Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот rhaegar » 30 дек 2014 01:09

Нереален е :lol:

Иначе и УБА са уволнили Ървайн, още има шанс за Шърууд :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 дек 2014 10:23

Чудно ми е кой копира другия, наистина - Стойчо - Жозе или Моуриньо - Младенов :lol: По-забавни са ми обаче феновете на Челси, които са фенове и на Левски - в единия случай треньора е ''Ревльо'', в другия е ''Специалния'' :mrgreen:
Изображение

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2014 10:36

CSKA69 написа:По-забавни са ми обаче феновете на Челси, които са фенове и на Левски - в единия случай треньора е ''Ревльо'', в другия е ''Специалния'' :mrgreen:

Само дето Жозе има пълно право в критиките си срещу ФА, а ваш Стойчо реве по-дефаулт и от безсилие. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 дек 2014 10:46

THE G.A.M.E написа:
CSKA69 написа:По-забавни са ми обаче феновете на Челси, които са фенове и на Левски - в единия случай треньора е ''Ревльо'', в другия е ''Специалния'' :mrgreen:

Само дето Жозе има пълно право в критиките си срещу ФА, а ваш Стойчо реве по-дефаулт и от безсилие. ;)

Как пък само той критикува, защо никой друг не го прави, още повече че никой не е видял някаква ощетяване в посока Челси. ФА трябва една голяма глоба да му направят + 10 мача да не е на стадиона, твърде много си отваря устата.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 дек 2014 10:55

Моу е най-големия! Най-много се забавлявам с огромния брой човечета комплексирани от неговата личност.
Бтв, всеки брани личните си интереси, т.е. на клуба, в който работи. Това е нормалният ход на нещата. Жозе Моуриньо просто е един от най-добрите в това - КЛАСА!

ПП Очаквам ЧЕЛСИ да вкара от дузпа на евреите
Image
Image
Image

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 дек 2014 11:13

THE G.A.M.E написа:

Моля - кой има пълно право?! Жозе си е същия ревльо като Младенов (да поясня - не харесвам нито единия, нито другия като треньори, методи на работа, стил на игра, въпреки че единия три години беше начело на Реал, а другият и понастоящем е трeньор на ЦСКА)
Моуриньо се опитва да бъде следващия Фъргюсън в английския футбол, който с психовойните си да разконцентрира противника и да поддържа благосклонно отношение от ФА и съдиите към отбора му, за да може да постигне нова хегемония във Висшата лига - този път на Челси! Това няма да стане поради причината, че ерата на доминациите в това първенство, според мен, приключи ;) Оттук нататък всяка година ще бъде голяма битка за титлата и вероятността всеки път да е различен победителят е мнoго голяма :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 30 дек 2014 11:15, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2014 11:15

sunscres92 написа:Как пък само той критикува, защо никой друг не го прави, още повече че никой не е видял някаква ощетяване в посока Челси.

Е, хайде сега, баш пък никой ...

Реално наистина няма някакви фрапантни грешки срещу Челси, но определено има много дреболии, които се набиват на очи и дразнят, особено когато те следва изключително силен и класен тим, като Ман. Сити, тези неща натежават в определен момент.

Пък като стана дума за "Шумните" съседи... То по-скоро реверансите към тях в редица мачове, които принципно не трябваше да спечелят, също най-вероятно изнервят Моу.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 дек 2014 11:19

THE G.A.M.E написа:
sunscres92 написа:Как пък само той критикува, защо никой друг не го прави, още повече че никой не е видял някаква ощетяване в посока Челси.

Е, хайде сега, баш пък никой ...

Реално наистина няма някакви фрапантни грешки срещу Челси, но определено има много дреболии, които се набиват на очи и дразнят, особено когато те следва изключително силен и класен тим, като Ман. Сити, тези неща натежават в определен момент.

Пък като стана дума за "Шумните" съседи... То по-скоро реверансите към тях в редица мачове, които принципно не трябваше да спечелят, също най-вероятно изнервят Моу.

Сити са в по-неудобна позиция от Челси и все пак въпреки грешката на съдията срещу Бърнли, не съм чул Пелегрини да се оплаква, каза че просто трябва да продължат напред, не знам какво се опитва да прави Моу, но по-скоро не печели позитиви и във ФА и сред феновете.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 дек 2014 11:20

То след мача им с Евертън, трябва да си супер нагъл, за да почнеш да се оплакваш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 дек 2014 11:21

Аз не знам колегите челсисти защо се оплакват от ФА и от съдиите? Дузпа срещу Фабрегас според мен нямаше.Да,не заслужаваше и жълт Секса,но пък чак дузпа!? Иначе срещу МЮ ни спестиха чиста дузпа,само че срещу Пул пък малко или много съдиите бяха благосклонни и не отсъдиха дузпа на Гари за игра с ръка.Като добавим и че досега през сезона когато е имало играчи за гонене от противниковите отбори,съдиите не са си затваряли очите - срещу Сити,срещу Палас,Уест Бром,Дарби. :roll:
Представям си ако бяха зачели гол като този на Бърнли срещу нас какво щеше да стане :oops: Първи сме,играем добре(напоследък не чак толкова,но има време това да се подобри) - не е нужно да се търсят някакви директиви и прочие глупости ! ;)
Последна промяна от 0007 на 30 дек 2014 11:21, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”