фев 2015 11:16

Радвам се, че реакцията е по-скоро положителна. Един колега от предната страница вика, че не ме бивало - ами нормално, брат, то ако ме биваше щях ли да работя в колцентър? :lol:

Просто ми стана кофти за човека. Не за друго, а защото съм фен като него и го разбирам, и на мен би ми било гадно на негово място. Просто ми се иска да има по-малко "КЗЛ" и "Червени боклуци", по-малко говеда и прасета, по-малко Цола Драгойчева и Добри Джуров. Защото съм убеден, че каквото и да е било едно време, е имало по 50 000 на Дербито, пък нека едните да са МВР, а другите - МО. И също така каквото и да е било едно време, трябва да си идиот за да си мислиш, че масовия фен на ЦСКА вечер целува портрета на Ленин, преди да заспи, а масовия фен на Левски е бивше ченге... ако изобщо съществуват бивши ченгета.

И пак ви казвам, правете деца, само така ще се спасим...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 фев 2015 11:28

Темата е много добра и мненията ми харесват , с изключение на един отявен форумен хейтър . Човек трябва да се замисли за поведението си , но явно в интернет няма поносимост към мнението на другите . На няколко пъти съм се виждал на по бира с хора от форума . Направи ми впечатление , че докато във форума се държат като хулигани , в жив разговор са съвсем нормални хора . Според мен това е някакъв комплекс на анонимността . По принцип не харесвам хора , които не обичат отбора си , а мразят противника му . За съжаление повечето " фенове " са такива .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 16 фев 2015 11:34

Ако това е истина то можем само да се възхищаваме на дядо Илия и да се учим от него. ;) :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 фев 2015 11:42

Едно време си е било едно време. Тогава хората са гледали 1,5 програми + Първи руски канал. Нямали са по 7 телевизионни излъчвания на мачове за 6 часа и да се чудиш кой да гледаш. По кината са се давали само бг и руски филми...тук таме някой италиански и френски(ама с голяма цензура и забранен под 16-18 г), не е можело да ходиш от 13-годишен на дискотека, не си се чудил 1 месец какъв телефон, телевизор или кола да си купиш....просто си се записвал в няколко списъка (за кола, апартамент и телевизор) и чакаш с години. Нямало е кафенета и барове и т.н.
НА стадиона се е ходило, просто защото това е било най-дпостъпното забавление. Всеки е смятал, че у нас се играе много добър футбол, защото просто е нямало инфо за другите държави. Ако си малко по-луд фен отиваш в изправителен лагер, ТВУ или в затвора. АКо скандираш против нещо пак....и т.н. Да не говоря, че се водиха цели взводове от военни или полицаи на някои мачове, само и само да се пълни стадиона. Нямаше бомбички, ако издигнеш някой трансперант трябва да е минал задължително проверка. Имаше едни военни сирени(с манивела) и с тях агитките виеха :) Животът на всички(без върхушката) беше начерта по дни и часове(имаше дори и вечерен час - след 22:00 никакви лица под 18 г. по улиците) и ако кривнеш от него и си аут. Не се разказваха вицове, защото комшията те изпява на ДС и си в Белене за 3 минути.

Имаше уважение и респект, защото бяхме полицейска държава и като нищо щяха да те накажат ако не го показваш. Нямаше свобода на словото, не можеше да правиш каквото си искаш.

Днес само се замислете, че на стадиона Е ЗАБРАНЕНО да се пуши.....спазва ли се? Искат по 10 лв за билет, а седалките едни пластмасови, неудобни, като седалките за деца в колата :) отзад оня ти люпи семки във врата, пуши, мирише на джибри. Отидеш в Германия платиш 10 евро билет за мач от 3-та дивизия и сядаш на.....кожен стол с подвижна седалка с подлакътници(като в киното)
Последна промяна от bobo_13 на 16 фев 2015 12:00, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 фев 2015 11:59

Една хубава тема в последните две седмици !
На същото мнение съм.
[center]Levski & Lazio[/center]

