Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Стига мустаката демагогия!

Мнениеот Кировец » 12 ное 2014 20:44

Аз живея на квартира и като се преебе нещо хазяина си го хваща от наема. Държавата какво е приспаднала, какво е ремонтирала?

petko.h.markov
Контакти:

Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот petko.h.markov » 12 ное 2014 20:57

Captain Stottlemeyer написа:
Кировец написа:
eddie написа:На мен не ми е ясно чия собственост е стадиона сега и чия ще бъде след строежа.

Пука ли ти чия собственост ще е, след като имате право да го ползвате безвъзмездно и безплатно? :lol:

Само дето пропускаш малката подробност, че стадионът се поддържа от клуба, към него се изгради общежитие със средства на клуба, има един от най-добрите терени в България с отопление. За сравнение, "Армията" прилича на кочина и мирише на кенеф с химическите си тоалетни... :lol:
По другия въпрос: Новият сектор "А" е собственост на ПФК "Левски" за срок от 20 години. Останалите (старите) сектори са общинска собственост. След като се изградят новите на тяхно място, те също ще преминат в собственост на клуба... 8-)

Я ми обясни смисъла на последните 3 изречения.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 13 ное 2014 10:35

Sinite ot Sofia написа:Сега е момента да покажем, какво значи Левски за нас! Всички заедно можем да изправим Левски на крака и ще го направим. Истината е, че няма как такъв отбор с такава фенска маса да изчезне в небитието. Да, вярно е, че "футболистите" на Левски в момента са ужасни и както и да ги наречем, няма да сбъркаме. Вярно е, че Левски не се управлява правилно от много години насам и че много хора се отдръпнаха, но също така е вярно и показателно (юбилея), че искрата е жива и само чака да се разпали. Не слушайте ония от Борисовата градина, които пропагандират как сме клекнали пред Батков и видите ли той пак е собственик, не сме го били изгонили и т.н. Да, това е факт, но също така е факт и влизането на феновете в управлението чрез тръста, чиято идея е именно да гарантира пред обикновения привърженик, че всичко е прозрачно и се прави за доброто на най - обичаната институция в държавата (страната, защото държава няма). Всеки е свободен, и ще може, да даде идея, да помогне с каквото може. Това бяха основните искания на тръста и за момента са изпълнени. Левски има голямото богатство да бъде обичан от милиони българи и ако хората повярват, нещата ще се случат. 10-12 лв наистина не са малко за обикновения българин в днешно време, да ги отдели за мач (особено когато не получава това, което му иска), но като се замислите - къде ли не ги даваме?! Не е ли поносимо и страхотно да си купим билет, да попеем за Левски, да видим 10, 12 000 на Герена в мач с Хасково например!? Ей така, напук на всичко. Просто защото това ни е завещано от тези преди нас - любовта, идеята и идеала.. аз не съм от Левски, само когато бие! Преходни са всички, Левски е вечен! Ръка за ръка и Левски отново ще е там където му е мястото, а тогава - да му мислят тези срещу нас.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 ное 2014 12:22

Кировец написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Кировец написа:
eddie написа:На мен не ми е ясно чия собственост е стадиона сега и чия ще бъде след строежа.

Пука ли ти чия собственост ще е, след като имате право да го ползвате безвъзмездно и безплатно? :lol:

Само дето пропускаш малката подробност, че стадионът се поддържа от клуба, към него се изгради общежитие със средства на клуба, има един от най-добрите терени в България с отопление. За сравнение, "Армията" прилича на кочина и мирише на кенеф с химическите си тоалетни... :lol:
По другия въпрос: Новият сектор "А" е собственост на ПФК "Левски" за срок от 20 години. Останалите (старите) сектори са общинска собственост. След като се изградят новите на тяхно място, те също ще преминат в собственост на клуба... 8-)

К`во ти пука, нали докато се построи няма да сте плащали и 1 стотинка за наем?! К`во ми се обясняваш не мога да разбера?! Колко години Левски е плащал наем за този стадион? Кога последно?
Бахти наглите същества. Ами и ЦСКА да не плаща наем и Армията няма да мирише на кенеф, ама от къде толкова мозък в голямата глава?

Ако имаше малко сиво вещество в главата сам щеше да си отговориш ама явно мисленето не ти е сила ;)

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 ное 2014 13:37

Той е задал въпросите, на които явно е неудобно да се отговори. За това и му отговаряп така. ;)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 ное 2014 13:48

Кировец написа:Аз живея на квартира и като се преебе нещо хазяина си го хваща от наема. Държавата какво е приспаднала, какво е ремонтирала?

Ама имаш договор с хазяина ти ще го спазваш , Никой не те кара на сила да живееш точно в тази квартира ако не ти изнася се изнасяш нали. А договорите са си договори никой не ги е карал на сила да ги подписват управниците в ЦСКА ;)мементо мисля ,че ти отговори и на теб доста изчерпателно ако не ви изнася или си постройте собствен стадион или трактора ли кировеца се маха от това жилище намира друго с по добър наем или си купува собствено и не мрънка ;)

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 13 ное 2014 16:43

Армията та Армията като сте толкова отворени нека общината ви отреди имот в покрайнините на София както са постъпили с Левски/за по късопаметните стадиона на Левски също е бил в центъра на столицата/ и си построете стадион. Спукахте ни ушите как не сте комунсти и т.н , но ако може на готово да вземете имотите на БНА без да сте дали и стотинка. Базата в Панчарево на кой е? или може би там е било учредителното събрание 1948г. в нивата на Вуте от Панчарево.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 13 ное 2014 19:24

svetli-lz написа:Армията та Армията като сте толкова отворени нека общината ви отреди имот в покрайнините на София както са постъпили с Левски/за по късопаметните стадиона на Левски също е бил в центъра на столицата/ и си построете стадион. Спукахте ни ушите как не сте комунсти и т.н , но ако може на готово да вземете имотите на БНА без да сте дали и стотинка. Базата в Панчарево на кой е? или може би там е било учредителното събрание 1948г. в нивата на Вуте от Панчарево.

Хайде да не прекаляваме, има военни авиационни снимки от онова време.. така наречения "стадион" представлява една ливада с 2 реда пейки и една съблекалня, дадени ви за ползване от общината.. ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 ное 2014 20:13

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2014 20:15

AN71 написа:
Кировец написа:Аз живея на квартира и като се преебе нещо хазяина си го хваща от наема. Държавата какво е приспаднала, какво е ремонтирала?

Ама имаш договор с хазяина ти ще го спазваш , Никой не те кара на сила да живееш точно в тази квартира ако не ти изнася се изнасяш нали. А договорите са си договори никой не ги е карал на сила да ги подписват управниците в ЦСКА ;)мементо мисля ,че ти отговори и на теб доста изчерпателно ако не ви изнася или си постройте собствен стадион или трактора ли кировеца се маха от това жилище намира друго с по добър наем или си купува собствено и не мрънка ;)

Тотааално сбъркана представа за живота в жилище под наем имаш. По същия начин стоят и нещата с клубовете в България, но ти няма как да го проумееш.
И много ясно, че ще спазваш договор с хазяйна, но той не може само да прави лапаница, а трябва и да реновира, щото в един момент станите ще окапят, плочките в банята и те, кенефа ще мухляса и НИКОЙ няма да иска да му плаща наем. Капиш?

Върни се в “Левски”