Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Мнениеот Alexx » 17 ное 2014 14:27

ShooterMan написа:Извинявай, ама дай да видим нещата от друг ъгъл. Той е шампион, 20 години на върха в аматьорски бокс, профи-бокс, кик-бокс....и идва някакъв НЕАНДЕРТАЛЕЦ, който интелектуално е на нивото на костенурка и му казва - измамник, дай допинг, щото АЗ така искам? КОЙ СИ ТИ БЕ, КОЙ, ЧЕ ДА КАЗВАШ? Представи си себе си, получаваш заплата и някакво пичлеме от улицата, цигане ти поиска пари, ти вадиш 10 стотинки и то - аве еййй, я кажи колко получаваш бе, я се отчети тука пред мене?! Пульо, макар и надут до немай и къде тука в България навън е абсолютнен АНОНИМКО, поразчу се с бръщолявенето си, стана известен като ГОЛЯМАТА УСТА, после стана за смях на ринга, после за резил с поведението си след мача, а накрая...мисля, че е засъжаление, защото май май не знае изобщо къде се намира и какво прави, явно от тупалките на Кличко е получил някакви мозъчни увреждания :o

Кличко не е велик шампион. Той никога не се е бил сред велики боксьори, за това няма да бъде велик.
Кличко може да е възпитан и умен, но е лицемер. Това,че бил казал добри думи за нашия нищо не означава. Аз може да ти кажа,че си красив, но в същото време да искам да изям очните ти ябълки!
Иначе това което си написал за нашия е напълно вярно(донякъде) и те подкрепям. Нашият взе все повече да прилича на Бригс.

renegade_s
Контакти:

Мнениеот renegade_s » 17 ное 2014 14:31

Alexx написа:
ShooterMan написа:Извинявай, ама дай да видим нещата от друг ъгъл. Той е шампион, 20 години на върха в аматьорски бокс, профи-бокс, кик-бокс....и идва някакъв НЕАНДЕРТАЛЕЦ, който интелектуално е на нивото на костенурка и му казва - измамник, дай допинг, щото АЗ така искам? КОЙ СИ ТИ БЕ, КОЙ, ЧЕ ДА КАЗВАШ? Представи си себе си, получаваш заплата и някакво пичлеме от улицата, цигане ти поиска пари, ти вадиш 10 стотинки и то - аве еййй, я кажи колко получаваш бе, я се отчети тука пред мене?! Пульо, макар и надут до немай и къде тука в България навън е абсолютнен АНОНИМКО, поразчу се с бръщолявенето си, стана известен като ГОЛЯМАТА УСТА, после стана за смях на ринга, после за резил с поведението си след мача, а накрая...мисля, че е засъжаление, защото май май не знае изобщо къде се намира и какво прави, явно от тупалките на Кличко е получил някакви мозъчни увреждания :o

Кличко не е велик шампион. Той никога не се е бил сред велики боксьори, за това няма да бъде велик.
Кличко може да е възпитан и умен, но е лицемер. Това,че бил казал добри думи за нашия нищо не означава. Аз може да ти кажа,че си красив, но в същото време да искам да изям очните ти ябълки!
Иначе това което си написал за нашия е напълно вярно(донякъде) и те подкрепям. Нашият взе все повече да прилича на Бригс.

+1

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 17 ное 2014 14:32

mtaraduda написа:Пхахаха тръгнали да ми сравняват величия в своите области като Тайсън и Доктора Хонорис Кауза с Пулев. Само че забравяте едно, те първо си извуюваха правото да говорят така и след това говореха. Тайсън можеше да каже каквото поиска и все още може, защото мачовете му траеха по 1 минута (както и оняденшния), Стоичков правеше уникални неща на терена, нищо че е простак. А нашия кво? На гол тумбак, чифте пищови. Пълен палячо, на който не му харесва да духа супата.

Ти май четеш само първите изречения от коментарите, а?
Я пак ми прочети коментара, казал съм абсолютно същото като теб.

