Барнс ,казах ли ,че това е най твърдата двойка ? хаха По твърда даже от .... ми

Ей не ме слушаш ей ,сумати пари щеше печелиш

А броиш ли мачовете,нищо не казваш ? пхаха
Страхотен мач .Страхотен ОТНОВО Брендън Роджърс ! Продължава да затваря усти

Върна си го и на Палас.22 мача и само една загуба !!!
Започна мача ,точно със състава ,който исках .Исках и първа смяна Балотели и това се случи . Не искам ротации и явно и Брендън не иска. Просто защото ,на повечето постове ,нямаме добри алтернативи а искам победи .
Момчетата допуснаха ранен гол ,но показаха характер и манталитет на победители и обърнаха мача . Обвинявам Шкъртел за гола . Некадърника Борисов ми обвинява Маркович и Джан ,които бяха на 30 метра от ситуацията .Смях. Не били достатъчно активни .Пълен глупак .Този Гейл просто отиде в зоната на Шкъртел .
Но важното е ,че отбора обърна мача .Добро включване на Балотели .И той затваря усти .Браво Мариооо хахаха Браво и на Лалана за доброто пласиране ,браво и на Дани Стърдиж за волето ,както и за паса на Данчо .
Искам и специално така да изтъкна най добрия в мача за мен -Джо Алън ! Беше пълен господар в центъра на терена !! И той затвори устите на болните хейтъри по най добрия начин .

И на този болен хейтър ,който беше в студиото ...на който от километри си личеше ,че един от вас форумните бг " разбираччи "

От километри му личеше промития мозък

Просто всичките повтаряте едни и същи глупости . Нямате си хал хабер от футбол ,за съжаление .
Но виждам вече много позитивни мнения във форума .Браво .Това е начина момчета .Вярвайте в този треньор ,той ще ви донесе огромна радост !!
Искам в тоя форум ,всички да уважавате треньора на Ливърпул .Той е човека ! Има достатъчно малоумни форуми ,в които болните хейтъри ,ще се чустват ,като у дома си .Там и е мястото .Оставете поне един нормален бг форум .
Да се готвят турците...
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.