Търпението към БФС се изчерпа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Търпението към БФС се изчерпа
Що ревете не мога да разбера ? Нали , ги правите с цел тези магарии да разорите Батков. Вашите хора в БФС ви помагат и го дерат агента колкото могат според правилника точ в точ.
- mertezaker
- Контакти:
Подкрепям сините! Тия от БФС когато и да ги насметеш, все ще е късно
Тук няма сини, жълти, червени и зелени, тези съсипват футбола в България!

Аз не разбирам защо т.нар. ултраси един мач не се кротнат без да направят някаква простотия, пък чак тогава да пускат декларации. Мен не ме бърка, че и други го правят. Не искам нашите да го правят и да вредят на отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Аз не разбирам защо т.нар. ултраси един мач не се кротнат без да направят някаква простотия, пък чак тогава да пускат декларации. Мен не ме бърка, че и други го правят. Не искам нашите да го правят и да вредят на отбора.
За мен това е една много лоша наша черта, "ама те другите", "всички правят така", от малки се учим да следваме масите, вместо всеки да се развива като индивидуална личност.

Егати софийските селяни,изкарахте сумати глоби на отбора и още ревете.Докога?
САМО ЛЕВСКИ
В пространството се усеща, не че тлее реваншизъм, а че е взет миниатюрен реванш от борча, който въпросното фк има да връща към всички футболни фенове в България! (подчертавам футболни, а не фенове на победата)
"О бяла снежанке", това е част от войната срещу Батков, що ревете и аз не зная.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
BadBoy написа:"О бяла снежанке", това е част от войната срещу Батков, що ревете и аз не зная.
Да беше прочел поне на НКП декларацията,но не ме учудваш,ти си си ти.

Stahlgewitter написа:BadBoy написа:"О бяла снежанке", това е част от войната срещу Батков, що ревете и аз не зная.
Да беше прочел поне на НКП декларацията,но не ме учудваш,ти си си ти.
Няма какво да чета мемоарите на хора отритнати от обществото.
Хем в нарушение, хем пискат, на това отгоре заплашват.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Проблемът не е, че Левски са наказани. Проблемът е, че за нещата, за които наказват Левски, останалите клубове минават метър.
Гонзо много добре си каза - наказаха ме за един мач, можеше и за повече, виновен съм.
В същото време половината щаб на Цска нахлу на терена, наказание - НЯМА.
Колев (ако не бъркам) от Ботев взима флага на съдията - НИЩО. Ако играч на Левски направи подобно нещо - минимум 2 мача.
В същото време въпросът много лесно може да се реши - монтират се няколко камери, дават се материалите на прокуратурата и вместо клубът да плаща 40хил, 80 човека да платят по 500лв с предупреждения за забрана на спортни събития и така.
Гонзо много добре си каза - наказаха ме за един мач, можеше и за повече, виновен съм.
В същото време половината щаб на Цска нахлу на терена, наказание - НЯМА.
Колев (ако не бъркам) от Ботев взима флага на съдията - НИЩО. Ако играч на Левски направи подобно нещо - минимум 2 мача.
В същото време въпросът много лесно може да се реши - монтират се няколко камери, дават се материалите на прокуратурата и вместо клубът да плаща 40хил, 80 човека да платят по 500лв с предупреждения за забрана на спортни събития и така.
...