Едно време Тайсън се държеше така. Като се замисля, Христо Стоичков също има маса подобни изригвания. Разликата е, че двамата илизаха след това на ринга/терена и правеха противниците си смешни. Тогава донякъде ти е простено подобно поведение. Когато обаче са ти направили физиономията на някаква лилавееща висяща пихтия и мача ти е приключил в болницата, е леко неуместно да изригваш по тоя начин.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 ное 2014 14:37

Правилно е поведението на Кобрата, но останах с впечатлението, че не си вижда грешките в мача
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 ное 2014 14:40

Alexx написа:Кличко не е велик шампион. Той никога не се е бил сред велики боксьори, за това няма да бъде велик.

Кой аспект от играта на Влад Кличко не е на велик шампион? Изключително бърз, перфектна игра с крака, перфектно движение по ринга, изключително спокоен, над средното ниво сила на удар, перфектен тактик, изключително интелигентен боец.

Стига с тия тъпи сценарии, в които Майк Тайсън убива Кличко, за да може да хулите по украинеца. Според мен Владимир щеше да бие Тайсън, при това много лесно. Тайсън е животно, на което въздуха свършва в 5-7ми рунд, а Влад нямаше да го остави да се доближи до него за удар. Естествено тва е бокс и всичко може да се преобърне само с 1 удар. Но да ми изкарвате Владимир някакъв палячо, дето по случайност 10 години нема кой да го бие, некак си е смешно.

Кво значи, че е лицемер? Щото не ходи да псува като каруцар кобрата, за тва ли е лицемер? Кой спортист харесва опонентите си? Ти ако ги харесваш, нямаше да си спортист, а фен. Елементарната култура и спортсменство тука ги наричаме лицемери и "свирки".

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 ное 2014 14:46

samo_levski, стига с тоя Тайсън бе. Той не е единствения велик боскьор от неговото поколение. Ленъкс и Ивендър щяха да бият братята.
Иначе Кличко няма никаква конкуренция за това е номер 1. Но няма конкуренция не защото е прекалено добър, а защото другите са прекалено слаби. Също така стила на боксиране е изключително скучен.

Ето какво казва един истински ценител и разбирач на бокса за братята

https://www.youtube.com/watch?v=qxx60wk_JWU
https://www.youtube.com/watch?v=QKfQQAhuCRE

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 ное 2014 14:54

Alexx написа:samo_levski, стига с тоя Тайсън бе. Той не е единствения велик боскьор от неговото поколение. Ленъкс и Ивендър щяха да бият братята.
Иначе Кличко няма никаква конкуренция за това е номер 1. Но няма конкуренция не защото е прекалено добър, а защото другите са прекалено слаби. Също така стила на боксиране е изключително скучен.

Ето какво казва един истински ценител и разбирач на бокса за братята

https://www.youtube.com/watch?v=qxx60wk_JWU
https://www.youtube.com/watch?v=QKfQQAhuCRE

Ленъкс има една победа на Виталий. Виталий доминираше в мача. Всички рундове бяха в негова полза. И ако не беше бруталния късмет да му среже така окото с ръкавицата, познай дали щеше да устиска до края. После се уплаши, не му даде реванш и се отказа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 ное 2014 14:57

Ако мача беше продължил, Ленъкс щеше да го бие. Просто Виталий изглеждаше равностоен, защото беше в добра форма,а Ленъкс дърт в слаба форма.

Дано Уайлдър бие Влад и стане абсолютен световен шампион,че ще е срам за този спорт, шампион да е скучен бял боксьор и то от Европа ...

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 ное 2014 15:01

Alexx написа:Ако мача беше продължил, Ленъкс щеше да го бие.

Да, добре, говори си. Той Люис в 6тия рунд вече не можеше да стои на краката си от умора и при това беше загубил всички рундове преди това. Но някак си щеше да го бие, сигурно. Няма проблем да си говориш, де. Ако си вярваш, вече е проблем. Но не за мен, а за теб :)

Върни се в “Други спортове”