ShooterMan написа:Извинявай, ама дай да видим нещата от друг ъгъл. Той е шампион, 20 години на върха в аматьорски бокс, профи-бокс, кик-бокс....и идва някакъв НЕАНДЕРТАЛЕЦ, който интелектуално е на нивото на костенурка и му казва - измамник, дай допинг, щото АЗ така искам? КОЙ СИ ТИ БЕ, КОЙ, ЧЕ ДА КАЗВАШ? Представи си себе си, получаваш заплата и някакво пичлеме от улицата, цигане ти поиска пари, ти вадиш 10 стотинки и то - аве еййй, я кажи колко получаваш бе, я се отчети тука пред мене?! Пульо, макар и надут до немай и къде тука в България навън е абсолютнен АНОНИМКО, поразчу се с бръщолявенето си, стана известен като ГОЛЯМАТА УСТА, после стана за смях на ринга, после за резил с поведението си след мача, а накрая...мисля, че е засъжаление, защото май май не знае изобщо къде се намира и какво прави, явно от тупалките на Кличко е получил някакви мозъчни увреждания
Кличко не е велик шампион. Той никога не се е бил сред велики боксьори, за това няма да бъде велик.
Кличко може да е възпитан и умен, но е лицемер. Това,че бил казал добри думи за нашия нищо не означава. Аз може да ти кажа,че си красив, но в същото време да искам да изям очните ти ябълки!
Иначе това което си написал за нашия е напълно вярно(донякъде) и те подкрепям. Нашият взе все повече да прилича на Бригс.