Стискам палци за Стойчо Стоев. Друг подходящ в момента не виждам.
Уволниха Любо Пенев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уволниха Любо Пенев!
Нааай-после
.
Абе какво се занимавате с тоя псевдо -национален отбор бе , заебете ги и тва е , нещастници Малта ги направиха смешни
Няма никакво значение. За нас всички следващи мачове са приятелски. Няма за къде да се класираме. Освен това, не мисля, че проблемът беше само в треньора.
obi4am_pirin написа:да видим кой ще се прежали сега...
Това задължително трябва да е Георги Иванов - Гонзо - изключително амбициозен и всеотдаен.Само по този начин Левски най-сетне ще се отърве от неговото присъствие и със сигурност ще запази мястото си в групата на майсторите.
Дано успее да ИМ взема голяма неустойка!Който ще да е треньор-обречен е!
Сега като сложат Ферарио Спасов ще видите вие !!!

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Супер .Ама да се бяха уволнил и самите шефове на БФС .
Не им трябва тренер. Да вземат в краен случай ''Кокала''.
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Най-вероятно ще сложат хипер,мега, ултра некадърния Красимир Балъков.
За мен трябва да върнат Чичо Митко.
За мен трябва да върнат Чичо Митко.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Долно уйно написа:shotgun blues написа:Лечков сега го съобщи..следващият моля
Ти разлика между уволнение и освобождаване правиш ли?
Аз го сподели и след мача, Пенев ТРЯБВА да остана за да натрие носа на футболистите и да им покаже, че няма да е с тяхната, но БФС не му даде тази възможност. Сега ще дойде следващия, който нищо няма да промени, на него също ще му спретнат някой бойкот и толкова.
Любо ако беше останал щеше да остави Попето резерва или нямаше да го извика, сега новия отново ще го вземе.
КАкво да им натрива носа? НАли още след мача с Хърватска им се закани...щяло да има промени ....е минаха 2 мача и къде са промените? Че ще ми вика за мач с МАлта 30+-годишния Илиев от Китай и набора му Маркиньос???? Преди мача с Малта нали сменя столове, казваше, че това е задължителна победа, поправителе???? Я ми кажи на колко мача си виждал да присъства Чичовото и да гледа проекто национали и на коко Капело или Конте или който и да е друг национален селекционер? Какво постихгна Чичовото? Победи над Азербейджан и МАлта....един сериозен мач не е спечелил.
Последна промяна от bobo_13 на 20 ное 2014 16:55, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника