Зимни трансфери в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пеев подписа със Славия
Благой и Чавдара. Друго сериозно не знам да имат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
това истина ли е и дали е потвърдено от двете страни или е поредната трансферна новина подобна на румънската инвазия която се готви да пристигне на армията,благодаря ти литекс.
LEVSKI_FOREVER
pomiqrat написа:Ужас. Опропости си шанса да избяга от България, ако е истина.
Напротив.Сериозна крачка към Европа е направил Дани Пеев.
pomiqrat написа:Благой и Чавдара. Друго сериозно не знам да имат.
Вратар в Ювентус, забравих му името.
Другите отбори в София и с толкова не могат да се похвалят, а и трансферната политика на Славия е сериозна, а не си играят на рекла, казала и разкарване на футболисти насам на там.
Дано да е истина новината, това е крачка за Дани Пеев и ще впише перфектно в отбора на Славия.

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Честито на Славия 

е дайте инфо де и двамата модератори пишете кажете дани и венци съобшиха,ли шото един столичен вестник каза че ивелин попов е подписал с Левски.
LEVSKI_FOREVER
PFC Litex написа:pomiqrat написа:Благой и Чавдара. Друго сериозно не знам да имат.
Вратар в Ювентус, забравих му името.
Другите отбори в София и с толкова не могат да се похвалят, а и трансферната политика на Славия е сериозна, а не си играят на рекла, казала и разкарване на футболисти насам на там.
Дано да е истина новината, това е крачка за Дани Пеев и ще впише перфектно в отбора на Славия.
Киров. Ама той толкова им е вратар, колкото аз съм световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Киров. Ама той толкова им е вратар, колкото аз съм световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория.
Но е там и покаже ли израстване при тях ще стигне и то А отбора.
Рангелов също беше продаден от Славия посока чужбина

сега аз скромното човече да попитам защо тази тама не заключена и не е в трансфери,гледам ви всички модове се изредихте да пишете,още повече че поставете не са свързани с пеев а с тансферната политика на славия,само питам.Мен досега ме бяхте ключнали вече с катинара.
LEVSKI_FOREVER
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Oтлична новина , събрахме в един отбор Галин Иванов и Дани Пеев , които са начело в класацията за асистенции
Очакваме и бразилският плеймейкър Алберони , ако вземем още 1-2 имена , за които се говори и запазим отбора си , наистина имам надежди за пролетта