|ФА Къп|Кристъл Палас - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: |ФА Къп|Кристъл Палас - Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 14 фев 2015 23:55

Alonso_Massa написа:
HoUs4oOL написа:
slash1912 написа:Благодаря!Чакаме лек съперник и да сме домакини :lol:

Юнайтед на Анфийлд искам аз.

Аз пък искам някой лек мач. Мача ще е 3 дни след мача със Сити, така че няма да е зле да сме с по-лек съперник.

Е, то така или иначе все ще срещнем или тях или Арсенал, а и предпочитам Юнайтед вместо да гостуваме на Тони Пюлис. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobonik
Контакти:

Мнениеот bobonik » 15 фев 2015 00:15

Някой знае ли кога се тегли жребият за следващия кръг? :?
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 15 фев 2015 00:17

Alonso_Massa написа:Много съм доволен от резултата днес, но съм по-доволен от начина на водене на Роджърс. За мен той днес бе безгрешен! Ако през изминалите седмици се говореше за израстване на отбора, то днес основната тема би трябвало да е израстването на Роджърс! Преди 6 месеца този мач щеше да свърши с победа на Палас или Х с много късмет. Днес обаче Роджърс видя, че Маркович играе слабо и че Стъридж е изолиран и реагира още на полувремето. Преди 6 месеца това нямаше да се случи. Още с влизането си Балотели насочи част от вниманието на защитниците към него. Последните 20 минути така контролирахме мача и така умело бавехме играта на ръба, че чак това ме накефи повече отколкото 2-та гола. Отдавна не бях наблюдавал нещо подобно от любимия отбор. Преди 6 месеца само ако бяхме направили опит за такова нещо щяха да ни вкарат. Роджърс израства и това може само да ни радва! Колкото до играчите бих отличил отново основните заподозряни Джан и Стъридж. Направи ми добро впечатление Алън. Миньоле продължава със стабилните изяви. Морено е солиден, но според мен му трябва още малко. Коутиньо беше на ниво, но му трябва почивка задължително. Сако започна да има чести проблеми, което ме притеснява. Марио пак се включи добре. Хендерсън и Шкъртел бяха отново стабилни. Ловрен почти не се видя в действие. Ламбърт също. Маркович не впечатли. Лалана противоречив, но бих казал че се справи добре днес. Сега се надявам на победа с разлика срещу Бешикташ за да могат да си починат титулярите в реванша. По-важен обаче е мача със Саутхямтън след 8 дни.

Много точно казано. Мен най-много ме радва че Балотели се разигра дано продължи все така.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 15 фев 2015 00:22

bobonik написа:Някой знае ли кога се тегли жребият за следващия кръг? :?

16 малко по-горе го пишеше.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 15 фев 2015 06:26

Добра победа БРАВО !!!! Хубави резултати станаха също Уест Хям, Криста Палас и Стоук Сити отпаднаха все криви и дървени отбори :lol: :lol: Утре и в понеделник ще се надяваме Арсенал или Ман Ю да стъпят накриво което ще направи кръга перфектен ;)
Желанието ми е следващия кръг Ливърпул да домакинства на Рединг и Уба да играят срещу Арсенал или Ман Ю ако се класират !!!!!!!!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 15 фев 2015 13:45

Барнс ,казах ли ,че това е най твърдата двойка ? хаха По твърда даже от .... ми :) Ей не ме слушаш ей ,сумати пари щеше печелиш :) А броиш ли мачовете,нищо не казваш ? пхаха
Страхотен мач .Страхотен ОТНОВО Брендън Роджърс ! Продължава да затваря усти :) Върна си го и на Палас.22 мача и само една загуба !!!
Започна мача ,точно със състава ,който исках .Исках и първа смяна Балотели и това се случи . Не искам ротации и явно и Брендън не иска. Просто защото ,на повечето постове ,нямаме добри алтернативи а искам победи .
Момчетата допуснаха ранен гол ,но показаха характер и манталитет на победители и обърнаха мача . Обвинявам Шкъртел за гола . Некадърника Борисов ми обвинява Маркович и Джан ,които бяха на 30 метра от ситуацията .Смях. Не били достатъчно активни .Пълен глупак .Този Гейл просто отиде в зоната на Шкъртел .
Но важното е ,че отбора обърна мача .Добро включване на Балотели .И той затваря усти .Браво Мариооо хахаха Браво и на Лалана за доброто пласиране ,браво и на Дани Стърдиж за волето ,както и за паса на Данчо .
Искам и специално така да изтъкна най добрия в мача за мен -Джо Алън ! Беше пълен господар в центъра на терена !! И той затвори устите на болните хейтъри по най добрия начин . :) И на този болен хейтър ,който беше в студиото ...на който от километри си личеше ,че един от вас форумните бг " разбираччи " :) От километри му личеше промития мозък :) Просто всичките повтаряте едни и същи глупости . Нямате си хал хабер от футбол ,за съжаление .
Но виждам вече много позитивни мнения във форума .Браво .Това е начина момчета .Вярвайте в този треньор ,той ще ви донесе огромна радост !!
Искам в тоя форум ,всички да уважавате треньора на Ливърпул .Той е човека ! Има достатъчно малоумни форуми ,в които болните хейтъри ,ще се чустват ,като у дома си .Там и е мястото .Оставете поне един нормален бг форум .
Да се готвят турците...
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 фев 2015 23:06

