Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2015 17:47

Домусчиев е длъжен да дава отчет, защото фирмата му печели от правата на клубовете. Ако не иска да дава отчет - нека остави клубовете да си продават сами правата да го видим.
Последна промяна от Red Warrior на 17 яну 2015 18:34, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 яну 2015 17:56

Е то е ясно, че ние и Левски ще си продадът мачовете. 8-)
Другите обаче ще гризнат дръвчето. :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2015 18:33

Дори и Лудогорец да си продаде правата, няма да е за толкова колкото ЦСКА и Левски. Иначе може всякакви приказки да ни разправят как щели да имат приходи от фен артикули за 1 млн. :lol: Те глорихънтарите пари за таквиз работи не дават.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 яну 2015 18:38

Оня от чуждоговорящия град в североизточна България. 8-)
Иначе с такъв маркетингов директор даже и тия са много. Докато не го махнат не виждам как ще стане.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2015 18:40

Red Warrior написа:Дори и Лудогорец да си продаде правата, няма да е за толкова колкото ЦСКА и Левски. Иначе може всякакви приказки да ни разправят как щели да имат приходи от фен артикули за 1 млн. :lol: Те глорихънтарите пари за таквиз работи не дават.

Вие сте закупили фен-артикули за 100 бона миналата година. За тая Томов предвижда поне половин милион.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2015 19:16

Ако ще цял Разград са се облече от глава до пети в зелено, пак не могат да съберат 1 млн.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2015 19:28

Да, няма как само в Разград да се събере милион от фен-артикули, но вие от цяла България сте продали за 100 бона. Това не е ли тъжно, на фона на количеството фенове, които се бият в гърдите, че за тях ЦСКА е всичко?! Любопитно ми е и какви цени на билети плащате на БА, за да видим дали има разлика в цените в богата София и беден Разград?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 яну 2015 19:32

Цените на билетите са 7 и 10лв.Лично аз този сезон съм си взел тениска на първия отбор,зимна шапка,ръкавици,два шала,запалка ,това се сещам!
До колкото си спомням Тодоров каза,че ЦСКА е получил 150 000лв от артикули предния сезон!Това означава,че оборота е бил поне около 500 000 лв.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2015 20:18

Кашчей написа:Да, няма как само в Разград да се събере милион от фен-артикули, но вие от цяла България сте продали за 100 бона. Това не е ли тъжно, на фона на количеството фенове, които се бият в гърдите, че за тях ЦСКА е всичко?! Любопитно ми е и какви цени на билети плащате на БА, за да видим дали има разлика в цените в богата София и беден Разград?!

Има една малка разлика. Артикули ментета на ЦСКА се продават масово, от които клуба не взима нито лев и не води статистика. Такива проблеми нямат Крейзи форест. Ти вярваш ли, че Лудогорец имат 5 пъти повече продажби от ЦСКА, или Левски? На мен ми мирише на пране на пари. Що се отнася до билетите - ЦСКА доскоро имаше най-скъпи билети. Не знам какви са цените в Разград, но не вярвам да са 20-30 лева за мачовете от "А" група. Иначе съм казвал и преди, че цените на билетите трябва да се повишат да кажем - 10 за "Г", 15 за "В" и 20 за "А", но това е политика на клуба. Има ли смисъл да говорим, че стадиона на Лудогорец е с 4 реда седалки, които дори след мача със Стяуа не можаха да напълнят. Говорим за град, който няма други развлечения, а не знам дали имат и мол дори. Нормално е там целия град да живее с Лудогорец. Това им е мигът слава, и ако сега не го подкрепят няма кога.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 яну 2015 20:28

Red Warrior написа:
Кашчей написа:Да, няма как само в Разград да се събере милион от фен-артикули, но вие от цяла България сте продали за 100 бона. Това не е ли тъжно, на фона на количеството фенове, които се бият в гърдите, че за тях ЦСКА е всичко?! Любопитно ми е и какви цени на билети плащате на БА, за да видим дали има разлика в цените в богата София и беден Разград?!

Има една малка разлика. Артикули ментета на ЦСКА се продават масово, от които клуба не взима нито лев и не води статистика. Такива проблеми нямат Крейзи форест. Ти вярваш ли, че Лудогорец имат 5 пъти повече продажби от ЦСКА, или Левски? На мен ми мирише на пране на пари.

Мисля, че прогнозните и желани суми са за тази година, но не вярвам на нищо, когато иде реч за нещо трудно обхватно. Миналата година в Созопол видях на една сергия чаши за чай с емблеми на всички отбори от А група, както и на всички популярни европейски отбори. Естествено нищо не е плащано за използването на емблемите. Вие сте голям клуб-толкова ли е трудно да се назначат 1-2 човека, които да обикалят по такива места и да санкционират нередовните търговци? У нас закони и правила се спазват само с финансови санкции, лични.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”