thebully написа:Примирието така да се каже маи падна,ожесточени сблъсъци се наблюдават от вчера насам и то с тежка техника
То това се очакваше - аз мислех, че началото ще бъде 6 или 7, защо ли са подранили?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
thebully написа:Примирието така да се каже маи падна,ожесточени сблъсъци се наблюдават от вчера насам и то с тежка техника
Синьо сърце написа:FLANKER, нали знаеш едно време БНА колко време трябваше да устиска при евентуална атака от юг и на кой рубеж?Нещо бях ти пуснал за Съзвездие, обърни внимание на воя на СШП срещу новите руски крилати ракети със среден обсег и каква роля имат те в съзвездието! Седи спокойно, всички съсредоточавания на ВСУ са под прицел, а инак добрите С-300 и БуК на украинците са експортен вариант и срещу самолети на РФ са безполезни( ти обясни защо). Украйна няма авиация, няма ПВО, за ПРО да не говорим. ВСН могат да се справят и сами, но повече касапница няма да бъде допусната. Поне не сред тях. Този цирк просто ще приключи за 24 часа. Тръгнат ли веднъж, това ще е краят им.
FLANKER написа:Синьо сърце написа:FLANKER, нали знаеш едно време БНА колко време трябваше да устиска при евентуална атака от юг и на кой рубеж?Нещо бях ти пуснал за Съзвездие, обърни внимание на воя на СШП срещу новите руски крилати ракети със среден обсег и каква роля имат те в съзвездието! Седи спокойно, всички съсредоточавания на ВСУ са под прицел, а инак добрите С-300 и БуК на украинците са експортен вариант и срещу самолети на РФ са безполезни( ти обясни защо). Украйна няма авиация, няма ПВО, за ПРО да не говорим. ВСН могат да се справят и сами, но повече касапница няма да бъде допусната. Поне не сред тях. Този цирк просто ще приключи за 24 часа. Тръгнат ли веднъж, това ще е краят им.
БНА трябваше да устиска два часаИ аз мисля ,че това ще е пълен цирк от страна на укронацитата и ще си тръгнат с кафявото,ако въобще някой от тях успее да си тръгне. Русия се сдържа (засега).По-скоро се притеснявам за по-късния етап(пролетта).Много силно се надявам укросите напролет да не си помислят нещо за Крим,защото тогава Русия няма как да бъде сдържана.Тогава ще настане адът.
П.П."Владимир Мономах" и "Юрий Долгорукий",вече са в "много близки" отношения с бреговете на СШП
Документи разкриват, че в Запорожската АЕЦ е възникнал радиоактивен теч, пътищата до централата са блокирани, а хората са в паника, съобщават независими местни издания. Въпреки това украинското правителство притиска медиите да не разпространяват никаква информация за аварията.
От документите става ясно, че мащабите на аварията са повече от страшни – експертите са заключили, че увеличението на радиоактивният фон в областта се е увеличила с цели 16%.
Само преди месец в Украйна няколко дни мълчаха за авария в най-голямата в Европа и пета в света ядрена централа, след което премиерът Арсений Яценюк съобщи, че на 28 ноември в Запорожската АЕЦ е станал инцидент. Той помоли министъра на енергетиката Владимир Демчишин да свика пресконференция и да съобщи подробности.
Централата се намира на 50 километра западно от 800-хилядния град Запорожие. Тя е построена през 1984 година.
Проблемът от края на ноември бе предизвикан от спирането на ТЕЦ в Донбас и на трети енергоблок на Запорожската АЕЦ. Местната компания „Полтавенерго“ въведе режим на тока. В продължение на няколко часа бяха спрени тролейбусите в град Полтава.
Само преди четири месеца „Грийнпийс“ предупреди, че в Запорожската АЕЦ може да се стигне до ядрена катастрофа с непредвидими последици за Европа.
В Запорожката централа изглежда цари и пълно нехайство – външната защита на обекта не е надеждна, а контейнери с отработено гориво се намират в двора на централата под открито небе.
diplomat написа:Аз предлагам Путин да настъпи към цяла Украйна, за да се спре този цирк най-после. Един народ ще го отнесе, но поне да има световен мир.
dunavfc написа:Тя държава му се срива икономически, той ще ми тръгва за някъде...Много сте играли Call of duty и Medal of Honour.
Коя държава ще си позволи да тръгне на война, когато икономиката и е зле ? Нали знаете, че войната струва скъпо, а руснаците никак не са в състояние да си позволяват тоя лукс в момента. Когато си оправят стандарта на живот и го изравнят поне със страни като Словения, Чехия или Чили, тогава да се бият, колкото си искат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта