Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България
Тази държава е била,е и ще бъде ограбвана докато има народ който позволява това.Над Народното събрание което гради законите едно пише,друго се изпълнява.Разеденението е в основата на всяка инванзия.Дали ще са руснаци,гърци или американци важното е да има почва за грабеж.Западните търговски вериги и банки,или американските компании да не са благотворители организации.Плащат си данъците в родните страни,които ги поощряват с данъчни облекчения и безлихвени кредити.Пробутват си залежалите стоки или тези с изтичащи срок на годност,а народа се тълпи пред магазините.Родният нихилизъм не е от вчера.
гражданин от село написа:wannabe написа:RedeviL написа:КАН написа:На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .
Историята не ми е най-силната черта, но нима искаш да ми кажеш, че живеещите в Крим руснаци са акостирали там, а не са кореняци?
Ами не са! Крим е присъединен към рАЗИЯ от Екатерина Велика! Една от малкото про-европейски владетели на Русия. Всъшност скандалното е че, когато начело на рАзия има про-европейски владетели като Петър едно () и Екатерина, тогава се появяват и Чайковски и другите велики руски писатели/композитори... А когато рАзия обърне гръб на Европа се получва това което и сега се случва там - рецесии, комунизъм, диктатура, лагери, смърт!
Този Чайковски при Пешо или при Катето беше отглеждал лебеди?
Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!
Aз ти гарантирам, че не са и българи
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
fcb_bg написа:wannabe написа:RedeviL написа:КАН написа:На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .
Историята не ми е най-силната черта, но нима искаш да ми кажеш, че живеещите в Крим руснаци са акостирали там, а не са кореняци?
Ами не са! Крим е присъединен към рАЗИЯ от Екатерина Велика! Една от малкото про-европейски владетели на Русия. Всъшност скандалното е че, когато начело на рАзия има про-европейски владетели като Петър едно () и Екатерина, тогава се появяват и Чайковски и другите велики руски писатели/композитори... А когато рАзия обърне гръб на Европа се получва това което и сега се случва там - рецесии, комунизъм, диктатура, лагери, смърт!
Я кажи кой е новият... ъъъ, кой да речем... ъъъъ.. Бах?
Ъъъъ, от 25г. силните филми произведени в България се броят на пръсти. Щото, ъъъъ, наложен е холивудският стандарт, останалото се води боза. Ще кажеш, ама то сега всеки е свободен да си избира каквото иска. Да, обаче в Холивуд европейското кино го водят второстепенно. Както и почти всичко останало европейско, де.
Ама как троловоте казвате винаги: От 25 години правили ли сме еди какво си... след като 45 години завършват с крах и банкрут откъде пари за филми? Това е доста смешно изказване като цяло - пълно с липса (
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
CTAHKO написа:wannabe написа:Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!
Аз ти гарантирам, че има един цар, българин, който е осъзнал силата на тяхното творение! И е го възприел и е създал школи за усвояване и разпространение на този език. Чак след това едни азиатци го възприемат! Едно благодаря да кажат поне!
88 години СЛАВА

wannabe написа:CTAHKO написа:wannabe написа:Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!
Аз ти гарантирам, че има един цар, българин, който е осъзнал силата на тяхното творение! И е го възприел и е създал школи за усвояване и разпространение на този език. Чак след това едни азиатци го възприемат! Едно благодаря да кажат поне!
Така като гледам, не само с чуждата история, ами и с българската не си наясно
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:wannabe написа:CTAHKO написа:wannabe написа:Не съм наясно с точните дати - все пак имам груби познания по историята на чужди държави. Но съм наясно на какъв език е описал как е отглежал лебеди! Също така съм наясно и кои двама братя са създали тази писменост и по кое време! И ти гарантирам, че не са руснаци!
Така като гледам, не само с чуждата история, ами и с българската не си наясноИ к'во, не са руснаци, не са и българи, ама руснаците трябва да са гузни
Ние да не би да благодарим на гърците
И въобще, от къде на къде руснаците трябва на нас да са ни благодарни
Трябва да са благодарни на гърците
ооо тука вече имаме киряк стефчов! Няма българско в теб май, май! Мразиш фашисти, а на аватарът ти шаистки поздрав
...Да не мразиш и българи? Щото тогава ако мразиш българският народ ще има много лоши последствия! Ние не прощаваме и не забравяме!
88 години СЛАВА

Нищо странно не виждам, държавата го позволява, така че ... Казано с други думи, ако си нагъзен, може и да ти го сложат
Кауфланд, ЧЕЗ и т.н. правят същата система, но целта на статията е друга ...
Леевски, оле
-
THE G.A.M.E
boabbb написа:целта на статията е друга ...
Вярно е, че целта на статията е да оплюе Русия стабилно.
Но аз лично я възприемам като - и руснаците ни грабят, като западняците.
Статията е по-скоро пореден пирон в ковчега на твърдението, че Русия ни обича... А истината е, че Русия дори не ни счита за хора.
Дали имат право или не, мен лично, това слабо ме интересува.
И да, голяма част от Западните страни, имат абсолютно същото отношение към нас... Което в никакъв случай не оправдава държанието на Русия.
Нали УЖ настояща Русия го играе "коректив" на "несправедливият" Запад ?
Поне някои от тукашните почитатели на Путин се опитват да ни убедят в това ...
И к'во излиза, ама тя и Русия е като Запада.
То даже не е и смешно де, жалко е.
boabbb написа:Нищо странно не виждам, държавата го позволява, така че ... Казано с други думи, ако си нагъзен, може и да ти го сложатКауфланд, ЧЕЗ и т.н. правят същата система, но целта на статията е друга ...
Точно това имах предвид и аз. По-скоро тези писаници са част от кибер войната по оста Русия-Америка, отколкото конкретна защита на българския интерес.