Крадецът вика дръжте крадеца,поредна серия
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Крадецът вика дръжте крадеца,поредна серия
Това ,че ЦСКА не могат да вкарат дуспа срещу Марек и не могат да бият Лудогорец няма нищо общо с феърплея .Разградският отбор наистина игра в мачове които бяха манипулирани.
-
peliforewer
- Контакти:
terata написа:peliforewer написа:terata написа:
Явно си по-тъп отколкото смятах.Дай ми линк към тва "правило" на УЕФА, толкова ли те затруднявам? Не ми вади, некви глупости,че се забранявали подкупи.
Къде видя подкуп в евентуалното даване на премии на отбор А да скочи на отбор Б?
Аз мисля че е тъпо да се обижда човек когото не познаваш,който по никакъв повод не те е обиждал,а тонът с който пишеш във форума и правописа ти въобще не показва че ти си много остър,и наистина е тъпо че си губя времето да ти отговарям,гугутко мамина....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
kadett1 написа:Аз не мога да разбера едно нещо - какво представлява спонсорството и забранено ли е то? Значи ако полегнеш срещу пари съм съгласен, че и ти и тоя ,който дава парите да си отговарят пред съдебните органи. Но , когато те стимулират финансово , за да играеш до край срещу някого - какво лошо и подсъдимо има в това ? Феновете на ЦСКА се изживяват все още за фенове на единия от двата суперклуба в България, но... това поне от десет години не е така и не могат или не искат да го приемат. Колко от богатите меценати бяха отблъснати от " съскането на змиите " в Борисовата градина, която е една всоего рода хранилка и никой не иска да се махне от нея. Гришата за няколко дена му стана ясна картинката, на Домусчиев също. Те , хората от хранилката хем искат ЦСКА да излезе от блатото, хем пък им се иска те да дърпат конците и да лапат баницата. Да , ама не. Никой биснесмен няма да се хване по този начин и картинката ще става още по мрачна. И Гришата , и Домусчиев показаха как се прави - идваш, разчистваш авгиевите обори, наливаш пари за футболисти ,база и ДЮШ и правиш отбор с главно О за България. Даже и да е дал някаква премия на Марек, което не ми се вярва, в какво го упреквате - че не можете да вкарате гол на последния в България. Като сте толкова добри набутайте им 3,4 гола , пък нека те да играят на кръв и да гонят до дупка. Айде вижте първо себе си, а после търсете под вола теле. То не беше реване и от Стойчо, и от Томов - дори и част от вашите легенди ви го рекнаха в прав текст, че така имидж не се прави. А, за да не разводнявам няма да се връщам 25 години назад и да ви напомням как разваляхте отбори, само и само Вие да сте великите - пример : Никола Христов от Дунав - взехте го , без да ви е нужен, а Дунав градеше играта около него и естествено се свлече. Ама какво съм взел да ви разправям, все едно говоря на стената.
Ще повторя това за което вече няколко пъти вече писах в тази тема.Парите които дава домуса не са "светли".Те се носят в куфарче в съблекалнята на Марек и за тях такси и данъци не са платени.А това е наказуо.Укриването на данъци е престъпление за което се лежи в затвор!Дано си го разбрал и да си дадеш сметка,че заради тарикатите които укриват данъци , държавата ни е на това ниво.Ако искаш ги защитавай,но аз съм на страната на Стойчо и искам не само "Господари на ефира" да се заеме с олигарха,но и НАП и прокуратурата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
До всички слепци, ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА В МАЧОВЕТЕ НА МАРЕК С ЛЕВСКИ, ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ !!!
Dog написа:До всички слепци, ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА В МАЧОВЕТЕ НА МАРЕК С ЛЕВСКИ, ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ !!!
Е виждаме и какво. Марек е пълен аутсайдер. Ако той е проблема на Левски и ЦСКА мислиш ли че заслужават нещо. Преди Марек беше Славия, после ще дойде друг който ще вземе точка от ЦСКА и оправданията за некадърността на някой вечно ще се прехвърлят на други.
GOLEADOR написа:Перловски написа:GOLEADOR написа:За да си спомнят левскарите какви ги говореха:[offtopic]Няма по-жалко нещо от това да прогърмяваш страната с "успешният проект", "правилният път, по който трябва да тръгнат всички", а да се молиш из медиите и по телефоните, и да плащаш на чужди фенове, за да подкрепят прищявката и комплекса на един феодален цар. Футболът е измислен заради феновете. Във футбола единственото нещо, което е непреходно и важно - са феновете и традициите! Тъжно е да гледаме, как всякакви журналисти, феодали, бостанджйиски пазачи станали директори и новопребоядисали се фенчета сричат и се крият зад думите на демагогията - "да подкрепим българското", "който не подкрепи българския отбор не е българин".
Не е българин и този, който публично се "празнеше" от кеф на провалите на друг един български отбор. Да, вие, журналисти, президентчета и фенчета. Не е българин този, който цяла година вършеше мръсна и задкулисна дейност срещу други български отбори, за да се докопа до титлата. Това също не е българско! Както и не е българско да пращаш мутрите от феодалния си град да бият други български граждани.
Не е българско и да вършиш умишлена подривна дейност срещу две частни дружества, водещи преговори за спонсорство. Не от друго, а от завист, злоба и комплекс. Не е българско да обслужваш с платени статии едни и да обругаваш с платени статии други. Това също не е много българско.
Всички българи трябва да подкрепят българския национален отбор по футбол. Без значение кой е треньор и от кои отбори са играчите. В клубния футбол, уважаеми платени застъпници на този и онзи, престижът и честта са за клубния отбор! В клубния футбол се уважават, оцеляват и помнят истинските отбори. Историята помни много такива, стигнали до дъното на 4-а и 5-а дивизия и възвърнали се като феникс, благодарение на своята традиция, история и вярна публика. Тези с история, тези с традиция, тези с привърженици - те се помнят, те се уважават, да крачат уверено към бъдещето... Всички други рано или късно отиват на бунището на историята. Защото в повечето случаи те са нищо друго, но една прищявка. Една изкуствена, пластмасова играчка, която скоро писва и и минава модата.
Призоваваме всички привърженици на "Левски" София да ценят истинските възприятия и истинските неща. Нека не надуваме един обречен на спукване балон. Помним изцъклените погледи на феодалите и светкавиците на фотоапаратите на платените фенчета, когато гледаха тази картинка по-горе.
Левскари, останете си вкъщи. Спестете някой лев на г-н Домусчиев за платени статисти. И тази година ще има доста разходи в първенството... На отбора на г-н Домусчиев пожелаваме да играе добре и да зарадва абсолютно всички в света, милеещи и пукащи им за неговия тим. На нас не ни пука.[/offtopic]r@
Това какво общо има с вашите брътвежи?
Или по стар комунистически обичай се опитваш да създаваш " интрижка", с лафа- " аз не беше, брат ми беше..."![]()
вие сте жалки и смешни с това, че водите някакъв безумен монолог, , а се опитвате да го представите като епична битка за "правда".
Да, ама и "Правда" остана в бившият съветски съюз, както и тези , на които сте кръстени.
Пич,кое не разбра?Припомних борбата на левскарите срещу Домусчиев.Напомних им какво се разгоря през 2013 и как двата клуба си разменяха декларации.Да си спомнят как феновете на левски писаха декларация в защита на Батков (нападнат от Домуса).Как привържениците на Левски изкараха на показ "онова клипче" в "Сръбска скара" .И като сравнят думите които са казали за Лудогорец с "рева" на Стойчо какво се получава?А?Едно и също,само дето тези неща когато се казват от Младенов е "реване",а от сините привърженици "смела гражданска позиция"!Друга разлика няма!
Естествено ,че има , пич
Тогава тези декларации бяха подкрепени с факти.
Сам го каза.
А стойчо само реве.
То той си е ревла от млад де.
