Сектор "Г" заплаши: Ще ви пребием, ако пак подарите титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Сектор "Г" заплаши: Ще ви пребием, ако пак подарите титлата

Мнениеот POPCORN » 10 ное 2008 18:23

Днес сектор "Г" чрез сайта на централния фен клуб на ЦСКА, публикува заплашително обръщение към играчите и ръководството на тима. Вбесени от слабата игра на своите любимци срещу Черно море запалянковците предупреждават, че ще има вендета, ако се повтори пролетта на 2006 г. когато червените загубиха 7-точковата си преднина пред Левски, а от там и титлата. Ето какво се казва в обръщението на феновете представено по доста метафоричен начин:

На вниманието на актьорската трупа зовяща се: Представителен футболен отбор на ПФК ЦСКА АД

Господа актьори,

Отговорно заявяваме, че представление подобно на онова от пролетта на 2006 не ни се гледа. В случай, че се опитате да повторите спектакъла, журито от Сектор Г си запазва правото да ви връчи Оскар, който ще ви причини нетърпима болка и огромно страдание. В следствие на това ще бъдете подложени на скъпо струващо и продължително лечение!!!

Това според мене е много крайна мярка, но и аз съм фен и знам как ме болеше тогава!Но чак пък толкова!Но няма се учудя де публиката на ЦСКА е една от най-взискателните и нетърпеливи, така че няма се учуда ако стане някой гаф!Но определено пък като се замисля има кой да се пребива.Е примерно Томов си е готов отдавна :evil: :evil: :evil: :evil:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

BGarmy
Контакти:

Re: Сектор "Г" заплаши: Ще ви пребием, ако пак подарите титлата

Мнениеот BGarmy » 10 ное 2008 18:35

пффф :D ,с това дето се случи със отбора през лятото продадени 6титуляри+др.класни резерви и очакват да вземем титлата?ЗАЩО НЕ!!! Ама чак пък да има такива крайни хора то сигорно са само 2 или 3 :lol: който са публикували това писмо
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 10 ное 2008 18:38

Това според мен е прекалено,не мисля че трябва да се стига до крайности.Вярно е,че хората искат отбора им,в случая ЦСКА,да бие наред и да показва хубав и качествен футбол,но това няма как да става постоянно-има слаби мачове,има кризи,има спадове,но има и подеми,силни поредици от мачове.И мен,както предполагам и всички привърженици на Левски,ме боли,че отборът ни вече втора година е в плачевно състояние,но не сме тръгнали да бием играчите или ръководството.Мисля си,че това писмо(публикация) идва от групичка идиоти,каквито има сред привържениците на всеки клуб,включително и на Левски,Ботев,Локо и т.н. Просто би било жалко редовия фен,който иска да гледа хубава игра и спокойно да си гледа мача на стадиона,да се върже на такива олигофрени!Според мен това писмо не изразява нагласата на 99% от феновете на ЦСКА и за това не трябва да се приема сериозно!
Изображение

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 10 ное 2008 18:41

Е тогава Божков си изигра "ролята" сега е др положение.Има още мн мачове до края и нищо не се знае, др отбори също ще губят точки но трябваше да бием Ч.Море въпреки че те играят един мн добър футбол.

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 10 ное 2008 18:47

Вместо да се подкрепя отбора - закани и освиркване след всеки грешен пас . Живеем в Цървуландия все пак . Всеки момент очаквам "разбирачите" да започнат да освиркват Лазаров , Данчо и някой от юношите . Хора , Ливърпул не е бил шампион от 1990г. , но на всеки мач "Анфилд" е пълен до дупка .
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 10 ное 2008 18:54

Подкрепяйте си отбора и ходете на стадиона,това мисля,че е начинът.От заплахи за побой и саморазправа няма смисъл,така играчите съвсем ще се свият и ще им падне самочувствието.Според мен и ние феновете сме виновни до някъде,че отборите ни играят бездушно.Ами как няма да е така като средно на мач на Армията и на Герена има по 2 000 човека?И това са двата водещи отбора у нас!То няма кой да създаде атмосфера и да настрои играчите за битка!Прав е човека по-горе с примера си за Ливърпул,да не говорим и за по-малките отбори,дето не са и виждали титла никога,ама пак имат поне по 30-35 000 фена на мач!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 ное 2008 19:00

Eми такава ни е държавата за цалост!Цялата работа ни е такава!И държавата се прави от хора!А хората сме ние!Значи по тая логика какви сме ние!С нашият балкански манталитет!Ей затова още 100 години ще се лутаме в един затоворен кръг, ако не си промениме начина на мислене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lokomotiv sofia

Мнениеот lokomotiv sofia » 10 ное 2008 19:01

koi fenove tezi ot ma4a s 4erno more li 6te vi gazat kato nas s kolite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 10 ное 2008 19:15

Честно казано не ми е работа, ама ОНЯ С ЕДИНСТВЕНАТА РИЗА май пак е огладнял /или жена му иска палто от норка/? А повечето лешпери сте достатъчно тъпи , за да му вярвате! Какво искате от играчите си, като цялото българско футболно котило е куцо, кьораво и сакато. Не стига, че още водите ами и кусури... Не вярвайте на Дебелия шопар! При него всичко е далавера!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “ЦСКА”