Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Лудогорец - Ливърпул

Мнениеот NOMER14 » 27 ное 2014 00:24

Цецо Чука написа:
CSKA 78 написа:Честито класиране за... А група в българското първенство! :lol: :mrgreen:
Връщате се в кочината,както се изразява един виден български орденоносец! О, забравих-имате още една екскурзия до Мадрид! Не забравяйте да вземете автограф от Роналдо,сега ви е паднало! :twisted:

Вие кога ше играете с Мадрид?Как е по програма?

Те май никога не са играли с Мадрид, но пратиха преди двадесетина години едно момче, обичащо супата в Малкия Мадрид и ги направи шампиони. Същото момче, което част от днешните рептили го бойкотираха срещу Малта и то избърса пешкира.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 27 ное 2014 00:24

CSKA 78 написа:
ELFen написа:...нещо още по-лесно бием Реал 3:0, пул бие 1:0

:lol: :lol: :lol: :lol: Браво, каза вица на вечерта! :mrgreen:

са сетиш, ай наздраве и...Правте любов, не война! ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2014 00:26

RedeviL написа:
diplomat написа:
RedeviL написа:Забравил съм я. но съм сигурен, че не съм те обиждал, нито съм ти давал персонални оценки, така че не ми се вярва да съм ти паднал на нивото. ;)

Да, не обиждаш мен, а други хора, това сигурно е по-добре, а? :shock: :lol:

Пак ти казвам- трудно ще ме убедиш, че проблемът е в мен. В тоя форум съм водил много дискусии, но винаги съм уважавал различното мнение и никога не съм влизал в сериозни конфликти. Не знам, какъв ти е случая, но да ми даваш генерални оценки само, защото сме спорили по някаква тема, за която дори не си спомням, не говори добре за теб.

Аз пък ти казах, че ще се направиш на ударен... :oops: Лесно е да обиждаш, това искам да ти покажа, ти като говореше за кренвирши и други такива, не се ли усещаш, че обиждаш някакви хора така? :?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 ное 2014 00:26

Цецо Чука написа:
realist написа:Същият, когото наричат "убиец на шампиони". Същият, чийто сегашен треньор наричат "екзекутора на Ливърпул". Ей тоя, същия.

на 99% от тук пишещите, по онова време РОДИТЕЛИТЕ им не са били родени,не те да са били родени,ако се сещаш за кой библейски период ти се намеква?
И оттогава кво?Мура,Зимбру и т.н.

Пич,не говори глупости.Последната победа на ЦСКА над Ливърпул бе през 2005 година.Айде по-сериозно. :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 ное 2014 00:28

Цецо Чука на 26 Ное 2014 23:23

realist написа:
Същият, когото наричат "убиец на шампиони". Същият, чийто сегашен треньор наричат "екзекутора на Ливърпул". Ей тоя, същия.

на 99% от тук пишещите, по онова време РОДИТЕЛИТЕ им не са били родени,не те да са били родени,ако се сещаш за кой библейски период ти се намеква?
И оттогава кво?Мура,Зимбру и т.н.

Чукче, аз самият бях на този мач на "Васил Левски", пък не се имам за старец. Ти нещо май бъркаш годините. А този на Анфилд беше съвсем скоро. Или за вас българския футбол съществува от 4 години. Откакто Гелчето реши да налива в Разградско. Айде по-сериозно малко!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 27 ное 2014 00:30

NOMER14 написа:Две равенства за 4 дена с цената на загуба на шампионска титла и отпадане от ШЛ. Това е другият прочит на резултата.

Ти с такъв патос го каза, като че ли визираш Байерн М....благодаря !
Освен това тази няма да я бъде, поне с титлата ! ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 ное 2014 00:31

NOMER14 написа:Те май никога не са играли с Мадрид, но пратиха преди двадесетина години едно момче, обичащо супата в Малкия Мадрид

Отбора,който прати момчето в малкия Мадрид се нарича Валенсия,ако не греша...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 ное 2014 00:32

BadBoy написа:
RedeviL написа:
BadBoy написа:Колкото и да ги е яд част от сините и червените историята е написана и тя няма да се промени.
Лудогорец е българския отбор с най-големите успехи в шампионската лига,
дано и други отбори да го последват но и ЦСКА, и Левски, а и всички останали трябва да запомнят, че няма да го направят с омраза, а с много работа.

Лека нощ по тая тема

Тва последното, на кого и защо го казваш? Едва ли, чувствата на феновете имат някаква решаваща роля около развитието на Левски, ЦСКА и останалите ни отбори...

Ми вместо да се плюе по тях, плюите по вашите ръководители и изливайте тази агресия към тях, с плюене по Лудогорец другите отбори по-силни няма станат.

Така казано, вече звучи по-друго и съм на същото мнение. Аз също не тая злоба към Лудогорец, въпреки че понякога безразличието ми към тях се счита за такава.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 ное 2014 00:33

GOLEADOR написа:Пич,не говори глупости.Последната победа на ЦСКА над Ливърпул бе през 2005 година.Айде по-сериозно. :lol:

Човека говори за периода когато сте ги отстранявали,когато Стойчо е бележел,а по Земята още са върлували Т-Рекс...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 ное 2014 00:35

Цецо Чука написа:
GOLEADOR написа:Пич,не говори глупости.Последната победа на ЦСКА над Ливърпул бе през 2005 година.Айде по-сериозно. :lol:

Човека говори за периода когато сте ги отстранявали,когато Стойчо е бележел,а по Земята още са върлували Т-Рекс...

Човекът ти казва, че през 80-те е бил на стадиона за онова стойчовото 2-0.

Върни се в “Лудогорец”