Че и доносник.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
GOLEADOR написа:kadett1 написа:Аз не мога да разбера едно нещо - какво представлява спонсорството и забранено ли е то? Значи ако полегнеш срещу пари съм съгласен, че и ти и тоя ,който дава парите да си отговарят пред съдебните органи. Но , когато те стимулират финансово , за да играеш до край срещу някого - какво лошо и подсъдимо има в това ? Феновете на ЦСКА се изживяват все още за фенове на единия от двата суперклуба в България, но... това поне от десет години не е така и не могат или не искат да го приемат. Колко от богатите меценати бяха отблъснати от " съскането на змиите " в Борисовата градина, която е една всоего рода хранилка и никой не иска да се махне от нея. Гришата за няколко дена му стана ясна картинката, на Домусчиев също. Те , хората от хранилката хем искат ЦСКА да излезе от блатото, хем пък им се иска те да дърпат конците и да лапат баницата. Да , ама не. Никой биснесмен няма да се хване по този начин и картинката ще става още по мрачна. И Гришата , и Домусчиев показаха как се прави - идваш, разчистваш авгиевите обори, наливаш пари за футболисти ,база и ДЮШ и правиш отбор с главно О за България. Даже и да е дал някаква премия на Марек, което не ми се вярва, в какво го упреквате - че не можете да вкарате гол на последния в България. Като сте толкова добри набутайте им 3,4 гола , пък нека те да играят на кръв и да гонят до дупка. Айде вижте първо себе си, а после търсете под вола теле. То не беше реване и от Стойчо, и от Томов - дори и част от вашите легенди ви го рекнаха в прав текст, че така имидж не се прави. А, за да не разводнявам няма да се връщам 25 години назад и да ви напомням как разваляхте отбори, само и само Вие да сте великите - пример : Никола Христов от Дунав - взехте го , без да ви е нужен, а Дунав градеше играта около него и естествено се свлече. Ама какво съм взел да ви разправям, все едно говоря на стената.
Ще повторя това за което вече няколко пъти вече писах в тази тема.Парите които дава домуса не са "светли".Те се носят в куфарче в съблекалнята на Марек и за тях такси и данъци не са платени.А това е наказуо.Укриването на данъци е престъпление за което се лежи в затвор!Дано си го разбрал и да си дадеш сметка,че заради тарикатите които укриват данъци , държавата ни е на това ниво.Ако искаш ги защитавай,но аз съм на страната на Стойчо и искам не само "Господари на ефира" да се заеме с олигарха,но и НАП и прокуратурата.
Имаш ли факти, снимки, видео- или фото материали?
А знаеш ли ,че за набеждаване също се носи отговорност , или просто защото смяташ , че си анонимен тук ,можеш да пишеш лъжи ?
Стойчо поне с пискливото си гласче говори.А ти?
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
LOKOMAN написа:Dog написа:До всички слепци, ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА В МАЧОВЕТЕ НА МАРЕК С ЛЕВСКИ, ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ !!!
Е виждаме и какво. Марек е пълен аутсайдер. Ако той е проблема на Левски и ЦСКА мислиш ли че заслужават нещо. Преди Марек беше Славия, после ще дойде друг който ще вземе точка от ЦСКА и оправданията за некадърността на някой вечно ще се прехвърлят на други.
Аз съм левскар, не защитавам ЦСКА в случая, ако липсата на феърплей е приемлива за теб, значи заслужаваш да тънеш в посредственост и мизерия, приятна вечер !
LOKOMAN написа:Dog написа:До всички слепци, ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА В МАЧОВЕТЕ НА МАРЕК С ЛЕВСКИ, ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ !!!
Защото тези отбори могат да решат титлата на България.Как Славия направи шампион Лудогорец,въпреки,че разградчани паднаха от Левски в прекия двубой.Мислиш ли,че Лудогорец заслужаваха да са шампиони през 2013?За това е и искането за феърплей от страна на Младенов и аз го подкрепям в това му начинание!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
peliforewer
- Контакти:
GOLEADOR написа:Перловски написа:GOLEADOR написа:За да си спомнят левскарите какви ги говореха:[offtopic]Няма по-жалко нещо от това да прогърмяваш страната с "успешният проект", "правилният път, по който трябва да тръгнат всички", а да се молиш из медиите и по телефоните, и да плащаш на чужди фенове, за да подкрепят прищявката и комплекса на един феодален цар. Футболът е измислен заради феновете. Във футбола единственото нещо, което е непреходно и важно - са феновете и традициите! Тъжно е да гледаме, как всякакви журналисти, феодали, бостанджйиски пазачи станали директори и новопребоядисали се фенчета сричат и се крият зад думите на демагогията - "да подкрепим българското", "който не подкрепи българския отбор не е българин".