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 16 фев 2015 13:13

bobo_13 написа:Едно време си е било едно време. Тогава хората са гледали 1,5 програми + Първи руски канал. Нямали са по 7 телевизионни излъчвания на мачове за 6 часа и да се чудиш кой да гледаш. По кината са се давали само бг и руски филми...тук таме някой италиански и френски(ама с голяма цензура и забранен под 16-18 г), не е можело да ходиш от 13-годишен на дискотека, не си се чудил 1 месец какъв телефон, телевизор или кола да си купиш....просто си се записвал в няколко списъка (за кола, апартамент и телевизор) и чакаш с години. Нямало е кафенета и барове и т.н.
НА стадиона се е ходило, просто защото това е било най-дпостъпното забавление. Всеки е смятал, че у нас се играе много добър футбол, защото просто е нямало инфо за другите държави. Ако си малко по-луд фен отиваш в изправителен лагер, ТВУ или в затвора. АКо скандираш против нещо пак....и т.н. Да не говоря, че се водиха цели взводове от военни или полицаи на някои мачове, само и само да се пълни стадиона. Нямаше бомбички, ако издигнеш някой трансперант трябва да е минал задължително проверка. Имаше едни военни сирени(с манивела) и с тях агитките виеха :) Животът на всички(без върхушката) беше начерта по дни и часове(имаше дори и вечерен час - след 22:00 никакви лица под 18 г. по улиците) и ако кривнеш от него и си аут. Не се разказваха вицове, защото комшията те изпява на ДС и си в Белене за 3 минути.

Имаше уважение и респект, защото бяхме полицейска държава и като нищо щяха да те накажат ако не го показваш. Нямаше свобода на словото, не можеше да правиш каквото си искаш.

Днес само се замислете, че на стадиона Е ЗАБРАНЕНО да се пуши.....спазва ли се? Искат по 10 лв за билет, а седалките едни пластмасови, неудобни, като седалките за деца в колата :) отзад оня ти люпи семки във врата, пуши, мирише на джибри. Отидеш в Германия платиш 10 евро билет за мач от 3-та дивизия и сядаш на.....кожен стол с подвижна седалка с подлакътници(като в киното)

Без желание да се заяждам с теб, колега и без лоши чувства, но да видим сега какво е:
Сега има голямо разнообразие във всяка една сфера и област, но за всичко се плаща и само все още не са въвели такси за плащане на въздуха, който дишаме. Така да е, но доходите не са много по-големи от тези по онова време и плюс това много често се случва, сега да плащаме за неща, които не са качествени (много храни и услуги, футбола ни е слаб и спорта като цяло, здравеопазването също, образованието и т.н.). Разбирам да си плащам, но да има качество на стока или услуга насреща.
Сега има наистина много кафенета, барове, дискотеки, но ако отидеш да се повеселиш или пуснеш детето си, има огромна опасност да не се прибереш невредим у дома :cry:, защото някаква дрогирана мутричка е решила да се прави на мъж пред к...момиченцата или ще те пребие ей за кеф, за спорта...И сега, замръкнеш ли след 22:00ч. навън, значи ти е омръзнал живота, особено зимата.
Сега има толкова голяма свобода на словото, че просто не е истина. Ако кажеш нещо срещу някоя мутра (разбирай бизнесмен) или политик, със сигурност ще се подхлъзнеш някъде, по някои стълби. Това в най-добрия за теб случай...
Специално във футбола, тогава и ЦСКА и Левски, а и други отбори, са постигнали най-добрите си резултати в Европа и до ден днешен се хвалят с тези успехи. А ти казваш, че футбола ни бил много зле и надценен (говоря конкретно за клубния)...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 фев 2015 13:47

bobo_13 написа:Едно време си е било едно време. Тогава хората са гледали 1,5 програми + Първи руски канал. Нямали са по 7 телевизионни излъчвания на мачове за 6 часа и да се чудиш кой да гледаш. По кината са се давали само бг и руски филми...тук таме някой италиански и френски(ама с голяма цензура и забранен под 16-18 г), не е можело да ходиш от 13-годишен на дискотека, не си се чудил 1 месец какъв телефон, телевизор или кола да си купиш....просто си се записвал в няколко списъка (за кола, апартамент и телевизор) и чакаш с години. Нямало е кафенета и барове и т.н.

