Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Да подкрепим Крисия и нейната песен на Евровизия

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2014 00:49

Тая държава няма бъдеще.
Децата му пречели, че били от друга религия и изпълнявали други обичай,
не мога повече баце.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 ное 2014 00:54

Успех на трите деца! И в живота, и на музикалното поприще, ако останат в него и занапред.

Песента ми се струва клиширана, не ме впечатлява кой знае колко. Клипът е безвкусен: вятър и дим - "Пайнер" режим.
Последна промяна от Groucho на 12 ное 2014 00:55, променено общо 1 път.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 ное 2014 00:54

organzata написа:

Слагам чалмата,и идвам у вас поря сестра ти майка ти и баба ти с баклава ли ще ме почерпиш за тая мъжка постъпка.

Ще те почерпя, ако напуснеш страната ни час по-скоро. На България са нужни мислещи хора, а не идиоти
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 ное 2014 00:58

organzata написа:
AnalBreaker написа:
snakebite написа:
organzata написа:

Къде бе момко прочете,че съм писал,че е от Турция.Вероятно е от такъв произход,като се има предвид от къде идва,или още по-лошо помакиня.

Разбира се че от помашки произход, майка и се казва Ангелина, бащата - Марин, чистокръвни помаци са :lol:

Ето затова ще сме в лайн*та още 100 години. Ние сме завистливи малки човечета, които страдат от липса на ценности. Дай ни да мразим, критикуваме и да обсъждаме другите и сме номер 1

Слагам чалмата,и идвам у вас поря сестра ти майка ти и баба ти с баклава ли ще ме почерпиш за тая мъжка постъпка.

Не - ще си напиша в завещанието всички мои потомци да мразят всички твои сънародници. Ти си болен бе!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 ное 2014 00:59

BadBoy написа:Тая държава няма бъдеще.
Децата му пречели, че били от друга религия и изпълнявали други обичай,
не мога повече баце.

Държавата няма бъдеще,защото е пълно с хора,които се мислят за по-умни и по-добри от останалите.
Децата не ми пречат,а не ги харесвам,защото не харесвам турци,не са ми приятни,ако кажа нещо от рода на ''Е,какво като са турци,те са деца'',ще е лицемерно.
А това за религиите не знам как да го коментирам,хората се трепят и избиват по между си заради религиите от край време,ама нашия не можел повече...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 ное 2014 01:05

Ако нямаше намесени турски корени, нямаше да има такъв проблем. Тази нотка на национална гордост никога няма да изчезне. И да знаете, че в Турция надали ще пратят техен представител накуп с българин.
Български политици, които се българеят, ходят и надъхват турци незнаещи български и им обещават български земи, които ги чакат. И това със съгласието на турското правителство.
Нормално е да има неприязън, лошото е че сега го отнасят деца.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 ное 2014 01:05

plamenst7 написа:
organzata написа:
AnalBreaker написа:
snakebite написа:
organzata написа:

Къде бе момко прочете,че съм писал,че е от Турция.Вероятно е от такъв произход,като се има предвид от къде идва,или още по-лошо помакиня.

Разбира се че от помашки произход, майка и се казва Ангелина, бащата - Марин, чистокръвни помаци са :lol:

Ето затова ще сме в лайн*та още 100 години. Ние сме завистливи малки човечета, които страдат от липса на ценности. Дай ни да мразим, критикуваме и да обсъждаме другите и сме номер 1

Не - ще си напиша в завещанието всички мои потомци да мразят всички твои сънародници. Ти си болен бе!

E значи да мразят българския народ.Явно никой не схвана какво имах предвид,нищо като пораснете малко повече ще разберете.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 ное 2014 01:13

Тая тема е като тест дали си олигофрен. Успех на българчетата. А вие се научете, че щом имат бг гражданство и ни представляват в Европа, значи са БЪЛГАРИ. Навсякъде по света е така 8-)

Интересно как същите русофилчета си изразяват хейта и в тая тема :roll:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 ное 2014 01:20

Soulen написа:Тая тема е като тест дали си олигофрен. Успех на българчетата. А вие се научете, че щом имат бг гражданство и ни представляват в Европа, значи са БЪЛГАРИ. Навсякъде по света е така 8-)

Интересно как същите русофилчета си изразяват хейта и в тая тема :roll:

А уж комунизъм, туй-онуй. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 12 ное 2014 01:25

Идеята беше, че няма как да държим отговорни днешните хора за действията на техни сънародници преди 200-300 години. Друг е въпросът, че има хора които ходят и подстрекават хората с турски произход и се опитват да ни противопоставят едни на други. Лошото е, че има такива които се връзват и от страна на българите и от страна на българските турци. Правилният подход би било всеки да бъде съден според НЕГОВИТЕ действия, а не според действията на негови роднини, сънародници или каквито и да било други.
Говорил съм с гърци и те са ми казвали, че в училище учат за доста зверства на българи спрямо гръцко население в миналото и в това отношение сме били по-жестоки дори и от османците. За това обаче не се учи в българските училища и не съм забелязал гърците да таят някаква омраза към нас заради тези факти от миналото ни. Ако трябваше да се мразим по тази логика, то половината свят трябва да мрази немската нация заради Хитлер и Втората световна.

П.С. А всъщност темата е за песента на едни деца. Засрамете се!
Последна промяна от plamenst7 на 12 ное 2014 01:27, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”