Мен всеки ме дъни някой мач от Бундеслигата,добре не играх и Борусия днес,че щеше да е пълен ужас днесniki87 написа:Егати как заклаха ЩутгартТова повлия и на финансовото ми състояние
Мамка му

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мен всеки ме дъни някой мач от Бундеслигата,добре не играх и Борусия днес,че щеше да е пълен ужас днесniki87 написа:Егати как заклаха ЩутгартТова повлия и на финансовото ми състояние
Мамка му
unist_gp написа:Бижутера написа:и аз съм много разочарован от зинсхаймци, но това е живота...айнтрахт играха страхотно и е цяло чудо че не си тръгнаха с три точки от рейн-некар арена
хофенхаймци! зинсхайм си имат друг отбори стадионът е на магистралата,не е и в Зинсхайм, а на изхода за Зинсхайм на магистралата - около 20 км от Хофенхайм и на 5 км от Зинсхайм
какво ще кажеш за дортмунд, на 2 точки от лидера в класирането
Бижутера написа:unist_gp написа:Бижутера написа:и аз съм много разочарован от зинсхаймци, но това е живота...айнтрахт играха страхотно и е цяло чудо че не си тръгнаха с три точки от рейн-некар арена
хофенхаймци! зинсхайм си имат друг отбори стадионът е на магистралата,не е и в Зинсхайм, а на изхода за Зинсхайм на магистралата - около 20 км от Хофенхайм и на 5 км от Зинсхайм
какво ще кажеш за дортмунд, на 2 точки от лидера в класирането
е тва не го знаех...е рейн-некар арена в кой град се води тогава?
Бижутера написа:кажи нещо за танцовата стъпка на йенс леман...
unist_gp написа:Бижутера написа:кажи нещо за танцовата стъпка на йенс леман...
коментаторът на мача каза - гледахме години наред как оливър кан се прави на маймуна, хапеше по врата бърдарич и херлих, блъскаше се, скачаше карате и най-много някой жълт картон, а сега дузпа и червен картон за такова циркаджийско изпълнение. както при майкосуел. иначе щеше да е кофти майнц да изгубят два поредни мача... очаквах съдията да ги подпре ако падат,ама такъв цирк....
ония пък ханофер си вкараха 3 автогола в един мач, вратарят фромловиц стои като препариран на бавани топки върнати от 15 метра!!!!
unist_gp написа:Обзор на 16 кръг
Стълпотворение на върха
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5011338,00.html
Бижутера написа:unist_gp написа:Обзор на 16 кръг
Стълпотворение на върха
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5011338,00.html
...и нито една дума за добрите полусезони на бе фау бе и хофенхайм
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта