Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr203

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pomiqr203 » 27 ное 2014 16:04

От кога ви пиша, че човечеството съществува от милиарди години и рептилите ни заличават спомените и откритията, ама не и не!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2014 16:30

[quote=]"Betchualeng Arnaikem"
Деникен? Че аз самия не съм му почитател. То и с Дарвин не съм безрезервно съгласен, и въобще не ми лепи етикети рано-рано, уж си сериозен тип пък избърза...

Картите? Разглеждал съм копия, които описват не само части на Америка, които по онова време на теория не са открити, но и части на Гренландия и Антарктида, която по онова време уж я няма. Пък и последните 2 обекта са покрити с лед за да е по-весело. Копията съвсем официално се водеха точни копия на екземпляри, съхранявани в съответния музей и на практика единствения начин за разминаване беше умишлена фалшификация от страна на музея... Което съм ВИДЯЛ - видял съм, натам какво ще каже някой, ако ще и Нютон да е.. ще го приема ако няма и 0.01% шанс да греши. А за съжаление в науката всички страни разполагат с авторитети, способни да преиначават, премълчават и т.н. ако им изнася. Все пак и учените са хора, често с голямо самочуствие.

И не се заричай, че трудно ще ти покажат нещо, което не си виждал. По света има прекалено много познания, а нито 1 човек не може да знае всичко :> Аз самия съм ламя на тема информация и от опит се убедих в това.

Колкото до адреса, нямаш си понятие кой адрес ми трябва за да кажеш сбъркал ли съм го. Все пак ще отбележа, че стандартния ти навик е да изръсваш нещо като неоспорима истина, ако ще да е базирано на Стария завет и айде. Което не е много редно когато говорим за наука, защото ако нещата бяха толкова прости нямаше теориите да падат една след друга, да се изменят и т.н.[/quote]
Не помня да съм лепил етикети. Казах, е не понасям деникеновци и дарвинисти. Картата на Пири Рейс е тотално сбъркана и осрана-това е обективната и неоспорима истина.. Не казах, че няма неща, които не съм чел по темата, а че трудно ще се намерят. Доказателствата, че ранна цивилизация е картографирала Антарктида, са доста неубедителни. Без хронометър тази работа не става. Но пък в " Древни морски царе" Хапгуд дава сериозни данни, че такива цивилизации е имало. Съгласен съм с него и без изискването да са били картографи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2014 18:50

Като стана въпрос за Деникен ...

Той е прекалено краен... Един вид, като дарвинистите, но в контрапункт.
Преписва и най-маловажните неща на извънземни раси, сякаш са ни дундуркали и за това, кога да ядем, серем, еВем и т.н.
Но не може да му се отрече обаче, че при някои неща уцелва право в десятката.

Има прекалено много сведения за извънземни в древноста, за да бъдат пренебрегнати ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2014 19:23

Аааахахахахахахаха! :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2014 19:29

