Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2014 13:22

Eminem написа:
fcb_bg написа:Брат, разясни ми критериите на демокрацията, защото аз наистина не ги разбирам.

Не че питаш мен, ама....
Демокрация е ако се дупиш на САЩ. Ако защитаваш интересите на страната си, си диктатор.

Мда, Орбан е нова мишена на демократите. Само щото иска да води държавна политика.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2014 13:23

Айде кажи ми, че малките американчета не ги учат че те са държавта най-най-най на света. Та затова останалия свят им се струва някак си странен и неразбираем.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2014 13:39

fcb_bg написа:Аха, ясно, значи само на запад от Украйна имат право да разгонват тълпите протестиращи, даже и силово, нали? Някъде щом не са настроени европейски не може, но щом е про-европейски може.
Брат, разясни ми критериите на демокрацията, защото аз наистина не ги разбирам.

Не става въпрос толкова за потушаването силово на протестите, от Кабинета Янукович.
Иде реч за това, че Русия нямаше проблем, когато се избиваха "украинци", и не се намеси да спре Янукович, но след това беше проблем когато "украинците" решиха, че в крайна сметка тая Страна си е тяхна, и руска марионетка няма право да я насочва натам, където му кажат от Кремъл.

И преди е ставало на въпрос ...
Мнозинството жители на Украйна искат страната да върви към ЕС, защо Русия зачете мнението на малцинството ?
Не става така ...
Как да си затрае Запада ?
Следващият месец Русия може да решат, че не ги кефи ориентацията на Кавказките Републики, и там да удари едно рамо на някоя малцинствена група.
Не е ли редно Русия да зачита мнението на мнозинството в страните, които са и съседи ?

Не знам защо не желаете да признаете, че Русия няма никакъв проблем ( и нямаше, близката история ни го показва ясно ) ... С това, ЕС и НАТО да са близко до границите и.
Но действията и в Украйна са на база на това, че самата Русия тръгва да налага влияние, тоест не им стига това, че си прайкаха доходен бизнес със Запада, ами сега искат и подчинение.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2014 13:45

THE G.A.M.E написа:Хехехе, от кога изборът и подпомагането на дадена Държава по-пътя и към ЕС, е нещо лошо ? :lol:

Къде пише, че Украйна е собственост на Русия и Запада няма право на инвестиции там, в каквито и да било области ?
Ако Русия се страхува от влизането на Украйна в Западните алианси, това не е проблем на Запада, а на параноята на Путин и КО.

Истината е друга... Както излезе наяве и това, че въобще не е имало никакво споразумение между НАТО и Русия, относно разширяването на военният алианс на Изток.
Както писах, проблема е в Русия, щото те не могат без враг... От край време са си такива.

Ако беше прочел това, което бях постнал преди няколко дни, сега нямаше да ги пишеш тези глупости 8-) Прав им път на хохлите в избора 8-) Половината им територия вече не е тяхна, държавата е фалирала, никой от западните им партньори не ги иска, а еврейчетата от МВФ потриват ръце след всяко споменаване на думичката "помощ"...абе приказка 8-) А, ама какво стана с присъединяването им към НАТО и прословутата европейска интеграция и поканата им за членство в ЕС :roll: Май същото, което и с Боинга. Никой думичка не обелва 8-)

CTAHKO написа:Германия е против влизането на Украйна в НАТО и ЕС

Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер е против влизането на Украйна в НАТО и ЕС. Това заяви той в интервю за списание Spiegel.

Министърът на германското външно министерство смята, че е нереално влизането на Украйна в ЕС в дългосрочна перспектива. По думите му икономическата и политическата модернизация на Украйна е „проект на няколко поколения”.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2014 13:57

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Ами от тогава откогато казаха, че в дадената държава може силово да се сменя властта със средства, които не биха минали в онези които подкрепиха Майдана. Ни в Берлин, ни в париж, ни във Вашингтон властите ще позволят да се палят гуми, целят полицаи с Молотов и да се превземат сгради. Но всичко това беше поощрявано в Украйна, а властта не требваше да пипа с пръст протестиращите. Нали ти давам за пример Щатите. Та при проблем карат военна техника, обаче в Украйна Янукович не можеше. Сега Порошенко може при евентуален протест и танкове да паркира на площада. Нещо критериите не се връзват.
Сега властите в САЩ пак ще изкарат военна техника във Фъргюсън. Янукович що не можеше, надали ще ти отговорят. Асад що не може, пак нема да ти кажат.

