Военният министър: Ще бъде изграден контролен център на НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Военният министър: Ще бъде изграден контролен център на НАТО

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 фев 2015 08:24

Разликата между руската и американската империи е че с едните ни дели Черно море.Един неутралитет не би ни навредил.Русофилите ходят да получат заповеди в руското посолство,а русофобите в американското.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2015 08:39

diplomat написа:
sin4ec написа:Псаки, ти ли си?

Стана ми интересно и се поразрових за Псаки...

:lol: :lol: :lol:

А, ти си сети чак ся ли? Досега не знаеше ли за този елемент, за този оратор на Доброто?
Как е, Беларус има ли море? :mrgreen: Таа мома говори само Истината, цялата Истина и нищо друго освен Истината.

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 фев 2015 09:41

Псаки-маки, толкова.

"Аргументите и фактите ти", отидоха зян.
Как беше...
sin4ec написа:Заемате позиции активно, но като ви покажат фактите, се измъквате!
Измъкваш се с общи приказки.

Даже и аз нямаше как да го напиша по-добре. :mrgreen:

Не е лошо да осъзнаете, че в Украйна, няма абсолютна истина.
Има украинска и руска такава.
Не навирайте руската за абсолютна, щото не набиваме доматите с колците.

P.S.

Няма що да се хабите с определения, оригинални точно толкова, колкото китайски маратонки.
Аз съм евреин от цигански произход, с негърски гени, на соросоидна заплата.
Всички, дето не смятаме Русия за раят на Земята, сме такива.
Да си знаете. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 фев 2015 11:15

THE G.A.M.E написа:

Псаки-маки, толкова.

"Аргументите и фактите ти", отидоха зян.
Как беше...
sin4ec написа:Заемате позиции активно, но като ви покажат фактите, се измъквате!
Измъкваш се с общи приказки.

Даже и аз нямаше как да го напиша по-добре. :mrgreen:

Не е лошо да осъзнаете, че в Украйна, няма абсолютна истина.
Има украинска и руска такава.
Не навирайте руската за абсолютна, щото не набиваме доматите с колците.

P.S.

Няма що да се хабите с определения, оригинални точно толкова, колкото китайски маратонки.
Аз съм евреин от цигански произход, с негърски гени, на соросоидна заплата.
Всички, дето не смятаме Русия за раят на Земята, сме такива.
Да си знаете. ;)

Българските интереси казваш? Това е хубаво, но по този въпрос, кво правим? Президентчето рипа много като му щракнат с пръсти от Щатското посолство, а по тоя въпрос ни вопъл, ни стон:

500 души обградиха киевски емисар, не искат да воюват в Донбас.
Жителите на село Кулевча, което е населено 98 процента българи се обявиха против мобилизацията, която върви в Украйна и отказаха да воюват в Донбас. Около 500 души са оградили представител на военния комитет и не са му разрешили дори да говори, скандирайки: „Не на войната, да на мира!” За това съобщава в свой репортаж ntv.ru, цитиран от БЛИЦ.Хората от селцето се струпали на площада, когато разбрали, че там е пристигнал представител на военния комитет, който дошъл да връчва повиквателни. Митингуващите образували кръг около него и започнали да крещят. Когато военният опитал да ги заплаши, че за отказ от мобилизация следва наказание, те обявили, че мобилизацията е незаконна, защото в страната не е въведено военно положение.Четвъртата мобилизационна вълна стартира в Украйна на 20 януари. Властите имат намерение да призоват над 100 хиляди души. За отказ бе въведено и наказание.Живеещите в селцето Кулевча са потомци на изселниците от шуменското село Кюлевча от 1830 година. Според преброяването от 2001 година оставащите около 2 процента са украинци, руснаци и немци.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 фев 2015 11:27

pampi написа:Българските интереси казваш? Това е хубаво, но по този въпрос, кво правим? Президентчето рипа много като му щракнат с пръсти от Щатското посолство, а по тоя въпрос ни вопъл, ни стон:

