Манчестър Юнайтед - Ливърпул 14.12.2014 | 15:30 | 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 14.12.2014 | 15:30 |

Мнениеот suareshampion » 14 дек 2014 13:31

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа: че дори и при Далглиш играехме силно срещу топ-отборите и слабо срещу средняците. И винаги се представяхме много силно в Европа

Да ,особено срещу Брага с Андрю Керъл в нападение :) Помниш ли мача ? Нямахме удар във вратата им и минахме центъра точно три пъти за цял мач :) :)

А, при Далглиш не казвам, че сме играли силно в Европа, имах предвид за другите двама, ама щеше да стане много дълго за обяснение. В английските дербита обаче бяхме животни при него. Грам не го защитавам, просто искам да дам пример как дори при неуспешен мениджър сме били силни в големите мачове, нещо което липсва сега.

E миналата година изнасилихме манафите на техното стадионче ,изнасилихме Арсенал,Тотнъм,Евъртън,бихме Сити .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 14 дек 2014 13:44

Има слух, че ще излезем с 3-ма централни... :|
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 дек 2014 13:47

Alonso_Massa написа:Има слух, че ще излезем с 3-ма централни... :|

Слухове колкото искаш....след 40 минути ще е ясен състава :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 14 дек 2014 13:48

Отдавна не съм писал тук,но преди мач като днешния,не мога да се сдържа.Няма как да искам загуба на Ливърпул и то точно от манафите,та ако ще не северноирландския некадърник,а Алекс Фъргюсън да е мениджър на Ливърпул,но ситуацията в отбора е трагична и вината за това е на гения,прочул се с грандиозната си селекция и иновативни треньорски методи.Никога не съм бил по-притеснен преди мач с тия но все пак-WHO THE FUCK IS MAN UNITED!!!1-2

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 дек 2014 13:59

wolf написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа: че дори и при Далглиш играехме силно срещу топ-отборите и слабо срещу средняците. И винаги се представяхме много силно в Европа

Да ,особено срещу Брага с Андрю Керъл в нападение :) Помниш ли мача ? Нямахме удар във вратата им и минахме центъра точно три пъти за цял мач :) :)

Аз помня как се изгаврихме с Юнайтед и бихме Арсенал. Челси също ги бихме няколко пъти а със Сити мачовете бяха много равни

Манафите ги бихме в мач без значение.след това си ни биха .Арсенал бяха трагични и пак можеха да ни бият ,защото неадекватния обърка състава и тактиката и добре ,че пусна най добрия накрая ,че бихме едвам едвам .Челси ги бихме с 18 защитника .Смях. Срещу Сити пак излизаше с 18 защитника ,направо умирах от срам и от смях разбира се .Имам съмнения ,че се бърка и в работата на Роджърс .Такива неадекватни хора със стари методи и разбирания да стоят по далече от треньорското място в Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 14 дек 2014 14:16

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:

А, при Далглиш не казвам, че сме играли силно в Европа, имах предвид за другите двама, ама щеше да стане много дълго за обяснение. В английските дербита обаче бяхме животни при него. Грам не го защитавам, просто искам да дам пример как дори при неуспешен мениджър сме били силни в големите мачове, нещо което липсва сега.

E миналата година изнасилихме манафите на техното стадионче ,изнасилихме Арсенал,Тотнъм,Евъртън,бихме Сити .

Като казвам "сега" имам предвид настоящия сезон, не ерата "Роджърс" въобще. Миналата година едва ли някой има причина да не бъде доволен от мениджъра. Сега много хора ще кажат: "Сбърка в мача срещу Челси, не трябваше да подхожда по този начин" или нещо от сорта. Истината е, че няма мениджър, който да не прави грешки и аз лично не го обвинявам за изгубената титла. Това, за което го обвинявам е, че трета година вече не може да стегне защитата, въпреки че я прекрои изцяло по негов вкус, привлече 4 човека в тази зона (може и да са повече, аз за толкова се сещам), миналото лято най-скъпото попълнение беше защитник, това лято чупим рекорда си за трансфер пак на защитник и резултати никакви. Просто главата му е корава и не иска да освободи някои хора от щаба си и да ги замени с по-можещи такива. Много ме е яд за Стийв Кларк. Не знам какво точно се случи тогава, но този човек трябваше да остане на всяка цена.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 дек 2014 14:24

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:

Като казвам "сега" имам предвид настоящия сезон, не ерата "Роджърс" въобще. Миналата година едва ли някой има причина да не бъде доволен от мениджъра. Сега много хора ще кажат: "Сбърка в мача срещу Челси, не трябваше да подхожда по този начин" или нещо от сорта. Истината е, че няма мениджър, който да не прави грешки и аз лично не го обвинявам за изгубената титла. Това, за което го обвинявам е, че трета година вече не може да стегне защитата, въпреки че я прекрои изцяло по негов вкус, привлече 4 човека в тази зона (може и да са повече, аз за толкова се сещам), миналото лято най-скъпото попълнение беше защитник, това лято чупим рекорда си за трансфер пак на защитник и резултати никакви. Просто главата му е корава и не иска да освободи някои хора от щаба си и да ги замени с по-можещи такива. Много ме е яд за Стийв Кларк. Не знам какво точно се случи тогава, но този човек трябваше да остане на всяка цена.

Да ,защитата при него е трагична .Но това е най вече ,защото нямаме вратар .Един стабилен вратар ,дава огромно спокойствие на защитата.Защото не я смени още в началото цялата защита а още ми държи енрикета ,шкъртеловци и дебелаци. И защото стилът му на игра е по офанзивен .
Освен това ,тая година беше подведен от Ловрен.Уж добър защитник а при нас играе ганкиното.А другия скъп защитник ,той просто не го пуска.
За Кларк не съм на твоето мнение .Радвам се ,че не е в клуба.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 дек 2014 14:29

Confirmed #LFC XI to face Manchester United: Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling.

Confirmed #LFC substitutes: Mignolet, Toure, Lambert, Lucas, Can, Balotelli, Markovic.

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson.

United subs vs Liverpool: Lindegaard, McNair, Blackett, Herrera, Fletcher, Januzaj, Falcao.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 дек 2014 14:32

Слуховете са, че нащо ще е 3-5-2 с Хендерсън и Морено на бековете и Коутиньо и Лалана зад Стърлинг.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 14 дек 2014 14:32

David De Gea, Valencia, Phil Jones, Evans, Ashley Young, Michael Carrick, Marouane Fellaini, Juan Mata, Wayne Rooney, Robin van Persie, Wilson.

Subs: Lindegaard, Blackett, McNair, Fletcher, Ander Herrera, Januzaj, Falcao.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”