Аха, ясно, значи всички протести, срещу зле управляващи политици, са несправедливи, щото същите са избрани законно, и след като е така, могат да си грабят народа на воля. :|
А каква е работата на Русия да свива чужди територии ?
Или всичко е ОК в Украйна, докато управлява техен човек, но после, видиш ли, руснаците там са в опасност ...
Може и да са били в опасност, но си има ООН, има и международни сили за сигурност, на които работата им е да въдворяват ред, именно при такива ситуации.
Не знам как така Русия смятат, че само те имат правото да въдворяват ред в области, дето има руснаци ...

Ми утре САЩ може да решат, заради милионите американци, дето имат имоти в Мексико, да го анексират.
Така де, пазят си своите хора от лудите мексиканци ...
Справедливо ли ще е ?

А сега ми кажи и къде бяха тези сили на ООН по време на Майдана и що не се намесиха 8-) Къде бяха и в Одеса, като горяха живи хора 8-) А да ти припомня ли нахлуването на французите в Мали? Да ти припомня ли и когато от ООН обясняваха, че операцията на НАТО в Сърбия е незаконна ;) И какво стана...ами нищо ;) Ей това ти е ООН-ето ;) Тия еврейски организации ги знаем. Вярвай си им ти, нас не ни замесвай в заблудените ти възгледи :) Организация създадена от евреи, с едничката цел да създаде ционистката държава Израел, няма какво да ми я хвалиш и да се оповаваш на нея 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2014 14:02

fcb_bg написа:Къде са призивите на световната демокрация да се спре с полицейския произвол в Щатите? М? На протестите в Турция, западната общественост искаше почи главата на Ердоган, къде я сега да се обади за щатите? Реваха за протестиращите в Хонконг, къде е реването за Фъргюсън?

Къде е ли? Ей тук 8-) Европейски и демократични ценности, какво да ги правиш 8-)

Джулиан Асанж: До 10г. хората ще са окончателно поробени

„Информационен апартейд“ и всевишна и всеобхватна държавност ще зароби окончателно и ще отнеме свободата на гражданите по света след не повече от десетилетие, заяви Асандж в интервю. „Това е последното свободно поколение…управляващата система и нейния информационен апартейд са нещо, от което никой няма да може да избяга след едва десетилетие…Ние всички се превръщаме в част от тази Държава, независимо дали ни харесва, или не.“ Асандж призова системните администратори, работещи в големи компании и корпорации да престанат да съдействат на разузнавателните агенции, които изискваат все повече лични данни на техни клиенти и потребители. Според създателят на Уикилийкс, медиите пък са изгубили всякаква критичност към властта, по простата причина, че те дори искат разрешение за това да бъдат критични по определени политически процеси и въпроси.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 ное 2014 14:03

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Ами от тогава откогато казаха, че в дадената държава може силово да се сменя властта със средства, които не биха минали в онези които подкрепиха Майдана. Ни в Берлин, ни в париж, ни във Вашингтон властите ще позволят да се палят гуми, целят полицаи с Молотов и да се превземат сгради. Но всичко това беше поощрявано в Украйна, а властта не требваше да пипа с пръст протестиращите. Нали ти давам за пример Щатите. Та при проблем карат военна техника, обаче в Украйна Янукович не можеше. Сега Порошенко може при евентуален протест и танкове да паркира на площада. Нещо критериите не се връзват.
Сега властите в САЩ пак ще изкарат военна техника във Фъргюсън. Янукович що не можеше, надали ще ти отговорят. Асад що не може, пак нема да ти кажат.

Аха, ясно, значи всички протести, срещу зле управляващи политици, са несправедливи, щото същите са избрани законно, и след като е така, могат да си грабят народа на воля. :|
А каква е работата на Русия да свива чужди територии ?
Или всичко е ОК в Украйна, докато управлява техен човек, но после, видиш ли, руснаците там са в опасност ...
Може и да са били в опасност, но си има ООН, има и международни сили за сигурност, на които работата им е да въдворяват ред, именно при такива ситуации.
Не знам как така Русия смятат, че само те имат правото да въдворяват ред в области, дето има руснаци ...

