Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България? АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Заслужава ли Ивелин Попов да играе за България?

Мнениеот Teo » 12 окт 2014 20:12

DobreFF написа:Тоя никога не е бил футболист. Няма 1 силен мач с националната фланелка. Не е решил важен мач. Псевдозвезда!

Напълно съм съгласен с тебе човек. :idea:
Тоя никога не е решил важен мач... нз що Любо го вика в отбора... с такива псевдо 9-ки нема стане..
Последна промяна от Teo на 12 окт 2014 20:13, променено общо 1 път.

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 20:13

DobreFF написа:Тоя никога не е бил футболист. Няма 1 силен мач с националната фланелка. Не е решил важен мач. Псевдозвезда!

Той е пумпал, който задържа прекалено дълго топката и убива атаките.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 окт 2014 20:14

effect написа:Верно, кво ли разбират хората в Русия да кажем, че дават за него милиони и го искат грандове като Динамо Москва например? То сигурно не е лесно да играеш с откровенни дървари като Занев, Дяков, Манолев, Мицански и Гълабинов.

Всеки вика за наш Ивчо-вземи го ти. :mrgreen:

effect

Мнениеот effect » 12 окт 2014 20:15

pomiqr196 написа:
effect написа:Верно, кво ли разбират хората в Русия да кажем, че дават за него милиони и го искат грандове като Динамо Москва например? То сигурно не е лесно да играеш с откровенни дървари като Занев, Дяков, Манолев, Мицански и Гълабинов.

Ъъъъъъъ? Кои с атия дето дават милиони пък за тоя? Динамо Москва гранд! Човече, на коя планета си? Тези даже и московски гранд не са. Може и кварталния гранд да не са.

Ъъъъъъъ, бих те попитал същото, от коя планета си?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2014 20:18

Ивелин Попов е на тавана на възможностите си според мен... това му е нивото.. няма как да надгражда повече..
Ако искаме да се класираме за Еврото ни трябва човек които да ни решава мачовете... с тоя дървар които не само, че забавя атаките, но и ги проваля...
Голямата му уста го задържа в национала според мен... но е време Любо да го отпрати :arrow:

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 20:20

effect написа:
pomiqr196 написа:

Ъъъъъъъ? Кои с атия дето дават милиони пък за тоя? Динамо Москва гранд! Човече, на коя планета си? Тези даже и московски гранд не са. Може и кварталния гранд да не са.

Ъъъъъъъ, бих те попитал същото, от коя планета си?

Ивелине, кой дава милиони за теб? Знам, е обичаш да разцъкваш ФИФА та да не си нуспял там да се развиеш и някой да е предложил за теб 3 млн. рубли? Ама това в евро хич не са много пари бре Ивелине.

effect

Мнениеот effect » 12 окт 2014 20:21

Teo написа:Ивелин Попов е на тавана на възможностите си според мен... това му е нивото.. няма как да надгражда повече..
Ако искаме да се класираме за Еврото ни трябва човек които да ни решава мачовете... с тоя дървар които не само, че забавя атаките, но и ги проваля...
Голямата му уста го задържа в национала според мен... но е време Любо да го отпрати :arrow:

Е дай някакво конкретно предложение, защото всичките ни други играчи на тоя пост са поне 2 пъти по - големи дървари.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 окт 2014 20:22

Синьо сърце написа:Ивелин ако е ботушар, не знам как да се изкажа за Бодуров, Дяков, Минев и Апостол Попов...просто речникът на българския език е твърде беден! Иначе талантливо момче, но щом взе парите и си поуреди живота, угасна и желанието му за усъвършенстване, в момента просто живурка...

Синчец, какво да усъвършенства повече... тоя боксува от години на едно и също ниво... от край време го ненавиждам... трябва да се спре викането на ментаци в националния отбор... :idea:
Че даже и капитан го направил Любо...

Brabam

Мнениеот Brabam » 12 окт 2014 20:25

Нали плюха навремето по Бербатов,че вкарвал само на слабите отбори. Вече няма кой и на слабите да вкарва.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 окт 2014 20:25

Естествено , че заслужава .

Върни се в “Национален отбор”