Тема за Сесил Каратанчева

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: Тема за Сесил Каратанчева

Мнениеот botevist_75 » 11 яну 2015 09:26

727150 написа:Бременна ли е?

От кога мъжете могат да забременяват ? :roll:

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 11 яну 2015 11:03

Да е жива и здрава, но въобще не ме интересува Сесил. Първо да се докаже че може да играе на добро ниво и след това да се коментира дали да участва в БГ националния отбор по тенис.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 яну 2015 16:15

Сесил Каратанчева е по слаба ог Цвети и незаслужава да и се помага заради бягството !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 11 яну 2015 19:27

727150 написа:
orlando7 написа:
727150 написа:Бременна ли е?

От Боко ли е бременна?

От' смс-а на Боко.

Модерното непорочно зачатие - чрез смс, после си правиш едно селфи.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 11 яну 2015 21:01

Извинете, но какво е това име Сесил? Звучи ми като име на селски каруцар от небългарски етнически произход.
Като иска да е българка, да вземе да си смени името първо с българско. Предполагам съда няма да и откаже.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 яну 2015 11:09

Това, че се продаде, не може да бъде забравено. За който и да се състезава, ще си остане с етикета "продажница".
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 13 яну 2015 20:40

Благодаря на всички за споделените мнения! Нормално е повечето да се чувстваме огорчени (както сигурно и самата тя) и определено няма да и е лесно отново да спечели българските фенове на своя страна.

Казахстанчева едно време бе допингирана от треньорът си който и е и баща ......

Не знаех, че баща и е бил с вина за скандала с допинга, май не излязоха много подробности около този казус (и не се разбра дали наистина е била бременна).

Едва ли ще се зарадвам отново на нейна победа.Затова се надявам да не играе в българския отбор за Фед къп!

За съжаление ще и е трудно да си върне доверието на българите.. На мен лично все пак ми се иска да постигне някакъв значим успех под българския флаг, който да засенчи казахстанския и период. :)

Мислиш ли, че сама е решила да взема допинг, а после да се засели в Казахстан и да си смени гражданството ?

И аз някак си през цялото време (докато се водеше състезателка на Казахстан) бях с усещането, че изобщо не и се е искало да си сменя националността....дори се беше разплакала като даваше интервюта свързани с тази тема.

Няма какво да я коментираме.Тази е много по-зле от слабите ни тенисисти Григор Димитров и Цветана Пиронкова.

Мисля, че през 2008 г. Каратанчева беше малко по-напред в ранглистата от Пиронкова, но след това Цвети много дръпна и от няколко години демонстрира постоянство (а и е способна да се противопостави дори и на тенисистките от топ 5). Димитров пък вече се е утвърдил в топ 10 при мъжете - вярвам, че тепърва ще пише историята на родния тенис.

На всеки, който гледа тенис е ясно, че Сесил е посредствена тенисистка без допинга и топ 100 и е таванът. Баща и колкото и връзки с тиквата Боко да има, това няма да се промени.

През 2005 г. Сесил загатваше за още по-голям потенциал ...ще ми се да вярвам, че четвъртфиналът и, който бе постигнат на турнир от Големия шлем, не е бил основно благодарение на допинга. Ако не се лъжа, Ник Болетиери я беше приел в неговата американска академия още като съвсем малка, защото е бил впечатлен от таланта и. Съгласен съм, че ще е и е изключително трудно да се доближи до постиженията и от преди 10 години.

Не съм сигурен дали баща и е близък с Борисов – май Сесил преди около година беше подала някакво оплакване срещу него заради неприлични есемеси...бащата на Сесил се кандидатира за депутат от БСП на миналите избори и наскоро се беше изказал в подкрепа на правителството на Орешарски (не че е невъзможно и да е приятел с Бойко въпреки политическите им различия).

Те тая пък коя беше,аз тоя от Родопа помака (от северна Турция или Асково) за първи път чувам,па тая пача ли.