Колега, не знам на колко години си, и дали си живял изобщо по онова време, но пишеш пълни глупости. Значи бомбички имаше, в понеделник след мач на Левски и ЦСКА в клас левскари и цесекари си броехме бомбичките от кой сектор са били повече. Вечерен час никога не е имало, прибирал съм се когато си искам, много преди да навърша 18 години, както и съм ходил на дискотека на същата възраст. Ако си от провинцията извинявай, там беше така, както го описваш. Вицове си разказвахме свободно, даже и този - "Който разправя политически вицове, ще копае метрото от едната страна, който ги слуша от другата", но не знам нито един случай някой да е влязъл в затвора заради тях, както и някой футболен фен да е осъден за хулиганство. А футбола ни наистина беше по-добър, факта, че всяка година имахме отбори преодолели първия кръг в Европа, че и втория и третия го доказва.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 фев 2015 14:34

Прекрасно мнение, поздравления за автора на темата! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 фев 2015 15:31

Колега, левскарите са най-злобните същества, вие тях искате да спасявате! Няма да посна и сълза, но не защото съм злобен, а щото си го търсят откак се помня!

Хубавичко да знаят, че това, което се случва, е заради минали прегрешения, а в един момент съдбата си го връща на някои от следващите поколения. Това са ви го причинили бивши левскари, не цесекарите!

А сега сълзи и сополи, дядо ви Илия що не каже истината как са се замервали примерно със стъклени бутилки на мача Дунав-Левски, щото и аз си имам дядо Илия - левскар у нас и е избягал, преди да свърши мача, че до него някъв човечец отнесъл бутилка в главата. :( Сълзите и сополите на Тити може само да ни донесат известно успокоение на душите за цялата червена общност изстрадала преди това и която е проливала доста кръв, за да дойдат и такива моменти, в които и ние да се почувстваме като белите хора.

Човек трябва да няма нищо стойностно в себе си, и да плюе на червеното си сърце и армейска чест, за да изпитва добри чувства към Левски! :lol:

Все едно евреите да се прекланят днес пред потрета на Хитлер, дори не осъзнавате какви глупости говорите понякога, ама истинските армейци знаят всичко и сега вярвам потриват доволно ръце. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 фев 2015 17:00

dreben23 написа:Колега, левскарите са най-злобните същества, вие тях искате да спасявате! Няма да посна и сълза, но не защото съм злобен, а щото си го търсят откак се помня!

Хубавичко да знаят, че това, което се случва, е заради минали прегрешения, а в един момент съдбата си го връща на някои от следващите поколения. Това са ви го причинили бивши левскари, не цесекарите!

А сега сълзи и сополи, дядо ви Илия що не каже истината как са се замервали примерно със стъклени бутилки на мача Дунав-Левски, щото и аз си имам дядо Илия - левскар у нас и е избягал, преди да свърши мача, че до него някъв човечец отнесъл бутилка в главата. :( Сълзите и сополите на Тити може само да ни донесат известно успокоение на душите за цялата червена общност изстрадала преди това и която е проливала доста кръв, за да дойдат и такива моменти, в които и ние да се почувстваме като белите хора.

Човек трябва да няма нищо стойностно в себе си, и да плюе на червеното си сърце и армейска чест, за да изпитва добри чувства към Левски! :lol:

Все едно евреите да се прекланят днес пред потрета на Хитлер, дори не осъзнавате какви глупости говорите понякога, ама истинските армейци знаят всичко и сега вярвам потриват доволно ръце. :)

Ами не смятам за нужно да мразя когото и да било, за да бъда цесекар, съжалявам. Очевидно нямам нищо стойностно в себе си.

Върни се в “Футбол - България”