Не е българин и този, който публично се "празнеше" от кеф на провалите на друг един български отбор. Да, вие, журналисти, президентчета и фенчета. Не е българин този, който цяла година вършеше мръсна и задкулисна дейност срещу други български отбори, за да се докопа до титлата. Това също не е българско! Както и не е българско да пращаш мутрите от феодалния си град да бият други български граждани.
Не е българско и да вършиш умишлена подривна дейност срещу две частни дружества, водещи преговори за спонсорство. Не от друго, а от завист, злоба и комплекс. Не е българско да обслужваш с платени статии едни и да обругаваш с платени статии други. Това също не е много българско.
Всички българи трябва да подкрепят българския национален отбор по футбол. Без значение кой е треньор и от кои отбори са играчите. В клубния футбол, уважаеми платени застъпници на този и онзи, престижът и честта са за клубния отбор! В клубния футбол се уважават, оцеляват и помнят истинските отбори. Историята помни много такива, стигнали до дъното на 4-а и 5-а дивизия и възвърнали се като феникс, благодарение на своята традиция, история и вярна публика. Тези с история, тези с традиция, тези с привърженици - те се помнят, те се уважават, да крачат уверено към бъдещето... Всички други рано или късно отиват на бунището на историята. Защото в повечето случаи те са нищо друго, но една прищявка. Една изкуствена, пластмасова играчка, която скоро писва и и минава модата.
Призоваваме всички привърженици на "Левски" София да ценят истинските възприятия и истинските неща. Нека не надуваме един обречен на спукване балон. Помним изцъклените погледи на феодалите и светкавиците на фотоапаратите на платените фенчета, когато гледаха тази картинка по-горе.
Левскари, останете си вкъщи. Спестете някой лев на г-н Домусчиев за платени статисти. И тази година ще има доста разходи в първенството... На отбора на г-н Домусчиев пожелаваме да играе добре и да зарадва абсолютно всички в света, милеещи и пукащи им за неговия тим. На нас не ни пука.[/offtopic]r@
Това какво общо има с вашите брътвежи?
Или по стар комунистически обичай се опитваш да създаваш " интрижка", с лафа- " аз не беше, брат ми беше..."![]()
вие сте жалки и смешни с това, че водите някакъв безумен монолог, , а се опитвате да го представите като епична битка за "правда".
Да, ама и "Правда" остана в бившият съветски съюз, както и тези , на които сте кръстени.
Пич,кое не разбра?Припомних борбата на левскарите срещу Домусчиев.Напомних им какво се разгоря през 2013 и как двата клуба си разменяха декларации.Да си спомнят как феновете на левски писаха декларация в защита на Батков (нападнат от Домуса).Как привържениците на Левски изкараха на показ "онова клипче" в "Сръбска скара" .И като сравнят думите които са казали за Лудогорец с "рева" на Стойчо какво се получава?А?Едно и също,само дето тези неща когато се казват от Младенов е "реване",а от сините привърженици "смела гражданска позиция"!Друга разлика няма!
Ако сините фенове могат да мислят разумно,ще си траят и няма да защитават Домусчиев,може и да не го нападат,но те го защитават повече от феновете на Разград,може би го имат за свой, заради общия им бизнес с Батков.Но като си помисли човек,че са на кантар дали ще играят в първата шестица или не и да вземе и ЦСКА да стане шампион,това ще им дойде много и може да се стигне до самоубийства,за това да подкрепят Киро поне да спре ЦСКА от първото място,а и той от време на време им пуска по някоя точка.Между другото след загубата от Ч.Море ,Левски постигна един рекорд в 100 годишната си история, за една календарна година направи 16 загуби,в събота може и да го подобри ако загуби от Славия,точно 5/пет/ от тези загуби са от ЦСКА.Тази 2014г. година няма комунизъм,няма директиви има само синя тишина и след всичко това как да не се кланят на Домусчиев,нищо че е бил в Управителния съвет на ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..