Кой е от „Родопа” (Смолян?) и е с помашки произход? И да – Сесил не я отразяват чак толкова редовно по спортните сайтове.

Много интересно, кой е предала щом е предателка и къде да не я връщат. Доколкото знам в Казахстан няма двойно гражданство и най-вероятно се е отказала от БГ гражданството(подобно на Калоян Махлянов, който бе посрещнат много радушно), но пък дадохме гражданство на 100хил. македонци, които едва ли обичат повече страната ни от Каратанчева.

Добре казано...донякъде е разбираемо, че не сме прекалено строги по отношение на македонците (макар че немалка част от тях ценят българския паспорт най-вече заради членството ни в ЕС), но редовно се погазват процедурите по издаване на българско гражданство и в други сфери – един пример за това е натурализирането на американски баскетболисти, които нямат етническа връзка с България.

Относно Махлянов – да, това е уместен пример. Той е женен за японка и прие японско поданство, но не съм сигурен дали като участва в турнири по сумо, все още официално го водят българин (или японец)...

Случаят Сесил има и прилики с този на Армен Назарян. Той получи българско гражданство през 1996 г. и съвсем открито си каза, че се отказва от Армения заради финансови причини. Точно като Сесил през 2009 г., Назарян тогава бе в разцвета на силите си като спортист...Предполагам, че доста арменци са се чувствали предадени от неговия избор и не са били в състояние да вникнат в мотивите му.

Забелязал, че е сравнително често явление тенисистки да приемат чуждо гражданството след брак с човек от друга страна...така се получи с Павлина Стоянова - Нола.

Първо да се докаже че може да играе на добро ниво и след това да се коментира дали да участва в БГ националния отбор по тенис.

Присъединявам се към това мнение! Ако си върне формата от преди 6 години, би била от голяма полза за женския ни национален отбор. Предполагам, че ще е максимално мотивирана да се докаже отново пред българската публика...Не вярвам да я повикат още тази година.

Извинете, но какво е това име Сесил? Звучи ми като име на селски каруцар от небългарски етнически произход.
Като иска да е българка, да вземе да си смени името първо с българско. Предполагам съда няма да и откаже.

За съжаление имена като Стивън, Роналд, Майкъл, Стефани и т.н. вече не са чак толкова рядко срещани сред българите...Сесил поне е що годе благозвучно. :P
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2015 23:52

Ако почне да постига успехи, всички много бързо ще забравят дребната й, жалка и продажна душица. Българинът е такъв, евтин глорихънтър, лепящ се към всеки силен на деня, малцина ще останат на сегашните си позиции.

А истината е, че тази продажница дори не заслужава да бъде обсъждана.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 яну 2015 19:51

http://www.sportal.bg/news.php?news=526884

Тая мърла с какви очи въобще говори за България и има претенции за националния отбор ??! :shock: :shock:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Бисер Шматков
Контакти:

Мнениеот Бисер Шматков » 17 яну 2015 13:55

Съгласен съм, че не трябва да се изказва така крайно, тъй като повечето българи не са склонни безрезервно да я подкрепят, но може би просто изпитва силно желание отново да се докаже (като помогне на националния отбор). Дано от родната федерация нарочно да не са си направили оглушки и да са изпуснали този срок. Би било доста безотговорно към отбора ни за Фед Къп и некоректно към самата Каратанчева. За съжаление тези нейни търкания с федерацията не са нещо ново.

Иначе аз не мога да разбера идеята на новото правило, струва ми се безумно (предполагам, че това ограничение няма да важи за 2016-та)...все пак Сесил още през 2004 г. прави своя дебют за националния ни отбор. Къде е логиката сега изведнъж от МФТ да ѝ пречат да играе за България и в такъв тип състезания?
България през розови очила!

http://www.youtube.com/watch?v=AuA3T9Mh2OE

Върни се в “Тенис”