sin4ec написа:Аааахахахахахахаха! :) :) :)
Изображение

:oops:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2014 20:01

Между впрочем кои са тарикатите, възползващи се от войната на санкции и контрасанкции:
-Турция. Въпреки натиска от Вашингтон, не се включи в санкциите. Огромното й производство на храни, зеленчуци, зехтин, рибни продукти се пласира на руския пазар.
-Бразилия. Като страна от Брикс въобще и не пожела да изслуша Обама. Огромно производство на пилета и пилешки продукти( номер 1 в света), свинско и телешко месо, както и плодове и зеленчуци. Замести евродоставчиците на руския пазар и дори ембаргото да падне, ще си остане там с благословията на руското правителство.
-Швейцария. Шоколади, бонбонки, сирена, млечни продукти, деликатеси...за сметка на французи и нидерландци изнася почти всичко за руския пазар. Което пълни касичката им, естествено.
-Сърбия и Черна гора. Плодове, зеленчуци, мляко и месо. С влакове и камиони-на Изток...
-Израел. Може ли далавера без чадата авраамови ? Продават на Русия и каквото се сетите, и каквото не се сещате-от храни до чипове. Може и да са партия с американците, но пред благия звон на жълтиците никакви партии при тях не виреят.
- Аржентина. Покрай Бразилия е радушно приета на руския пазар, където има какво да предложи-месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци.
- Страните от Брикс. Категорично заявиха, че санкциите срещу Русия са незаконни и отказаха да коментират повече. За Бразилия вече споменахме, Китай си доставя на руснаците каквото му поискат. Останалите две помагат с каквото могат.
Така ембаргото на ЕС беше елиминирано. Нещо повече-производителите от ЕС много трудно ще се завърнат обратно на този пазар, на който гореизброените ще се ползват с привилегии и симпатии. Загубите са си за тяхна сметка. Колкото до Русия-санкциите ще й нанасят около 20 млрд загуби на година според изчисленията. От друга страна, цената на Крим и Донбас , доколкото се измерва с пари, е много, много трилиони.
Но Русия да си се оправя. Има опит в това. Въпросът е защо не сме в горния списък, а сме пак при лузърите и глупендрите?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2014 20:14

sin4ec написа:Между впрочем кои са тарикатите, възползващи се от войната на санкции и контрасанкции:
-Турция. Въпреки натиска от Вашингтон, не се включи в санкциите. Огромното й производство на храни, зеленчуци, зехтин, рибни продукти се пласира на руския пазар.
-Бразилия. Като страна от Брикс въобще и не пожела да изслуша Обама. Огромно производство на пилета и пилешки продукти( номер 1 в света), свинско и телешко месо, както и плодове и зеленчуци. Замести евродоставчиците на руския пазар и дори ембаргото да падне, ще си остане там с благословията на руското правителство.
-Швейцария. Шоколади, бонбонки, сирена, млечни продукти, деликатеси...за сметка на французи и нидерландци изнася почти всичко за руския пазар. Което пълни касичката им, естествено.
-Сърбия и Черна гора. Плодове, зеленчуци, мляко и месо. С влакове и камиони-на Изток...
-Израел. Може ли далавера без чадата авраамови ? Продават на Русия и каквото се сетите, и каквото не се сещате-от храни до чипове. Може и да са партия с американците, но пред благия звон на жълтиците никакви партии при тях не виреят.
- Аржентина. Покрай Бразилия е радушно приета на руския пазар, където има какво да предложи-месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци.
- Страните от Брикс. Категорично заявиха, че санкциите срещу Русия са незаконни и отказаха да коментират повече. За Бразилия вече споменахме, Китай си доставя на руснаците каквото му поискат. Останалите две помагат с каквото могат.
Така ембаргото на ЕС беше елиминирано. Нещо повече-производителите от ЕС много трудно ще се завърнат обратно на този пазар, на който гореизброените ще се ползват с привилегии и симпатии. Загубите са си за тяхна сметка. Колкото до Русия-санкциите ще й нанасят около 20 млрд загуби на година според изчисленията. От друга страна, цената на Крим и Донбас , доколкото се измерва с пари, е много, много трилиони.
Но Русия да си се оправя. Има опит в това. Въпросът е защо не сме в горния списък, а сме пак при лузърите и глупендрите?

:mrgreen: Това за Израел много ми хареса като описание. 8-)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 ное 2014 20:14

Рептайлите шубе ли ги е от българите? :|

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2014 20:17

Кировец написа:Рептайлите шубе ли ги е от българите? :|

Сигур' яко сме ги еВали преди милиони години, ние не помним, ама те помнят, нали са безсмъртни. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 ное 2014 20:25

diplomat написа:
Кировец написа:Рептайлите шубе ли ги е от българите? :|

Сигур' яко сме ги еВали преди милиони години, ние не помним, ама те помнят, нали са безсмъртни. :mrgreen:

Интересна теза. Едва ли търпи дискусия и отрицание. :idea: :lol:

Върни се в “Свободна зона”