500 души обградиха киевски емисар, не искат да воюват в Донбас.
Жителите на село Кулевча, което е населено 98 процента българи се обявиха против мобилизацията, която върви в Украйна и отказаха да воюват в Донбас. Около 500 души са оградили представител на военния комитет и не са му разрешили дори да говори, скандирайки: „Не на войната, да на мира!” За това съобщава в свой репортаж ntv.ru, цитиран от БЛИЦ.Хората от селцето се струпали на площада, когато разбрали, че там е пристигнал представител на военния комитет, който дошъл да връчва повиквателни. Митингуващите образували кръг около него и започнали да крещят. Когато военният опитал да ги заплаши, че за отказ от мобилизация следва наказание, те обявили, че мобилизацията е незаконна, защото в страната не е въведено военно положение.Четвъртата мобилизационна вълна стартира в Украйна на 20 януари. Властите имат намерение да призоват над 100 хиляди души. За отказ бе въведено и наказание.Живеещите в селцето Кулевча са потомци на изселниците от шуменското село Кюлевча от 1830 година. Според преброяването от 2001 година оставащите около 2 процента са украинци, руснаци и немци.

Ми той човека си го каза - да изчакаме позицията на държавата. До края на годината има време, к'во си се закъхърил толкоз...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 фев 2015 11:45

pampi написа:Българските интереси казваш? Това е хубаво, но по този въпрос, кво правим? Президентчето рипа много като му щракнат с пръсти от Щатското посолство, а по тоя въпрос ни вопъл, ни стон:

Писал съм доста по-въпроса с мобилизацията на "българи" от Украйна.

Ако я бяха напуснали, сега нямаше да имат проблеми.
Т'ва е положението.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 фев 2015 15:06

THE G.A.M.E написа:

Т'ва е положението.

Ако съм те разбрал правилно,за да няма проблеми българите от Бесарабия трябва да напуснат родните си места, руснаците от Донецк, Луганск и Крим също, а на тяхно място властта в Киев да засели някого си... Хм, ти за етническо прочистване ли говориш? Обвиняваш нашите съюзници във фашизъм? Сакън! САЩ и западът са демократи и хуманисти бе и се борят за свобода и човешки права! Те са пацифисти и миротворци, носят прогрес и светлина дето стъпят... 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2015 15:12

pampi написа:
THE G.A.M.E написа:

Т'ва е положението.

Ако съм те разбрал правилно,за да няма проблеми българите от Бесарабия трябва да напуснат родните си места, руснаците от Донецк, Луганск и Крим също, а на тяхно място властта в Киев да засели някого си... Хм, ти за етническо прочистване ли говориш? Обвиняваш нашите съюзници във фашизъм? Сакън! САЩ и западът са демократи и хуманисти бе и се борят за свобода и човешки права! Те са пацифисти и миротворци, носят прогрес и светлина дето стъпят... 8-)

По-добре фашисти отколкото комунисти! 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 фев 2015 15:17

diplomat написа:По-добре фашисти отколкото комунисти! 8-) 8-) 8-)

Ти въобще знаеш ли що е туй "фашист"? Сигурен съм, че не. Ти си чист анархист, макар че и "анархист" не знаеш що значи...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2015 15:22

pampi написа:
diplomat написа:По-добре фашисти отколкото комунисти! 8-) 8-) 8-)

Ти въобще знаеш ли що е туй "фашист"? Сигурен съм, че не. Ти си чист анархист, макар че и "анархист" не знаеш що значи...

Анархист няма как да съм, защото това е крайно-ляво течение, въпреки че има и правилни виждания, но повечето анархисти са толкова заблудени, че не знаят какво искат. А в днешно време е модерно да се казва "фашист" на всеки с крайно-десни виждания, иначе много добре знам какво е. ;) 8-)

Върни се в “Свободна зона”