Ми утре САЩ може да решат, заради милионите американци, дето имат имоти в Мексико, да го анексират.
Така де, пазят си своите хора от лудите мексиканци ...
Справедливо ли ще е ?

А сега ми кажи и къде бяха тези сили на ООН по време на Майдана и що не се намесиха 8-) Къде бяха и в Одеса, като горяха живи хора 8-) А да ти припомня ли нахлуването на французите в Мали? Да ти припомня ли и когато от ООН обясняваха, че операцията на НАТО в Сърбия е незаконна ;) И какво стана...ами нищо ;) Ей това ти е ООН-ето ;) Тия еврейски организации ги знаем. Вярвай си им ти, нас не ни замесвай в заблудените ти възгледи :) Организация създадена от евреи, с едничката цел да създаде ционистката държава Израел, няма какво да ми я хвалиш и да се оповаваш на нея 8-)

Въртиш,сучиш все тези евреи са ти в главата.Абе да не си някой палестинец или арабела. :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2014 14:12

ivan56 написа:Въртиш,сучиш все тези евреи са ти в главата.Абе да не си някой палестинец или арабела. :mrgreen: :mrgreen:

Абе не съм, ама нали виждаш, че където има някакви размирици, пучове, преврати, кризи, пък било то и финансови, хуманитарни или екологични, все евреи са намесени 8-) Пък в същия момент, не са спрели да реват за измисления им антисемитизъм. А сега чете ли за нефта на ИД, каква е врътката и от къде арабелите се снабдяват с пари и оръжие 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 ное 2014 14:27

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Въртиш,сучиш все тези евреи са ти в главата.Абе да не си някой палестинец или арабела. :mrgreen: :mrgreen:

Абе не съм, ама нали виждаш, че където има някакви размирици, пучове, преврати, кризи, пък било то и финансови, хуманитарни или екологични, все евреи са намесени 8-) Пък в същия момент, не са спрели да реват за измисления им антисемитизъм. А сега чете ли за нефта на ИД, каква е врътката и от къде арабелите се снабдяват с пари и оръжие 8-)

Шегувам се.Такива са какво да ги правиш,винаги търсят лекото и мекото.Нагляри до безобразие.
Ама мен лично ме кефят как действат срещу арабели и палестинци и тем подобна измет.
[offtopic]Иначе преди години държах магазин за сезона по Черноморието,е няма такава гад като тях.
Цена 30 лв за тениска: Идва и ти вика 2 тениски за 15 кинта. :lol:
Купи си нещо,след 10 минути се връща и иска да го връща по-надолу го видял по евтино.
И почват едни циркове крясъци викове абе чудо.[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2014 14:34

Стотици хиляди долари пристигат от САЩ в личните сметки на украински военни. Това сочат секретни документи, с които са се сдобили украински хакери от групата "Киберберкут", предаде ТАСС.

"Анализът на само няколко материала оставя впечатлението, че армията на Украйна е подразделение от въоръжените сили на САЩ. Обемът на финансирането смайва с мащабите си, а упадъкът на украинските войски - със своята дълбочина. Стотици хиляди долари идват в личните сметки на военнослужещи и някои офицери ги използват за лични нужди", твърди организацията на своя сайт.

Хакерите от "Киберберкут" твърдят, че по време на посещението на Джо Байдън в Киев на 20 и 21 ноември са получили достъп до поверителни материали на Държавния департамент, пазени в паметта на мобилно устройство, което носел член на американската делегация.

Според тях някои секретни документи сочели, че министерството на отбраната на Украйна е поискало от САЩ 30,7 милиона долара като военнотехническа помощ. Средствата щели да бъдат изразходвани за покупка на свързочни средства, системи за корабоплаване, уреди за наблюдение, които ще се монтират на кораби на бреговата охрана, роботи за разминиране, екипировка за военнослужещите и компютри за Националния университет за отбрана в Киев.

"Ние - "Киберберкут", вече сме предупреждавали, че е недопустимо Вашингтон да се меси във вътрешните работи на страната ни. Неведнъж сме заявявали освен това, че не приемаме антинародната политика на киевската власт, поставила Украйна в зависимост от САЩ", се казва в изявление на групата, поместено на сайта й.

:roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”