Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Сложете Тодор Батков на мястото на Флорентино в Реал Мадрид.Ще е култово да се гледа.
Иначе в Левски трябва едно нещо всичко да е ок money,но Батков няма и от това страдат всички,а без money сериозен отбор няма как да има.

- amstel_beer
- Контакти:
Краев замина на проби в Ювентус 

- santiliana
amstel_beer написа:Краев замина на проби в Ювентус
сделката ще бъде по подобие на тази с Удинезе за Вутов... В Примаверата и, ако покаже качества, след около 2 години, може и да подсили първия тим на бианконерите... Но с тази крехка физика съм твърде скептичен да се стигне до трансфер. Дано да стане!
amstel_beer написа:Да мине събранието и след това ще дискутираме
Не може да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат. Това "инжинера" не го разбра.
- santiliana
wilge написа:amstel_beer написа:Да мине събранието и след това ще дискутираме
Не може да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат. Това "инжинера" не го разбра.
то, за да го разбере, трябва да притежава поне мъничко разум... Ама като му гледаме действията и резултатите...едва ли има...

- santiliana
в навечерието на такъв светъл християнски празник като Рождество Христово бих искал да поздравя собственика на клуба, спортния директор и същевременно старши треньор, както и футболистите със сини фланелки с един хит, който спокойно може да стане новия химн на Левски:
https://www.youtube.com/watch?v=ouLrsi25zDY
- Stahlgewitter
- Контакти:
santiliana написа:в навечерието на такъв светъл християнски празник като Рождество Христово бих искал да поздравя собственика на клуба, спортния директор и същевременно старши треньор, както и футболистите със сини фланелки с един хит, който спокойно може да стане новия химн на Левски:
Ти фен на Левски ли си?

- santiliana
Stahlgewitter написа:santiliana написа:в навечерието на такъв светъл християнски празник като Рождество Христово бих искал да поздравя собственика на клуба, спортния директор и същевременно старши треньор, както и футболистите със сини фланелки с един хит, който спокойно може да стане новия химн на Левски:
Ти фен на Левски ли си?
не, не съм фен. А ПРИВЪРЖЕНИК, ЗАПАЛЯНКО, ЛЕВСКАР! фенове са певците и певиците, които подскачат по седалките, пеят без да следят играта на отбора и това дали изобщо има такава...Не съм от тези, които прогониха хиляди от стадиона, но съм от тези, които ако не всеки мач, то почти всеки, съм на стадиона...Ако имах финансова възможност щях да съм навсякъде, където играем. Но мач на Левски не съм изпускал от 1979 година насам. И моля ти се, това че критикувам тези некадърници които сега са начело на Левски, както и ритнитопковците в синьо, не го обръщай на нелевскарщина... Щото ми писна да се срамувам от простотията на тези идиоти... Тези същите сложиха петно на ЛЕВСКИ СОФИЯ, като го превърнаха в един второразреден български отбор. В който нищо и никой не си е на мястото... Това нито е бащиния на Тодор, нито на Георги, че да си задоволяват егото като се пъчат начело на клуба. Трябва и да притежават мнооооого други неща, за да са там, където са в момента. Но те ги нямат!
- metodito
- Контакти:
Е, приятели, първия зимен трансфер може да бъде осъществен до дни. И то къде - в Юве! Това е бъдещето. Представяте ли си, ако с тази (подценена) млада сила, имахме в допълнение и едно нормално ръководство, съставено от амбициозни и можещи хора, които мислят за "Левски" и имат бизнес нюх, какво можеше да постигнем? От 100-ина деца, две да заминат за по милион - заедно със спонсорска подкрепа, ето ти осигурен бюджет. Плюс финансовата подкрепа на един знаещ и можещ човек на върха - това може да е за години напред. А постепенно разберат ли ни, всички от нас ще купуват... Как да е. Няма да се случи. Но искам да похваля ръководството на школата, защото за разлика от при "мъжете" (кавичките не са случайни), явно там някой работи. Успех на Божката! А имате ли информация за това момче, дето е отишло на проби в Кайзерслаутерн... Или аз нещо не съм доразбрал.
- Stahlgewitter
- Контакти:
santiliana написа:Stahlgewitter написа:santiliana написа:в навечерието на такъв светъл християнски празник като Рождество Христово бих искал да поздравя собственика на клуба, спортния директор и същевременно старши треньор, както и футболистите със сини фланелки с един хит, който спокойно може да стане новия химн на Левски:
Ти фен на Левски ли си?
не, не съм фен. А ПРИВЪРЖЕНИК, ЗАПАЛЯНКО, ЛЕВСКАР! фенове са певците и певиците, които подскачат по седалките, пеят без да следят играта на отбора и това дали изобщо има такава...Не съм от тези, които прогониха хиляди от стадиона, но съм от тези, които ако не всеки мач, то почти всеки, съм на стадиона...Ако имах финансова възможност щях да съм навсякъде, където играем. Но мач на Левски не съм изпускал от 1979 година насам. И моля ти се, това че критикувам тези некадърници които сега са начело на Левски, както и ритнитопковците в синьо, не го обръщай на нелевскарщина... Щото ми писна да се срамувам от простотията на тези идиоти... Тези същите сложиха петно на ЛЕВСКИ СОФИЯ, като го превърнаха в един второразреден български отбор. В който нищо и никой не си е на мястото... Това нито е бащиния на Тодор, нито на Георги, че да си задоволяват егото като се пъчат начело на клуба. Трябва и да притежават мнооооого други неща, за да са там, където са в момента. Но те ги нямат!
И като пишеш през пет минути какви нещастници са в Левски,олеква ли ти?