Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот rhaegar » 26 дек 2014 20:34

MuFc1878 написа:
rhaegar написа:Иначе изненада има, Стоук биха Евертън на Гудисън.

Бих казал и победата на Хъл като гост на Съндърланд. Свраките и котките само срещу вас се натегнаха :mrgreen:

rhaegar написа:Северни мърши втора серия, Нюкасъл същите като Съндърланд. С едни бетон и супер ефективни в атака, с други не знаят какво се случва в собственото им наказателно :lol:

Мога единствено да се самоцитирам 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 дек 2014 20:40

Жиру :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2014 20:53

Като цяло "Боксинг дей" премина доста спокойно(за някои отбори) и без кой знае какви изненади.
Ако Арсенал не допусне издънка,то това ще означава,че в този кръг няма нито едно равенство(нещо доста учудващо за мен).
От друга страна,това косвено може да означава,че във финалния кръг от годината ще има едно леко "роене" на равенства,но пък знае ли човек...А и не е като да няма почва за това.
Юнайтед-Тотнъм
Саутхемптън-Челси
Уест Хем-Арсенал
Нюкасъл-Евертън

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 дек 2014 21:48

smoothc написа:Юнайтед-Тотнъм
Саутхемптън-Челси
Уест Хем-Арсенал
Нюкасъл-Евертън

Тотнъм трябва да е домакин,а не Юнайтед ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 00:13

В последно време Манчестър Юнайтед(в Лондон) се чувства като у дома си,та...грешката не е чак толкова фатална :)
От сезон 2011-2012
Queens Park Ra 0 - 2 Manchester United
Fulham 0 - 5 Manchester United
Arsenal 1 - 2 Manchester United
Chelsea 3 - 3 Manchester United
Tottenham Hotspur 1 - 3 Manchester United
Chelsea 2 - 3 Manchester United
Tottenham Hotspur 1 - 1 Manchester United
Fulham 0 - 1 Manchester United
Queens Park Rа 0 - 2 Manchester United
West Ham United 2 - 2 Manchester United
Arsenal 1 - 1 Manchester United
Fulham 1 - 3 Manchester United
Tottenham Hotspur 2 - 2 Manchester United
Chelsea 3 - 1 Manchester United
Arsenal 0 - 0 Manchester United
Crystal Palace 0 - 2 Manchester United
West Ham United 0 - 2 Manchester United

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 дек 2014 03:45

smoothc написа:Като цяло "Боксинг дей" премина доста спокойно(за някои отбори) и без кой знае какви изненади.

хахахах комик ! Ти позна 3 мача от 10 бе :lol: :lol: Нямало изненади !

smoothc написа:Какво ни предлага "Боксинг дей"?
1.Като цяло няма кой знае какви интригуващи мачове.
2.Домакинските победи на Челси,Манчестър Юнайтед и Арсенал на хартия изглеждат сигурни(включително и за любителите на залозите),но пък току виж някой от тях "изгърми". ГРЕДА
3.Гостуванията на Сити,Ливърпул и Тотнъм са доста любопитни и аз лично не изключвам да се случи и някоя изненада() ТРИ ГОЛЕМИ ГРЕДИ
4.Съндърланд-Хъл Сити;Суонси-Астън Вила;Евертън-Стоук и Палас-Саутхемптън...са двубои от една категория(коварни и непредвидими) и като цяло калабалъкът тук ще е страшно интересен.
На пръв поглед един Х със сигурност трябва да падне,но вече кои ще са късметлиите :) ГРЕДААААААААА
Аз лично много ще се ядосам,ако Хъл и Лестър загубят своите мачове...направо да си ходят в Чемпиъншип!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 дек 2014 03:47

AnalBreaker написа:
smoothc написа:Като цяло "Боксинг дей" премина доста спокойно(за някои отбори) и без кой знае какви изненади.

