Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Мнениеот RedeviL » 12 окт 2014 21:48

THE G.A.M.E написа: И тогава важеше същото, каквото и сега - "Щом сме се хванали на хорото, ще играем".

Няма как! Дали сме си гъза под наем... :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 окт 2014 21:49

Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.

Нещо против скъпите коли ли имаш?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 окт 2014 21:51

smoothc написа:
Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.

Против експлоатацията имам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 окт 2014 21:51

Игра, не заблуждавай хората! Тези, дето направиха пари от ЕС, не са никак много, а и са добре познати като профил. Мутри и подставени партийни лица, предварително известни неслучайни фирми и прочее... По-интересното е, че същите печелят и от руските инвестиции и случайно са купили земи по трасето на ЮП... Нищо ново под Слънцето, разправяй небивалици на децата! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 окт 2014 21:52

wannabe написа:
RedeviL написа:
КАН написа:На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .

Историята не ми е най-силната черта, но нима искаш да ми кажеш, че живеещите в Крим руснаци са акостирали там, а не са кореняци? :?

Ами не са! Крим е присъединен към рАЗИЯ от Екатерина Велика! Една от малкото про-европейски владетели на Русия. Всъшност скандалното е че, когато начело на рАзия има про-европейски владетели като Петър едно ( :lol: ) и Екатерина, тогава се появяват и Чайковски и другите велики руски писатели/композитори... А когато рАзия обърне гръб на Европа се получва това което и сега се случва там - рецесии, комунизъм, диктатура, лагери, смърт!

Я кажи кой е новият... ъъъ, кой да речем... ъъъъ.. Бах?
Ъъъъ, от 25г. силните филми произведени в България се броят на пръсти. Щото, ъъъъ, наложен е холивудският стандарт, останалото се води боза. Ще кажеш, ама то сега всеки е свободен да си избира каквото иска. Да, обаче в Холивуд европейското кино го водят второстепенно. Както и почти всичко останало европейско, де.
Последна промяна от fcb_bg на 12 окт 2014 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 окт 2014 21:54

fcb_bg написа:
smoothc написа:

Тя не съществува от вчера или днес,така че...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 окт 2014 21:59

smoothc написа:
fcb_bg написа:
smoothc написа:

Така че какво? Добре е викаш системата?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 окт 2014 22:06

Синьо сърце написа:Игра, не заблуждавай хората! Тези, дето направиха пари от ЕС, не са никак много, а и са добре познати като профил. Мутри и подставени партийни лица, предварително известни неслучайни фирми и прочее... По-интересното е, че същите печелят и от руските инвестиции и случайно са купили земи по трасето на ЮП... Нищо ново под Слънцето, разправяй небивалици на децата! ;)

Е, аз имам и познати, мисля в друга тема го писах... Включително и семейства, които просто наистина успяха да представят добри бизнес-проекти, и си получиха средства. ;)

Вярно е, че по-голямата част ( направо да си го кажем, около 90 % ) ... От субсидиите отиват при хората, които имат пари.
Но и това изглежда логично... Когато видят, че вече имаш натрупан солиден капитал, ти отпускат повечко кинти.

Друг е въпроса, че лично някои субсидии изрично са предвидени за дребният бизнес, дори за такива, които тепърва ще започват... Та тези средства, отново отиват в подставени лица и се озовават отново в хора, с дебели банкови сметки.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 12 окт 2014 22:08

Руската пета колона пак измества темата. Хората са с опит, панимаеш. Заработват си хонорара.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 окт 2014 22:08

fcb_bg написа:
smoothc написа:
fcb_bg написа:
smoothc написа:

Така че какво? Добре е викаш системата?

Не просто добре а идеална е за политическата класа и олигархията която ги е купила. Всички те имат фирми и печелят в пъти от ниските заплати които плащат на служителите си. Ето защо имаме ниски заплати в България.

Върни се в “Свободна зона”