Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот rhaegar » 30 ное 2014 20:57

dreben23 написа:Правил си яйца на очи, а дай в другите първенства да ти видя. Нищо, просто да млъкнат и да се подиграват на себе си, иначе ще ме ядосате и ще ви взема всички първи места. :) Малко ви загатвам от време на време, че не се шегувам, квото и да познавате понапъна ли си всички гънки на мозъка, отивате на кино, подигравайте се на някои хлапета с жълто, аз не разрешавам да ми се подиграва никой, защото съм добър във всичко, с което се захвана и няма как деца с жълто по устите да ми омаловажават талантите, абсурд! :)

Кой каквото иска да познава, но с мен не може да се подиграва никой, защото и съм по-добър, и по-умен от вас, а най-важното гледам футбол непрекъснато, но ми става винаги тъпо и смешно, когато някви лапетии с младежки пъпки вземат да се правят на интересни и нямам намерение да ви търпя. Не сте дорасли все още да се бъзикате с по-големи хора, напротив трябва да ги уважавате и да се учите от тях и то доста. :(

Ако искате ще ви натупам едно хубавичко по игрите, за да ви дойде малко акъла, нямам против. Но подигравките са ви крайно неуместни и забавни щото има и други хора, които виждат кой колко чатка.

Ще ме бие човек на прогнози, само ако гледа по шест мача дневно, аз гледам по пет. :) Само за това можете да ме подигравате, но не ми дреме, но в нещата, които съм най-добър няма как да ви търпя глупостите, които между другото гледам, че използвате срещу всеки. :)
Просто ви е гадно, че има по-добри хора от вас и това ви мъчи и сте се комплексирали до такава степен, че не е истина, а вижте се малко в огледалото, преди да се бъзикате с хората! :)

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 ное 2014 21:17

Хубава супа става от тая птичка и вас ще ви готвя на пилешка супа, крайно време е някой да ви сложи да нанкате в тенджерката. :)
:mrgreen:

Какво друго да ви кажа, общувате си с видео клипове още. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 дек 2014 12:58

Изображение
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 01 дек 2014 14:15

Погба за ЯЯ Туре

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 дек 2014 15:41

Middlesbrough написа::o :o
Всъщност не съм изненадан . Хуу , че е дребен джи да ни прави смях поне :lol: И на прогнози ни учи и футбол ни преподава и смях ни прави
Истински мастър 8-) :geek:

Тук позна, брато, имаш една бира от мен като се видим ще ти донеса и китапите да видиш защо ги чаткаме нещата толкова добре. А за класирането във Франция да кажете нещо, или пак на случайности ще го отдадете - те слабаците винаги със случайности се оправдават, справка бате ви Стойчо, а моето си е сериозна процентова успеваемост. :)
Правя ви сами да си говорите понякога, вие пак се отваряте, като ме ядосвате така ще е, за жалост и другите ще патят заради вас. Който ме е ядосал, все съм му разквазвал правилата на играта, няма да сте първите и последните.
Правя ви сами да си говорите понякога и пак имате наглостта да се подигравате, тва вашето си е вече последна фаза невменяемост, мазохизъм ли кво да го нарека и аз не знам. :mrgreen:

Маster of English and football predictions! :)

Вие си немате връзка с главния мозък, на прогнози ще ме биете- бия ви, оставям ви да роните сълзи и сополи и се изнасям да си пия ракията. А вие се заблуждавайте, че ги умеете. Никой не ги умее колкото бате ви Анастас и ще ви дам един добър урок, като урока дето Пулев получи от Кличко.
Между другото, отсега почвам да турям за Ювентус и Челси някой лев, за да губите малко точки! :mrgreen:

[offtopic]И не се съмнявайте, че няма да се случи- заложа ли ги, ще почнат да падат доста често, пък ако не падат, ще се облажим малко за сметка на вашите отбори, което пак е добре дошло, па вие си се бъзикайте по форумите и си гледайте петльово бърдо! :mrgreen: Казва ви го специалист, вслушвайте се малко в гласа на професионалистите от време на време, вие си мислите, че всичко е на шега.[/offtopic]

Няма да се занимавам повече да ви пиша, млъквам и се залавям за работа!

П.П.Махнах ти малко шокиращи иконки да си побера моите. И си ги пази, ще ти потрябва употребата им и по-нататък! :)
***САМО ЦСКА!***

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 дек 2014 15:49

Да ти сложа ли пак петела, или можеш да си го погледнеш от 5 мнения нагоре? Ако ти остане време от преподаване на уроци де, че си много зает.

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 дек 2014 16:08

АХАХАХАХАХАХАХХА само така джи ! Кийп ит гоин :Д :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 дек 2014 17:00

Много забавно, чак си пуснах едночасово миксче, че ми доскуча от вас. :) Вие сте трагедия.. омръзнахте ми. :lol:
Като ви надъня шушоните, кажете барем едно мерси, че частните уроци са скъпи! :lol:

Глей кат му цъфна на някой в даскалото и го вдигна на дъската да му се завие свят. Тея деца мислят, че се шегувам. Мога да извадя принтера и ще видите, а и свят филмчета сте зяпкали мое производство. Регър, внимавай кви ги дрънкаш, бъркаш в по-дълбоки води дето задника не ти е дорасъл още да се топне. Като ви запраска живота ще видите кво става. :(

Петела си го заврете отзад и без тва сте си изкукуригали! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 дек 2014 17:13

Аве тия Борото и Регъра няма ли кой да ги банне ве...баси форумните тролове! :lol: :mrgreen:

Единия само банва горките потребители, другия се води мод...пълна анархия цари тука. Темата е за ШЛ!

Моля придържайте се към нея и не оспорвайте качествата на много, много, много по-добрите от вас...или поне ги оспорвайте като започнете да гледате по поне 7 мача на ден! :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 дек 2014 17:21

JackPackage написа:Аве тия Борото и Регъра няма ли кой да ги банне ве...баси форумните тролове! :lol: :mrgreen:

Единия само банва горките потребители, другия се води мод...пълна анархия цари тука. Темата е за ШЛ!

Моля придържайте се към нея и не оспорвайте качествата на много, много, много по-добрите от вас...или поне ги оспорвайте като започнете да гледате по поне 7 мача на ден! :!:

А уж ни беше Фриятелче :cry: Нема повече да те бутаме по игрите, да те видя как ще се оправяш занапред. Ще трябва да почнеш да гледаш поне по 14 мача на ден, та току виж ни наваксал 8-)

Дребен, спокойно, ние имаме пояси и дюшеци, морето не ни притеснява :lol: Па и филмите си ги гледаме в оригинал, че много напрягащи ни идват субтитрите 8-)

Изображение

Върни се в “Архив”