хахахах комик ! Ти позна 3 мача от 10 бе :lol: :lol: Нямало изненади !

smoothc написа:Какво ни предлага "Боксинг дей"?
2.Домакинските победи на Челси,Манчестър Юнайтед и Арсенал на хартия изглеждат сигурни(включително и за любителите на залозите),но пък току виж някой от тях "изгърми". ГРЕДА
3.Гостуванията на Сити,Ливърпул и Тотнъм са доста любопитни и аз лично не изключвам да се случи и някоя изненада() ТРИ ГОЛЕМИ ГРЕДИ
4.Съндърланд-Хъл Сити;Суонси-Астън Вила;Евертън-Стоук и Палас-Саутхемптън...са двубои от една категория(коварни и непредвидими) и като цяло калабалъкът тук ще е страшно интересен.
На пръв поглед един Х със сигурност трябва да падне,но вече кои ще са късметлиите :) ГРЕДААААААААА
Аз лично много ще се ядосам,ако Хъл и Лестър загубят своите мачове...направо да си ходят в Чемпиъншип!

Единствено позна, че няма да познаеш мачовете на Съндерланд, Суонзи, Евертън и Палас :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 дек 2014 03:50

smoothc написа:В последно време Манчестър Юнайтед(в Лондон) се чувства като у дома си,та...грешката не е чак толкова фатална :)
От сезон 2011-2012
Queens Park Ra 0 - 2 Manchester United
Fulham 0 - 5 Manchester United
Chelsea 3 - 3 Manchester United
Tottenham Hotspur 1 - 3 Manchester United
Chelsea 2 - 3 Manchester United
Tottenham Hotspur 1 - 1 Manchester United
Fulham 0 - 1 Manchester United
Queens Park Rа 0 - 2 Manchester United
West Ham United 2 - 2 Manchester United
Arsenal 1 - 1 Manchester United
Fulham 1 - 3 Manchester United
Tottenham Hotspur 2 - 2 Manchester United
Chelsea 3 - 1 Manchester United
Arsenal 0 - 0 Manchester United
Crystal Palace 0 - 2 Manchester United
West Ham United 0 - 2 Manchester United

САМО ДЕТО НЯМАМЕ ПОБЕДА ОТ МАРТ 2012 срещу тотнъм
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 дек 2014 04:59

То па и тая срещу нас беше една победа................айде да не припомняме, че е срамно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 10:50

Брейкър,явно си попрекалил с алкохола :)
За да те отрезня ще направя една структурна "дисекция" на превюто,защото очевидно не вникваш добре в контекста.
Какво ни предлага "Боксинг дей"?
2.Домакинските победи на Челси,Манчестър Юнайтед и Арсенал на хартия изглеждат сигурни(включително и за любителите на залозите),но пък току виж някой от тях "изгърми".
3.Гостуванията на Сити,Ливърпул и Тотнъм са доста любопитни и аз лично не изключвам да се случи и някоя изненада(1Х) ТРИ
На пръв поглед един Х със сигурност трябва да падне,но вече кои ще са късметлиите :)

1.На хартия мачовете си излязоха нормално(единствено Арсенал леко можеше да залитне,но...щом с червения картон вкараха втори гол,...прави сметка за какво иде реч).
Фразата "току виж някой",...означава че допускам като вероятност(при определени обстоятелства) един от тях да не спечели.
Още повече,че в Англия не е често явление,всичките големи (в един кръг) да спечелят своите мачове.
Е,за радост на любителите на залозите(повечето които играят "на сигурно") всички спечелиха своите мачове.
2.Фразата "някоя изненада" косвено индикира,че принципно очаквам и трите отбора да спечелят своите мачове,но при определени обстоятелства един от тях може и да сгреши.
3.В крайна сметка и при трите мача се получиха любопитни резултати.Като цяло "равносметката" е 50/50",което е горе долу добра новина за букитата(особено 2-ката на Стоук Сити).Загубите от 1-ца и 2-та на Суонси и Саутхемптън(фаворитите),косвено се избиха(че и отгоре) от 2-те на Стоук и Хъл Сити(60-70% от залозите отидоха за победи на Евертън и Съндърланд).
А колкото до очакваният Х от мен,...не разбирам кое е смешното при положение,че във всичките 17-кръга преди това имаше поне едно равенство,а и още повече че тук говорим за "Боксинг дей" и мачове между по-равностойни отбори.
Весели празници!
Последна промяна от smoothc на 27 дек 2014 10:56, променено общо 4 пъти.

Върни се в “Архив”