тренер,от последната загуба срещу мангала на 14 декември,имаме 16 мача без загуба във всички турнири.така поне аз ги преброих,не те знам за какви 20 мача ми говориш.от тези 16 мача без загуба,имаме 6 или 7 равни,които ни костваха финал за карлинг къп и изоставане от четворката...не виждам какво толкова сте се възбудили,единствения ни шанс за трофей си е ФА и дано го спечелим тоя турнир.иначе винаги ти се радвам,като влезеш със бясна скорост във форума,но не съм забравил и как нареждаше лебеда,когато я бяхме закъсали... :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 15 фев 2015 23:11

john barnes написа:тренер,от последната загуба срещу мангала на 14 декември,имаме 16 мача без загуба във всички турнири.така поне аз ги преброих,не те знам за какви 20 мача ми говориш.от тези 16 мача без загуба,имаме 6 или 7 равни,които ни костваха финал за карлинг къп и изоставане от четворката...не виждам какво толкова сте се възбудили,единствения ни шанс за трофей си е ФА и дано го спечелим тоя турнир.иначе винаги ти се радвам,като влезеш със бясна скорост във форума,но не съм забравил и как нареждаше лебеда,когато я бяхме закъсали... :) :) :)

Лига Европа също ;) .

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 16 фев 2015 00:26

bobonik написа:Някой знае ли кога се тегли жребият за следващия кръг? :?

По план трябва да бъде изтеглен преди мача на Престън

iznenada

Мнениеот iznenada » 16 фев 2015 11:27

john barnes написа:тренер,от последната загуба срещу мангала на 14 декември,имаме 16 мача без загуба във всички турнири.така поне аз ги преброих,не те знам за какви 20 мача ми говориш.от тези 16 мача без загуба,имаме 6 или 7 равни,които ни костваха финал за карлинг къп и изоставане от четворката...не виждам какво толкова сте се възбудили,единствения ни шанс за трофей си е ФА и дано го спечелим тоя турнир.иначе винаги ти се радвам,като влезеш със бясна скорост във форума,но не съм забравил и как нареждаше лебеда,когато я бяхме закъсали... :) :) :)

Ши та върна в първи клас :) Погледни в последните 22 мача ,Ливърпул колко загуби има и пак дай мнение ,ако не те е срам :) Имаме само една загуба от манафите.
Аз съм се възбудил :) ,защото Брендън влезе в час ,почна да пуска Лукас ,Сако ,Туре,Емре Джан ,които аз исках от самото начало . Намали ротациите .Точно това искам аз .Да излизаме винаги с титулярите . Започна да пуска ,играчите ,които са в най добра моментна форма .Това бяха моите искания към него и след като той ги изпълни ,няма за какво да мрънкам . Отбора тръгна .Отбора върви във възходяща линия .
И може би,най важния ход ,който направи и изненада дори и мен е тая нова уникална схема .
Но като цяло ,аз недоволствах ,но винаги съм вярвал в Роджърс,тъй като той мисли почти като мен .Знаеш ,колко мишки изхвърли от отбора ,които аз не можех да понасям .Начина на игра ,също се доближава на 100 % до моите виждания за футбола.Селекцията ми хареса .Така ,че това е моя човек .Виж колко сме агресивни,каква преса налагаме ,какъв контрол над топката ,виж колко положения създаваме ? Това е за мен футбола.
Другото ,което искам да отбележа е ,че отбора има характер и дух при Роджърс .Както и манталитет на победители . Всичко това се дъжли на него .
И последно ,харесва ми много колектива ,който той е създал .Това е страхотен плюс за всеки един отбор,да има колектив . Виждаме как момчетата реагират след гол .Виждаме и как се забавляват и на тренировките .Изобщо ,всичко в Ливърпул ,в момента е страхотно и очаквам две купи плюс топ 4 !
И от 5 мача насам ,ти казах ,че до края ще имаме макс две загуби .Броиш ли ? :) Ти се смееше .За сега аз трябва да се смея ,ще видим накрая ..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”