Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот HoUs4oOL » 12 ное 2014 02:16

soccerav написа:Отговорът е лесен. Защото в този форум е пълно с увредени хора. Че нормален човек ще тръгне ли да политизира тема за ДЕТСКА песен?? И то БЪЛГАРСКА, която ще ни представи на европейски конкурс.

Тъжното е,че песента е политизирана още с добавянето на Хасан и Ибрахим в нея...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 ное 2014 02:18

soccerav написа:
AnalBreaker написа:Има 100 теми за политика, религия и световни конспирации и т.н. Защо трябва тази тема, свързана с нещо положително на фона на тежката ни съдба, да бъде опорочавана с малоумни коментари ?

Отговорът е лесен. Защото в този форум е пълно с увредени хора. Че нормален човек ще тръгне ли да политизира тема за ДЕТСКА песен?? И то БЪЛГАРСКА, която ще ни представи на европейски конкурс. Тия хора които викат, че заради имената няма да подкрепят песента...ми ок, тяхна си работа, хайде мога да го приема, ама тия нищожества които даже почват и да обиждат малките..това са хора на които омразата и злобата са им най-добрите приятели. Супер много съм разочарован от писаното в темата, въпреки че очаквах това масово ср*не. На този форум му трябват два пъти повече админи, защото в момента контрола е тотално занемарен. Всеки си прави каквото си поиска и правилата стоят само за украшение.

Да, наистина е лесен. Нормален човек ще тръгне ли да организира политически конкурси за деца :?: :?: :?: :?: А нормална държава ще тръгне ли да си изпраща децата по такива политически конкурси ;) Простичко си е, ама малко трябва и да се позамислиш ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2014 02:18

CTAHKO написа:Искам да гласувам за Хасан и Ибрахим! Къде да го направя? Как и кой ще ми обясни всичко :?:

Отваряш линка който се намира в първото мнение на темата и гласуваш в тази импровизирана анкета, в която забележи има Криси, има хасан, има и Ибрахим.
Този път не ти се получи, опитай отново.
Ако искаш реално да гласуваш за тях, отиваш в Русия, купуваш си една карта на техен оператор, зареждаш я с пари и пускаш СМС-и.

Очаквам сега тролския ти отговор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 ное 2014 02:20

CTAHKO написа:Да, наистина е лесен. Нормален човек ще тръгне ли да организира политически конкурси за деца :?: :?: :?: :?: А нормална държава ще тръгне ли да си изпраща децата по такива политически конкурси ;) Простичко си е, ама малко трябва и да се позамислиш ;)

Значи Русия е ненормална държава? :? :shock: :shock: Само да не дойде виали да те потупа. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 ное 2014 02:25

BadBoy написа:
CTAHKO написа:Искам да гласувам за Хасан и Ибрахим! Къде да го направя? Как и кой ще ми обясни всичко :?:

Отваряш линка който се намира в първото мнение на темата и гласуваш в тази импровизирана анкета, в която забележи има Криси, има хасан, има и Ибрахим.

За тях отделна тема ли да чакаме да се пусне или... :? :roll: Значи, гласувайки за Хасан и Ибрахим, гласувам и за Криси 8-) Е, не искам ;) Това е същата работа, като да има тема за Криси, да ме карат да гласувам за нея, а всъщност да гласувам за Хасан и Ибрахим ;) На теб пък този път ти се получи много хубаво ;)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 12 ное 2014 02:27

HoUs4oOL написа:
soccerav написа:Отговорът е лесен. Защото в този форум е пълно с увредени хора. Че нормален човек ще тръгне ли да политизира тема за ДЕТСКА песен?? И то БЪЛГАРСКА, която ще ни представи на европейски конкурс.

Тъжното е,че песента е политизирана още с добавянето на Хасан и Ибрахим в нея...

Не е вярно! Не ми е ясно, защо като онази ромска перла Софи беше избрана да ни представя на същинската Евровизия нямаше толкова рев, колкото има сега заради това, че са вкарали в една песен двама малчугани с турски имена. Еми то по тая логика ако момчета се казваха Стефан и Константин пак би следвало ситуацията да е същата, тъй като и двете имена не са български. Знаеш ли приятел, аз съм сигурен, че ако си бяха спестили имената на момчетата в заглавието и никой нямаше да ги разбере, същата помия щеше да се излее върху Крисия, бъди сигурен. Проблема не е в имената на момчетата.
Последна промяна от soccerav на 12 ное 2014 02:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2014 02:28

CTAHKO написа:
BadBoy написа:

За тях отделна тема ли да чакаме да се пусне или... :? :roll: Значи, гласувайки за Хасан и Ибрахим, гласувам и за Криси 8-) Е, не искам ;) Това е същата работа, като да има тема за Криси, да ме карат да гласувам за нея, а всъщност да гласувам за Хасан и Ибрахим ;) На теб пък този път ти се получи много хубаво ;)

Напъни още малко и ще родиш, няма да те мъчи толкова.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 ное 2014 02:33

soccerav написа:Проблема не е в имената на момчетата.

Същинския проблем е,че ни се натрапват в лицето имената Хасан и Ибрахим,и че умишлено се заиграва с националното самосъзнание на българина,за пореден път се засяга националната гордост и се бърка в една рана,която никога няма да заздравее,независимо обясненията,че не е нормално,и че сме европейци,ей това е проблема поне за мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 ное 2014 02:39

BadBoy написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:

Напъни още малко и ще родиш, няма да те мъчи толкова.

Пълниш ми душата :!: Истински патриот :!: Левски и Ботев се гордеят с теб :!:

П.П. На зададените ти въпроси ще отговориш ли? Кога???
Последна промяна от CTAHKO на 12 ное 2014 02:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 12 ное 2014 02:40

HoUs4oOL написа:
soccerav написа:Проблема не е в имената на момчетата.

Същинския проблем е,че ни се натрапват в лицето имената Хасан и Ибрахим,и че умишлено се заиграва с националното самосъзнание на българина,за пореден път се засяга националната гордост и се бърка в една рана,която никога няма да заздравее,независимо обясненията,че не е нормално,и че сме европейци,ей това е проблема поне за мен.

Ба, не съм от хората който ще тръгне да оправдава защо не трябва да правим нещо, защото сме "европейци". Аз не мисля, че някой ни натрапва тези две имена, не разбирай погрешно, и аз не искам да са Хасан и Ибрахим, ама в крайна сметка не са главните действащи лица във видеото и не ми пречат особено. Ако помислиш ще се сетиш, че имаме един голям певец с турско име и е сляп. Ще те оставя сам да се сетиш как се казва и дали и той е някакъв опит да се натрапи на народа нещо. Разбирам къде ти е проблема и мерси, че се аргументираш за разлика от едни други индивиди! ;)

Върни се в “Архив”