XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Sstefanov » 10 ное 2014 15:18

1:3 ако се напънат делиорманци може и повече. Чел съм мнения и преди предишните мачове , все същите ама реалността се оказва друга!

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 10 ное 2014 15:25

Време е да ги бием. Пътя към титлата минава през задължителни победи на Армията. В този случай ни устройва и равен, тъй като преднината ни е много добра. Надявам се на пълен стадион, сериозна подкрепа и победа с 1 гол разлика. Вярвам, че можем да победим евробоеца Лудогорец. САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 10 ное 2014 15:33

Надявам се Абало (защото тоя сезон е в много добра форма , за което съм супер учуден) и най-вече Моци да са готови за мача . Без Моци защитата изпитва затруднения ... Надявам се да покажем нашата игра , и ако го направим не виждам как ЦСКА може да ни победи ..говоря за играта от мачовете в Европа . (за съжаление в България реалността е друга) . Традиционно 0-2 казвам аз , пък да видим :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 ное 2014 15:36

IvailoRz написа:Надявам се Абало (защото тоя сезон е в много добра форма , за което съм супер учуден) и най-вече Моци да са готови за мача . Без Моци защитата изпитва затруднения ... Надявам се да покажем нашата игра , и ако го направим не виждам как ЦСКА може да ни победи ..говоря за играта от мачовете в Европа . (за съжаление в България реалността е друга) . Традиционно 0-2 казвам аз , пък да видим :mrgreen:

Всъщност най-често срещания резултат до момента е 1:0 в полза на Лудогорец (4 пъти). 2 пъти мачът е завършвал 2:0. Това по повод "традиционното". Иначе за другото си прав.
Аз се надявах поне единият от двамата да не е на линия, но изглежда ще се оправят до дербито.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 10 ное 2014 15:39

1:3 резонна победа за Лудогорец. Въпреки, че ЦСКА ще понапълни стадиона с всичките си фенове от цялата страна и 7-8000 човека ще създадат що годе атмосфера ще паднат. Просто червените и сините живеят с изкуствени спомени от изкуствените си титли и сега когато са поставени наравно с другите се вижда че не са нещо особено и дори от време на време да са начело нямат психика да победят Лудогорец. Със злоба не става.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2014 15:43

Гошето Дерменджиев и 11 бидона да нареди на Армията червените пак много зор ще видят докато им вкарат гол.Резонна и рутинна победа за за шампиона Лудогорец,само че в момента кристалната топка и боба не ми показват с точност дали ще е 0:2 или 0:4 но нещо от тоя род ще е.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 ное 2014 15:48

Мачът сам по себе си не решава нищо, но може би ще даде насока на по-нататъшното развитие на първенството, а и е важен в психологически аспект. Много ядове ще берем, ако Апата или Супусепа започне, само че точно това очаквам да се случи. Ако Апата е титуляр (най-вероятно, тъй като е от любимците на Стойчо), дано срещу него не е Мисиджан, тъй като в някои от предишните двубои го направи смешен. В този ред на мисли гостите може да запазят някои титуляри за Ливърпул, макар че ми изглежда доста възможно с нас и срещу англичаните да излязат с най-доброто, а след това в домакинството с "Локо" Сф да дадат почивка на някои играчи. Както и да е, мачът е срещу доста неудобен за нас съперник. Можем да ги бием, макар че ако някой успее да вземе мача, според мен по-скоро няма да сме ние. Все пак аз го виждам като Х. Това щеше да е добър изход при 7 точки аванс, ама след издънката със "Славия" не знам колко може да сме доволни, ако наистина завършим наравно. Е, пак ще е някакъв прогрес, пък и за разликата в точките ще е добре поне да спрем да падаме от този съперник, ако не можем да го бием.
Последна промяна от Udoji90 на 10 ное 2014 16:05, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 ное 2014 15:58

IvailoRz написа:Надявам се Абало (защото тоя сезон е в много добра форма , за което съм супер учуден) и най-вече Моци да са готови за мача . Без Моци защитата изпитва затруднения ... Надявам се да покажем нашата игра , и ако го направим не виждам как ЦСКА може да ни победи ..говоря за играта от мачовете в Европа . (за съжаление в България реалността е друга) . Традиционно 0-2 казвам аз , пък да видим :mrgreen:

Ще падате, защото сте надменни. Пожелавам Ви още едно Базелско приключение.
Няма да се изненадам, ако ви вкараме три или повече гола. Щом Левски може, защо ЦСКА да не го направи ?!
Разберете, имате супер слаб треньор, а и повечето ви футболисти са извън форма (Безяк, Мисиджан, Златински, Александров, Ешпиньо).
Неутрализираме ли Марселиньо и Кайсара, ще страдате много :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2014 16:02

Udoji90 написа:Мачът сам по себе си не решава нищо, но може би ще даде насока на по-нататъшното развитие на първенството, а и е важен в психологически аспект. Много ядове ще берем, ако Апата или Супусепа започне, само че точно това очаквам да се случи. Ако Апата е титуляр (най-вероятно, тъй като е от любимците на Стойчо), дано срещу него не е Мисиджан, тъй като в някои от предишните двубои го направи смешен. В този ред на мисли гостите може да запазят някои титуляри за Ливърпул, макар че ми изглежда доста възможно с нас и на Анфийлд да излязат с най-доброто, а след това в домакинството с "Локо" Сф да дадат почивка на някои играчи. Както и да е, мачът е срещу доста неудобен за нас съперник. Можем да ги бием, макар че ако някой успее да вземе мача, според мен по-скоро няма да сме ние. Все пак аз го виждам като Х. Това щеше да е добър изход при 7 точки аванс, ама след издънката със "Славия" не знам колко може да сме доволни, ако наистина завършим наравно. Е, пак ще е някакъв прогрес, пък и за разликата в точките ще е добре поне да спрем да падаме от този съперник, ако не можем да го бием.

Какъв Анфийлд бре? :shock: Мачът с английските дайренца е на Васил Левски.

Върни се в “ЦСКА”