От коментарите досега се открояват подръжниците на две тези ,първата е че премиране на даден отбор може да има при положение че за тези пари са платени данъци,получилите премии футболисти,играят със същия хъс и срещу отбора който ги премира,премираните футболисти играят футбол,а не източни бойни изкуства,не лежат по терена,тоест играят феърплей.Втората теза е че ЦСКА е комунистически отбор,всички фенове сме комунисти/аз никога не съм бил,ама щом мозъците от форума го казват трябва да търся комунистическа партия в България и да се записвам

/,справедливо сме загубили двете точки щото не сме си вкарали дузпата и головите положения.Аз ще добавя и трета теза поведението на съдиите и дали те не са в играта с премиите,какво имам предвид несъществуваща засада на Платини,който излиза сам срещу вратаря,недадена много по чиста дузпа през първото полувреме,когато след ъглов удар топката се удря в главата на футболист на Марек и пада в ръцете му и той с волейболен приом я изкарва отново в корнер,след това нарушението срещу Милисавлевич,искам да видя така да свирят и на Лудогорец като гостува и тогава ще кажа че българското съдийство не се влияе от Домусчиев.След мача ЦСКА-Лудогорец и театралната оставка на Джугански,съдийската комисия ще ни реже през кръста на всеки мач само протести на червените фенове и широко отразяване на фрапантни съдийски грешки от страна на ръководството донякъде ще ги спре.Що се отнася до това дали ЦСКА ще стане шампион,шансовете са 50 на 50,защото в битката са два отбора,а ние имаме и 3т. повече,но за ЦСКА сега е по-важно да укрепни финансово,да успее да запази отбора/явно че няма да минем без 1-2продажби зимата/,да привлече двама-трима нови играчи на невралгични постове.Лудогорец е обигран и добър отбор,но след като напролет няма да играе в Европа,как виждате Кайсара,Марселиньо и още един,двама да останат да си губят времето в Разград,предвиждам че и там ще има продажби,защото примера с Безяк е пресен,миналата година по това време струваше поне 3-4мил.евро,а сега не е актуален.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...