Селекция и подготовка - зима 2014/2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка - зима 2014/2015
CSKA 78 е милиардер и влиза във форума да дразни,но ако иска взима ЦСКА и... Реал Мадрид да му мисли.
- 1Neutralen
- Контакти:
CSKA 78 написа:Колко е часът при вас,ве хамериканецо?!![]()
![]()
ПП Какво разбираш ти от бизнес?! Връщането на хартия и метал на вторични, не е бизнес!
Тук е сутрин, нещо странно ли ти се вижда?
- 1Neutralen
- Контакти:
parazit написа:CSKA 78 е милиардер и влиза във форума да дразни,но ако иска взима ЦСКА и... Реал Мадрид да му мисли.
Не бе човекът явно има сериозен бизнес, продава банички на улицата.
1Neutralen написа:Не бе човекът явно има сериозен бизнес, продава банички на улицата.
Аве, аз знам къде се намира САЩ и колко часа е там, в момента е сутрин от 7 до 10 часа, в зависимост къде се намираш! Но не съм сигурен, че ти знаеш къде са щатите, то на картинка е трудно, затова напълно те разбирам!
ПП Да допуснем все пак, че си в щатите!
ППП So Long, Sucker ...о, забравих, че не разбираш английски!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
И каква трябва да е трансферната политика ? Да си продаваме най-добрите играчи ли ? Ще го продадем при добра цена ... 3млн не е добра цена и Селта не е добър отбор за развитие .. ще се бори да не изпадне , а не за влизане в ШЛ ..
Супер новина за отбора. Иначе според мен поне е ясно, че това се прави за да не си тръгне лятото като свободен агент, а със трансфер.
-
dream team
- Контакти:
Като нищо може и да остане, за да се пробва пак в ШЛ или ЛЕ.
Кайсара се похвали в социалните мрежи с новия договор: "Нов договор, нови цели и продължаваме да работим, за да станем отново ШАМПИОНИ и да играем отново в Шампионската лига", написа Кайсара.
20-годишният Гамаков oт Ботев Пловдив е следен от Палермо, както и още няколко италиански клуба. Апетити към него има и от страна на шампиона Лудогорец.
dream team написа:Като нищо може и да остане, за да се пробва пак в ШЛ или ЛЕ.Кайсара се похвали в социалните мрежи с новия договор: "Нов договор, нови цели и продължаваме да работим, за да станем отново ШАМПИОНИ и да играем отново в Шампионската лига", написа Кайсара.
Това е много вероятно,защото Кайсара е подписал за 3 години с Лудогорец.
Лятото изтичат договорите на Дяков,Ешпиньо,Витиня,Ернандес,Борян и още няколко играчи.Може да има нови осбоводени зимата след Шоко и Мантула.Моято предположение,е че Витиня,Ернандес и Борян си заминават.Дяков и Ешпиньо ще преподпишат нови договори.Като грешка отчитам да Лудогорец,че не подписва 5 годишни договори с футболисти,а 3 годишни.Изключение е Моци който е преподписал за 4 години.Забравих да напиша,че Марселиньо е преподписал за 1 година.
Според мен Витиня не е никак , ама никак лош футболист . Жалко ,че почти не получава шансове .