Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора

Мнениеот saffron » 04 дек 2014 12:00

Цецо Чука написа:
saffron написа:Имали сте едно умно момче Ясен Петров и той дойде в Левски и като футболист и като треньор

Ясен Петров стана футболист в Ботев, а ИЗОБЩО стана някакъв футболист,че и голаджия на всичкото отгоре само и заради ВЕЛИКИЯ Петър Зехтински.
Около 85% от головете на Ясен са на почти празна врата след като Бат Петьо му е сложил топката на крака.

И айде недей да ми говориш за умни момчета,гачели Подуене е центъра на МЕНСА за България ако обичаш...

И честно казано аз лично не разбирам какъв е тоя смешен подуенски плач тука,каква е тая върволица жалещи Оффчи и ревящи като вдовица за к*р за не знам си кво.
Не разбирам кво ви бърка вас Ботев ми не се съсредоточите в собствения си отбор,който не е точно цъфнал па вързал.

Не съм го гледал като футболист , но човека е имал прякор Джанини (който също не съм гледал) и казват ,че двамата били големи майстори . Когато дойде в Левски като треньор си пролича , че е умен човек с много интелект в главата. За малко да ни класира за елиминационната фаза на лига Европа. Обаче за друг ботевист да е изпъкнал с някакви подобни качества не се сещам. За тва няма нито един в БФС , щото всичките ви легенди не стават за нищо . за тва взимате "говеда" в отбора си . Кой ви е крив на вас последно, че без говедата къде ще сте в момента?

ПП Да в Пловдив се раждат големи играчи и треньори - Зума ни е класирал на Световно Първенство 1998 ! Кой ботевист треньор ще ни класира на такъв форум ?
Последна промяна от saffron на 04 дек 2014 12:08, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 04 дек 2014 12:06

saffron написа:Не съм го гледал като футболист

Еми тогава слушай хората,които са му проследили на живо цялата кариера като футболист,ок?

"Пловдивския Джанини" го наричаха медиите заради дългата му коса,подобна на тази на Джанини. Сред разбиращите фенове беше известен като Амфората,заради честото стоене във форма на буквата Ф.
Последна промяна от Цецо Чука на 04 дек 2014 12:12, променено общо 1 път.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 04 дек 2014 12:11

Цецо Чука написа:

Еми тогава слушай хората,които са му проследили на живо цялата кариера като футболист,ок?

ок
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 дек 2014 13:26

Red_Neck написа:Пожелавам ви успех с новия наставник, но при всички случаи е нужна повече търпимост.
Жалко е водещи отбори в А група да сменят по 10 треньора за 3-4 години, всеки да прави "селекция" и да превърта по 10-12 футболисти.
За мен е непонятно каква е ползата на клуба от това. Ако някой има полза, то това са собственици и комисионери.
Това, което се случва в Ботев (сега) се случва и в още няколко клуба и се въртим в някакъв омагьосан кръг от който качеството на продукта БГ футбол става все по-ниско и по-ниско.

Напълно съм съгласен. При нас има потенциал, трябва да се развие. Трябва да се съставя група като хората всеки мач. И когато играта не върви да се направят нужните промени като играчи, разположение и задачи на терена, за да има подобрение. И играчите да те слушат. В последните 5-6 мача това го нямаше.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 04 дек 2014 13:54

Виливуц овчеглавов е пълен палячо и въобще не ми стана ясно защо въобще го назначихте...
За П. Пенчев нищо не мога да кажа(по разбираеми причини), ама Коцето Видолов винаги ми е правел добро впечатление ... Абе при всички случаи са по-добър вариант от Овчия и Тони Велков(Тони поне постъпи достойно като се махна сам, ама честно да си кажа, личното ми мнение е, че не го бива за треньор).

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 04 дек 2014 14:10

Цецо Чука написа:

"Пловдивския Джанини" го наричаха медиите заради дългата му коса,подобна на тази на Джанини. Сред разбиращите фенове беше известен като Амфората,заради честото стоене във форма на буквата Ф.

като футболист-нищо особено

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 04 дек 2014 14:17

Lyubaka01 написа:Виливуц овчеглавов е пълен палячо и въобще не ми стана ясно защо въобще го назначихте.

Това е една от големите загадки на природата-от калибъра на тва кой точно е построил пирамидите,има ли извънземни и пр. демек никога няма да научим отговора на тоя въпрос...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 дек 2014 15:34

:lol: :lol: ай 28 к назад ай ай!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 04 дек 2014 16:00

wannabe написа::lol: :lol: ай 28 к назад ай ай!

Тези 28 бона ние можем да ги платим. А при вас гюбеците по случай победата над пловдивския гранд свършиха. Днес махмурлукът настана отново: пак в махалата трябва да се оправяте с по 700 лв на месец.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 дек 2014 16:20

wannabe написа::lol: :lol: ай 28 к назад ай ай!

Палячо, я кажи с какво ще платите обещаните премии? Желязото в махалата няма да ви стигне.
Последна промяна от DarkPsy на 04 дек 2014 19:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”