Цецо Чука написа:saffron написа:Имали сте едно умно момче Ясен Петров и той дойде в Левски и като футболист и като треньор
Ясен Петров стана футболист в Ботев, а ИЗОБЩО стана някакъв футболист,че и голаджия на всичкото отгоре само и заради ВЕЛИКИЯ Петър Зехтински.
Около 85% от головете на Ясен са на почти празна врата след като Бат Петьо му е сложил топката на крака.
И айде недей да ми говориш за умни момчета,гачели Подуене е центъра на МЕНСА за България ако обичаш...
И честно казано аз лично не разбирам какъв е тоя смешен подуенски плач тука,каква е тая върволица жалещи Оффчи и ревящи като вдовица за к*р за не знам си кво.
Не разбирам кво ви бърка вас Ботев ми не се съсредоточите в собствения си отбор,който не е точно цъфнал па вързал.
Не съм го гледал като футболист , но човека е имал прякор Джанини (който също не съм гледал) и казват ,че двамата били големи майстори . Когато дойде в Левски като треньор си пролича , че е умен човек с много интелект в главата. За малко да ни класира за елиминационната фаза на лига Европа. Обаче за друг ботевист да е изпъкнал с някакви подобни качества не се сещам. За тва няма нито един в БФС , щото всичките ви легенди не стават за нищо . за тва взимате "говеда" в отбора си . Кой ви е крив на вас последно, че без говедата къде ще сте в момента?
ПП Да в Пловдив се раждат големи играчи и треньори - Зума ни е класирал на Световно Първенство 1998 ! Кой ботевист треньор ще ни класира на такъв форум ?